patsakos. D Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια θελω τα φωτα σας Ειμαι νεος στο build και δεν ξερω πολλα πραγματα Εχω παρει το kolink observatory με τα rgb τα φανακια,το case ερχεται με rgb controller και τηλεχηριστηριο Συνδεσα τα φανακια με την σειρα στο controller,συνδεσα το controller με το τροφοδοτικο και ενα διπινο καλωδιο που ειχε το controller το συνδεσα με το κουμπι rgb του case ωστε να αλλαζει χρωματα και απο εκει Ολα λειτουργουν κομπλε εκτος απο το fan speed και λειτουργουν προφανωσ με max speed και ακουγονται αλλα δεν μπορω να τα χαμηλωσω εντωμεταξυ cpu και gpu ειναι παγος καμια ιδεα πως να χαμηλωσω ταχυτητα απο τα fans γιατι και θορυβο κανουν αλλα και δεν χρειαζεται να δουλευουν φουλ τετοιο καιρο ευχαριστω Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από patsakos. D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εγω το ιδιο θεμα εχω με το ιδιο case. Δεν νομιζω να γινεται κατι μιας και ο controler του κουτιου δεν εχει επιλογη για fan speed. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από ReBeLoS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 12/4/2020 στις 3:08 ΜΜ, patsakos. D είπε Καλησπερα παιδια θελω τα φωτα σας Ειμαι νεος στο build και δεν ξερω πολλα πραγματα Εχω παρει το kolink observatory με τα rgb τα φανακια,το case ερχεται με rgb controller και τηλεχηριστηριο Συνδεσα τα φανακια με την σειρα στο controller,συνδεσα το controller με το τροφοδοτικο και ενα διπινο καλωδιο που ειχε το controller το συνδεσα με το κουμπι rgb του case ωστε να αλλαζει χρωματα και απο εκει Ολα λειτουργουν κομπλε εκτος απο το fan speed και λειτουργουν προφανωσ με max speed και ακουγονται αλλα δεν μπορω να τα χαμηλωσω εντωμεταξυ cpu και gpu ειναι παγος καμια ιδεα πως να χαμηλωσω ταχυτητα απο τα fans γιατι και θορυβο κανουν αλλα και δεν χρειαζεται να δουλευουν φουλ τετοιο καιρο ευχαριστω Ωραία κατέβασε το corsair link και δες μέσα από το πρόγραμμα της corsair αν γίνεται τπτ !! https://www.techspot.com/downloads/6868-corsair-link.html Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από life is music 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsakos. D Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 39 λεπτά πριν, life is music είπε Ωραία κατέβασε το corsair link και δες μέσα από το πρόγραμμα της corsair αν γίνεται τπτ !! https://www.techspot.com/downloads/6868-corsair-link.html Μολις μου απαντησαν στο email οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα και σκεφτηκα να παρω αλλον controller θα δοκιμασω αυτο που με εστειλες Τα φανακια ολα ιδια δεν ειναι ???Αν παω αλλον controller που να εχει δυνατοτητα αυξομειωσης των fan δεν γινεται να λειτουργησει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Μολις μου απαντησαν στο email οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα και σκεφτηκα να παρω αλλον controller θα δοκιμασω αυτο που με εστειλες Τα φανακια ολα ιδια δεν ειναι ???Αν παω αλλον controller που να εχει δυνατοτητα αυξομειωσης των fan δεν γινεται να λειτουργησει??? Αυτό δεν το ξέρω περίμενε κάποιο μέλος να σου γράψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 για να ελεγξεις την ταχυτητα ειτε θα τα συνδεσεις πανω στην μητρικη και θα τα ρυθμισεις μεσα απο το bios ειτε θα βρεις καποιον εξωτερικο controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosb09 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά για να συνδέσεις το rgb controller του κουτιού θες molex για ρεύμα . Έρχεται μαζί με το κουτι το συγκεκριμένο καλώδιο ; Μαζί με το τροφοδοτικό ; Χρειάζεται να πάρω κάτι έξτρα ; Συγκεκριμένα το τροφοδοτικό μου μάλλον θα είναι το Corsair tx 650m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Στις 10/5/2020 στις 11:44 ΠΜ, thanosb09 είπε Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά για να συνδέσεις το rgb controller του κουτιού θες molex για ρεύμα . Έρχεται μαζί με το κουτι το συγκεκριμένο καλώδιο ; Μαζί με το τροφοδοτικό ; Χρειάζεται να πάρω κάτι έξτρα ; Συγκεκριμένα το τροφοδοτικό μου μάλλον θα είναι το Corsair tx 650m Ερχεται μαζι με το τροφοδοτικο καλωδιο για να συνδεσεις οτιδηποτε παιρνει ρευμα απο molex. Μην ανησυχεις δεν χρειαζεσαι κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmydimo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/24797482/Supercase-Combo-Fan-Spectrum-Case-Fan-120mm-με-RGB-Φωτισμό-και-Σύνδεση-4-Pin-PWM-2τμχ.html εχει 2 ταχυτητες για ta fan , παιρνει εως 10 σε 6pin, εγω αυτο εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilisgate13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Στις 27/3/2023 στις 6:11 ΜΜ, alexinhogr είπε https://www.skroutz.gr/s/24797482/Supercase-Combo-Fan-Spectrum-Case-Fan-120mm-με-RGB-Φωτισμό-και-Σύνδεση-4-Pin-PWM-2τμχ.html εχει 2 ταχυτητες για ta fan , παιρνει εως 10 σε 6pin, εγω αυτο εχω εχω το ιδιο αλλα εντελως ξαφνικα δεν αναβει η led ταινια και τα fan led , τα fan δουλευουν στο φουλ και δεν μπορω να τα πειραξω ουτε απο το controller ουτε απο το τηλεχειριστηριο που δινει , σου εχει τυχει μιας και το εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Στις 13/4/2020 στις 4:48 ΜΜ, life is music είπε Ωραία κατέβασε το corsair link και δες μέσα από το πρόγραμμα της corsair αν γίνεται τπτ !! αυτο που κολλαει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα