stark Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 44 λεπτά πριν, Mariagonalaki88 είπε Πριν 2 μήνες εκανα κ εγω την βλακεια να παραγγείλω απο το συγκεκριμένο κατάστημα...μιας κ ποτε πιο πριν δεν ειχα δυσάρεστη εμπειρία από online αγορες δεν ψαχτηκα αρκετα...εκανα την αγορα με καταθεση τραπέζης 550€ μιας κ το πηρα χωρις φπα...περιμενα το χρονικό οριο των 30 ημερών που έλεγε στο σάιτ κ οταν μπηκα στις 13 Μαρτιου στο σαιτ το ειδα οριστικα κλειστο...περνω τηλ κ φυσικά δεν απαντανε,στέλνω mail κ μου τα γυρνανε πισω...χαθηκαν αδικα τοσα λεφτα?μπορω να κανω κατι η αδικος κοπος? Για αρχή δοκίμασε να μιλήσεις με την τράπεζά σου ! 1
Litsaki29 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, Mariagonalaki88 είπε Πριν 2 μήνες εκανα κ εγω την βλακεια να παραγγείλω απο το συγκεκριμένο κατάστημα...μιας κ ποτε πιο πριν δεν ειχα δυσάρεστη εμπειρία από online αγορες δεν ψαχτηκα αρκετα...εκανα την αγορα με καταθεση τραπέζης 550€ μιας κ το πηρα χωρις φπα...περιμενα το χρονικό οριο των 30 ημερών που έλεγε στο σάιτ κ οταν μπηκα στις 13 Μαρτιου στο σαιτ το ειδα οριστικα κλειστο...περνω τηλ κ φυσικά δεν απαντανε,στέλνω mail κ μου τα γυρνανε πισω...χαθηκαν αδικα τοσα λεφτα?μπορω να κανω κατι η αδικος κοπος? Ακριβώς ίδια ιστορία με μένα δυστυχώς... έκανα αμφισβήτηση πληρωμής στην τράπεζα από όπου και έκανα την κατάθεση αλλά μου είπαν από την στιγμή που δεν είναι πληρωμή μέσω κάρτας δεν μπορούν να κάνουν κάτι (τουλάχιστον τηλεφωνικά..) και ότι μπορώ να πάω από την ίδια την τράπεζα να με καθοδηγήσουν..εγώ θα περιμένω μέχρι την δευτέρα που έχουν ανακοίνωση οτι είναι κλειστά και μετά πάω αστυνομία για καταγγελία σίγουρα! Τουλάχιστον θα ξέρω οτι έκανα τα πάντα για να πάρω τα χρήματα μου πίσω.. είμαστε πολλοί τελικά δυστυχώς..
Mariagonalaki88 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Πριν 2 μήνες εκανα κ εγω την βλακεια να παραγγείλω απο το συγκεκριμένο κατάστημα...μιας κ ποτε πιο πριν δεν ειχα δυσάρεστη εμπειρία από online αγορες δεν ψαχτηκα αρκετα...εκανα την αγορα με καταθεση τραπέζης 550€ μιας κ το πηρα χωρις φπα...περιμενα το χρονικό οριο των 30 ημερών που έλεγε στο σάιτ κ οταν μπηκα στις 13 Μαρτιου στο σαιτ το ειδα οριστικα κλειστο...περνω τηλ κ φυσικά δεν απαντανε,στέλνω mail κ μου τα γυρνανε πισω...χαθηκαν αδικα τοσα λεφτα?μπορω να κανω κατι η αδικος κοπος? Κραταμε ενημερη παρακαλω για τυχον εξελιξεις...μημπως βρουμε καμια ακρη🤔 1
Litsaki29 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Στις 25/4/2020 στις 5:12 ΜΜ, Mariagonalaki88 είπε Πριν 2 μήνες εκανα κ εγω την βλακεια να παραγγείλω απο το συγκεκριμένο κατάστημα...μιας κ ποτε πιο πριν δεν ειχα δυσάρεστη εμπειρία από online αγορες δεν ψαχτηκα αρκετα...εκανα την αγορα με καταθεση τραπέζης 550€ μιας κ το πηρα χωρις φπα...περιμενα το χρονικό οριο των 30 ημερών που έλεγε στο σάιτ κ οταν μπηκα στις 13 Μαρτιου στο σαιτ το ειδα οριστικα κλειστο...περνω τηλ κ φυσικά δεν απαντανε,στέλνω mail κ μου τα γυρνανε πισω...χαθηκαν αδικα τοσα λεφτα?μπορω να κανω κατι η αδικος κοπος? Κραταμε ενημερη παρακαλω για τυχον εξελιξεις...μημπως βρουμε καμια ακρη🤔 Καλησπέρα! Έχουμε αποφασίσει ομαδική αγωγή (είμαστε μέχρι τώρα περίπου 400 άτομα..)με δικηγόρο από αθήνα και να μοιραστούμε τα έξοδα και ατομική καταγγελία ο καθένας στην αστυνομία για να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση πιο άμεσα... αφορά την αγορά ειδών από citisshop και d-klik... επίσης οι ίδιοι που έχουν το citisshop έχουν και μαγαζί με ρούχα dress4u οπότε αποφύγετε αγορές και από κει... αυτά τα νέα έως τώρα...
leftpc Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/business-news/297155/prostima-se-dyo-e-shop-pou-den-paredosan-pote-387-propliromenes-paraggelies Η είδηση είναι γι'αυτά που αναφέρεις;
nickolas Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μιλήστε με την τραπεζα σας. Κατα τα αλλά αγορές μέσω Internet όπου υπάρχει αμφιβολία μέσω πιστωτικής κάρτας. Με την πιστωτική βάζετε την τραπεζα ανάμεσα σε εσάς και τον πωλητή. Προσωπικά 2 φορές παλαιότερα χρόνια σε αγορές από eBay η τραπεζα μου επέστρεψε τα χρήματα.
Litsaki29 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, leftpc είπε https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/business-news/297155/prostima-se-dyo-e-shop-pou-den-paredosan-pote-387-propliromenes-paraggelies Η είδηση είναι γι'αυτά που αναφέρεις; Ακριβώς..έστω για το ηθικό κομμάτι γιατί λεφτά δεν βλέπω να παίρνουμε πίσω καθώς οι λογαριασμοί των εταιρειών είναι άδειοι και η δίωξη θα είναι στις εταιρείες και όχι στα φυσικά πρόσωπα (σε περίπτωση που έχουν τα χρήματα σε προσωπικούς λογαριασμούς..) .. δυστυχώς για να είμαστε τόσοι πολλοί δεν ήταν αγορά της στιγμής χωρίς όλοι εμείς να το έχουμε ψάξει πρώτα και ειδικά αφού ήταν μέσω σκρουτζ που υποτίθεται έχεις μια εγγύηση ότι το μαγαζί θα έχει κυρώσεις σε περίπτωση παρανομίας... 12 λεπτά πριν, nickolas είπε Μιλήστε με την τραπεζα σας. Κατα τα αλλά αγορές μέσω Internet όπου υπάρχει αμφιβολία μέσω πιστωτικής κάρτας. Με την πιστωτική βάζετε την τραπεζα ανάμεσα σε εσάς και τον πωλητή. Προσωπικά 2 φορές παλαιότερα χρόνια σε αγορές από eBay η τραπεζα μου επέστρεψε τα χρήματα. Με αγορές μέσω πριστωτικής κάρτας όμως... θα το κυνηγήσω με προσωπική επικοινωνία με υπάλληλο από την τράπεζα καθώς από το τηλέφωνο φυσικά ακολουθούν το «πρωτόκολλο»... δυστυχώς καθώς ήταν για τιμολόγιο ήθελαν προπληρωμή από το επαγγελαμτικό λογαριασμό για να φανεί στο τιμολόγιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα