panosp77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Καλησπέρα στο φορουμ και καλό Πάσχα σε όλους, έχω έναν υπολογιστή toshiba satellite C660 απο το 2011 με intel core i3 και σκληρό hdd 320 κάρτα γραφικών Ati radeon hd 57540 τον οποίο τον χρησιμοποιουσα στα παλιά ένδοξα του χρόνια για παιχνίδια κλπ βέβαια αργότερα δεν τον πολυχρησιμοποιουσα σχεδόν και καθόλου αφότου βγήκαν τα κινητά και τώρα πρόσφατα τον χρησιμοποίησα και διαπίστωσα ότι είχα malware ιό ο οποίος μου έκανε encrypted ολα τα αρχεία προσπάθησα να τον βγάλω αλλά μόλις έκλεισα έκλεισα τον υπολογιστή παρεμπιπτόντως εχω Windows 7 και πήγα να τον ανοίξω μ βγάζει πρόβλημα στα Windows δεν μπορούν να ξεκινήσουν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στο hardware κλπ. Ούτε μ ανοίγει fast boot τίποτα καταλήγει σε μαύρη οθόνη και κολλάει εκεί τι μπορώ να κάνω;
sstratos Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Εαν δεν χρειάζεσαι τίποτα απο μέσα , κάνε ενα format για να σβηστούν ολα απο μέσα. Με προσοχή ομως , μην μολυνθούν και τιποτα usb που θα συνδέσεις.. Εαν δεν θες με τιποτα να κανεις φορμάτ , θα κανεις αλλες κινήσεις...
panosp77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, sstratos είπε Εαν δεν χρειάζεσαι τίποτα απο μέσα , κάνε ενα format για να σβηστούν ολα απο μέσα. Με προσοχή ομως , μην μολυνθούν και τιποτα usb που θα συνδέσεις.. Εαν δεν θες με τιποτα να κανεις φορμάτ , θα κανεις αλλες κινήσεις... Δεν με νοιάζει ας σβηστούν όλα το θέμα είναι να ανοίξει ο υπολογιστής... πως θα γίνει όμως αυτό χρειάζομαι τον δίσκο που είναι μαζί με τον υπολογιστή γτ δεν το έχω αυτό εκτός αν γίνεται να το πάρω απο κάποιον άλλο που έχει Windows 7;Ευχαριστώ!
sstratos Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Η θα χρησιμοποιησεις τα δισκάκια που ερχόντουσαν μαζί με το μηχάνημα εαν το πήρες καινούργιο , ή θα κατεβάσεις τα iso απο την ιδια την microsoft και θα τα γράψεις σε dvd / usb (απο αλλον υπολογιστή ομως) , και θα μπουτάρεις απο εκεί και θα συνεχίσεις με το φορματ΄. Προσοχή μεγάλη ομως να σβήσεις ολα τα partition του δισκου ωστε να μην μεινουν κατάλοιπα του malware
panosp77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, sstratos είπε Η θα χρησιμοποιησεις τα δισκάκια που ερχόντουσαν μαζί με το μηχάνημα εαν το πήρες καινούργιο , ή θα κατεβάσεις τα iso απο την ιδια την microsoft και θα τα γράψεις σε dvd / usb (απο αλλον υπολογιστή ομως) , και θα μπουτάρεις απο εκεί και θα συνεχίσεις με το φορματ΄. Προσοχή μεγάλη ομως να σβήσεις ολα τα partition του δισκου ωστε να μην μεινουν κατάλοιπα του malware μπορώ με τα windows 7 να γίνει με το dvd η usb γτ το προσπάθησα και αυτό αλλα δεν μ το αναγνωρίζει ο υπολογιστής; Επίσης μπορώ είτε να χρησιμοποιήσω άλλο δίσκο για φορματ αλλου υπολογιστή με Windows 7 γτ το δικό μ όπως προανέφερα πριν δεν το έχω; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από panosp77
sstratos Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Σιγουρέψου οτι στο βιος το boot sequence ειναι πρώτο το cd/dvd και 2ο ο δισκος
panosp77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, sstratos είπε Σιγουρέψου οτι στο βιος το boot sequence ειναι πρώτο το cd/dvd και 2ο ο δισκος ωραία θα το ξανακοιτάξω αυτό χρειάζεται το dvd κάποιο είδος burn η απλα τα περνάω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα