Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Pc_gr είπε Πρέπει να πάω στον τεχνικό γιατί εγώ δε μπορώ αφού δεν ανοίγει η οθόνη Γιατί μπορεί να φταίει αυτό; Μετά δεν έχει κάτι άλλο να δοκιμάσεις,αν δίνει σήμα με συγκεκριμένες κάρτες ΜΟΝΟ (υποθέτουμε ότι δεν υπάρχει harwdare πρόβλημα),τότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτές οι συγκεκριμένες κάρτες που δεν παίζουν σωστά με την μητρική να μην υποστηρίζουν uefi δηλαδή. Πάντως η μητρική σου είναι ύποπτη καθώς πολλά προβλήματα σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο έχουν αναφερθεί από πολλούς χρήστες με μπλε οθόνες restarts κτλ κτλ. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Dark_Nightfall
Pc_gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Μετά δεν έχει κάτι άλλο να δοκιμάσεις,αν δίνει σήμα με συγκεκριμένες κάρτες ΜΟΝΟ (υποθέτουμε ότι δεν υπάρχει harwdare πρόβλημα),τότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτές οι συγκεκριμένες κάρτες που δεν παίζουν σωστά με την μητρική να μην υποστηρίζουν uefi δηλαδή. Πάντως η μητρική σου είναι ύποπτη καθώς πολλά προβλήματα σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο έχουν αναφερθεί από πολλούς χρήστες με μπλε οθόνες restarts κτλ κτλ. Έχω και ακόμη μια μητρική a320 που μου κάνει ακριβώς το ίδιο, πως μπορώ να δω εάν η κάρτες μου υποστηρίζουν uefi; σε ευχαριστώ πολύ!
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Pc_gr είπε Έχω και ακόμη μια μητρική a320 που μου κάνει ακριβώς το ίδιο, πως μπορώ να δω εάν η κάρτες μου υποστηρίζουν uefi; σε ευχαριστώ πολύ! Συνήθως κάτι παλιές κάρτες δεν υποστηρίζουν uefi google it.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Βαζεις τα καλώδια για την οθόνη πανω στην καρτα γραφικών ή πανω στη μητρική; Χωρις καρτα γραφικών παίρνεις σημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 41 λεπτά πριν, Pc_gr είπε Πρέπει να πάω στον τεχνικό γιατί εγώ δε μπορώ αφού δεν ανοίγει η οθόνη "μυριζομαι" οτι βαζεις το καλωδιο για την οθονη στη θυρα της μητρικης και οχι της καρτας
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 47 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε "μυριζομαι" οτι βαζεις το καλωδιο για την οθονη στη θυρα της μητρικης και οχι της καρτας
vdanasto Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Οι κάρτες που δεν παίζουν, έχουν δοκιμαστεί σε άλλον υπολογιστή; Είσαι σίγουρος ότι είναι λειτουργικές;
Pc_gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Talepwros είπε Βαζεις τα καλώδια για την οθόνη πανω στην καρτα γραφικών ή πανω στη μητρική; Χωρις καρτα γραφικών παίρνεις σημα; Σας ευχαριστώ όλους! Βάζω το καλώδιο HDMI κανονικά πάνω στην κάρτα γραφικών, πήγα και στον τεχνικό τα δοκίμασε όλα αυτός! Απλά απορώ γιατί παίζει με άλλες και όχι με τίτλο δύο δικές μου. Αλήθεια είναι δεν μπορώ να δω εάν παίζουν σε άλλο υπολογιστή. Για να δω εάν υποστηρίζουν uefi πως θα το βρω ακριβώς; 1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε Μετά δεν έχει κάτι άλλο να δοκιμάσεις,αν δίνει σήμα με συγκεκριμένες κάρτες ΜΟΝΟ (υποθέτουμε ότι δεν υπάρχει harwdare πρόβλημα),τότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αυτές οι συγκεκριμένες κάρτες που δεν παίζουν σωστά με την μητρική να μην υποστηρίζουν uefi δηλαδή. Πάντως η μητρική σου είναι ύποπτη καθώς πολλά προβλήματα σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο έχουν αναφερθεί από πολλούς χρήστες με μπλε οθόνες restarts κτλ κτλ. Βρήκα αυτό εδώ πέρα υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό τι πρόβλημα; UEFI Supported: No Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Pc_gr
vdanasto Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μπορείς να απενεργοποιήσεις το UEFI από τα BIOS settings. Το θέμα είναι ότι προσπαθείς με 2 κάρτες που δεν ξέρεις αν λειτουργούν. Ο τεχνικός που πήγες δεν μπορούσε να δοκιμάσει τις κάρτες; Για να το διατυπώσω πιο σωστά, απενεργοποιείς το Secure Boot. Έτσι θα παίξει κανονικά η καρτούλα σου, και ας μην έχει UEFI bios.
Pc_gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, vdanasto είπε Μπορείς να απενεργοποιήσεις το UEFI από τα BIOS settings. Το θέμα είναι ότι προσπαθείς με 2 κάρτες που δεν ξέρεις αν λειτουργούν. Ο τεχνικός που πήγες δεν μπορούσε να δοκιμάσει τις κάρτες; Για να το διατυπώσω πιο σωστά, απενεργοποιείς το Secure Boot. Έτσι θα παίξει κανονικά η καρτούλα σου, και ας μην έχει UEFI bios. Δεν το δοκίμασε όχι γιατί είχε ραντεβού κατοικον, το uefi είναι ενεργοποιημένο και σίγουρα δεν μπορώ να το απενεργοποιησω εφόσον δεν βλέπω 😂 υπάρχει πιθανότητα να είναι αυτό; *εάν είναι on το uefi και δεν το απενεργοποιησω δεν θα παίξει; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Pc_gr
vdanasto Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Ναι, αν είναι ενεργοποιημένο το Secure Boot και η κάρτα σου δεν έχει UEFI firmware, υπάρχει περίπτωση να μην έχεις POST. Δοκίμασε τις κάρτες αλλού να δεις αν παίζουν, πιθανότατα παιδεύεσαι άδικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα