Pc_gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα θέμα δεν δείχνει ο υπολογιστής στην οθόνη τίποτα! Πήγα στον τεχνικό την Παρασκευή και δοκίμασε μια δικιά του ποιο καινούργια και ΕΔΕΙΞΕ κανονικά ο τεχνικός δοκίμασε την 1050 2gb! Τι γίνεται; Λοιπόν έχω την μητρική αυτή: https://www.skroutz.gr/s/11553176/Asrock-AB350M-Pro4.html Και μου έστειλε μια ακόμα εταιρεία αυτή: https://www.info-world.gr/proionta/stock-house/anakataskefasmena-&-metacheirismena/kartes-grafikon/jegy-radeon-rx460-4gb-gddr5-128bit,-hdmi/dp/dvi-refurbished10120972.html Και μια ακόμη αυτή: https://www.techpowerup.com/gpu-specs/vtx3d-r9-270-x-edition-v2.b2713 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Pc_gr
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Χθες ρώτησες ποια κάρτα να πάρεις. Τελικά έχεις κάρτα ή όχι; Και τι εννοείς σου έστειλε μια εταιρεία;
Pc_gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Χθες ρώτησες ποια κάρτα να πάρεις. Τελικά έχεις κάρτα ή όχι; Και τι εννοείς σου έστειλε μια εταιρεία; Συνεργάζομαι λόγο δουλειάς στο Instagram για promo, το χθεσινό είναι κάτι άλλο μην αγχώνεσαι!
leolipop Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Τον υπολογιστη ποιος τον εδεσε ; Εχει γινει πληρης συνδεση μεσα ; Δηλαδη ρευμα στην καρτα παει ;
Pc_gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, leolipop είπε Τον υπολογιστη ποιος τον εδεσε ; Εχει γινει πληρης συνδεση μεσα ; Δηλαδη ρευμα στην καρτα παει ; Ναι πάει κανονικά, με τις δικές μου κάρτες γραφικών που αναγράφω παραπάνω δεν δείχνει σήμα ενώ με του τεχνικού η 1050 2gb έδειξε ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Pc_gr είπε Συνεργάζομαι λόγο δουλειάς στο Instagram για promo, το χθεσινό είναι κάτι άλλο μην αγχώνεσαι! Τι promo; Για πανάρχαιες κάρτες; 🤣 Έχει πάει το trolling σύννεφο..
Pc_gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Τι promo; Για πανάρχαιες κάρτες; 🤣 Έχει πάει το trolling σύννεφο.. Φίλε μου δεν είναι το θέμα αυτό αυτή την στιγμή εάν θες ρώτα σε προσωπικό μήνυμα.. 8 λεπτά πριν, leolipop είπε Τον υπολογιστη ποιος τον εδεσε ; Εχει γινει πληρης συνδεση μεσα ; Δηλαδη ρευμα στην καρτα παει ; Υπάρχει περίπτωση να φταίει η οθόνη την δοκίμασα σε μια HD, FHD οθόνες και τίποτα ο τεχνικός είχε μια 2κ! Υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατές κάρτες γραφικών με μητρικες; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Pc_gr
leolipop Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η αναλυση της οθονης δεν εχει καμια σημασια.Αν αμφιβαλεις για την λειτουργικοτητα της οθονης , συνδεσε τον υπολογιστη σε τηλεοραση. Η οθονη σου τι υποδοχες εχει για εισοδο εικονας ; Αν εχει πχ vga και hdmi και δεν εχει ρυθμιστει η οθονη στο να επιλεγει αυτοματα απο που θα παρει εικονα , θα πρεπει μεσα απο το μενου ρυθμισεων της οθονης να αλλαξεις το Input που εχει επιλεγμενο. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από leolipop
Pc_gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, leolipop είπε Η αναλυση της οθονης δεν εχει καμια σημασια.Αν αμφιβαλεις για την λειτουργικοτητα της οθονης , συνδεσε τον υπολογιστη σε τηλεοραση. Η οθονη σου τι υποδοχες εχει για εισοδο εικονας ; Αν εχει πχ vga και hdmi και δεν εχει ρυθμιστει η οθονη στο να επιλεγει αυτοματα απο που θα παρει εικονα , θα πρεπει μεσα απο το μενου ρυθμισεων της οθονης να αλλαξεις το Input που εχει επιλεγμενο. Τα έχω δει όλα αυτά είναι εντάξει
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 H διαφορα της 1050 2gb με τις αλλες δυο ειναι οτι η Nvidia δεν θελει εξωτερικη τροφοδοσια (κατα 99%) 🤓 Οποτε μια χαρα αυτο μπορει να ειναι η απαντηση σου = τι διαφορετικο εχουν οι 2 AMD (RX-460 & R9-270) ‼️
Pc_gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε H διαφορα της 1050 2gb με τις αλλες δυο ειναι οτι η Nvidia δεν θελει εξωτερικη τροφοδοσια (κατα 99%) 🤓 Οποτε μια χαρα αυτο μπορει να ειναι η απαντηση σου = τι διαφορετικο εχουν οι 2 AMD (RX-460 & R9-270) ‼️ Σε ευχαριστώ! Απλά πως γίνεται να μην λειτουργούν με της δικές μου και με την 1050 να λειτουργεί;
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Ουφ, οι δικες σου μπορει να μη λειτουργουν: διχως να εχεις συνδεσει ρευματα καθολου, η να εχεις κανει καποιο λαθος σε αυτο -η ακομη και να ειναι ενα βημα πριν το...θανατο το τροφοδοτικο εκει 😇
Pc_gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Ουφ, οι δικες σου μπορει να μη λειτουργουν: διχως να εχεις συνδεσει ρευματα καθολου, η να εχεις κανει καποιο λαθος σε αυτο -η ακομη και να ειναι ενα βημα πριν το...θανατο το τροφοδοτικο εκει 😇 Την πήγα στο τεχνικό και έκανες αυτός συνδέσεις κτλ, μόλις κουμπώνει την 1050 βλέπω επιτέλους στην οθόνη τα Windows! + το δοκίμασε 3-4 φορές βγάζει βάζει την κάρτα γραφικών του *σήμερα ο γείτονας μου μου έδωσε μια κάρτα γραφικών 2011 και ούτε πάλι εδειχει ενώ με την RX 580 που είχε έπαιξε Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Pc_gr
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις, ουτε τι του εκαναν αλλοι.... Αλλα για να ειμαστε ξεκαθαροι: 99% κατι γινεται-κανεις λαθος!
Pc_gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις, ουτε τι του εκαναν αλλοι.... Αλλα για να ειμαστε ξεκαθαροι: 99% κατι γινεται-κανεις λαθος! Βρε συ δοκίμασα τις δικές μου και δεν έπαιξαν δοκίμασα καινούργιες και έπαιξαν! Μπορεί μια κάρτα γραφικών αυτές που έχω 2012 που είναι να μην είναι συμβατές με AB350M;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα