Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο τίτλος. Κάποεις φορές, όχι πάντα απλά μια τελεία μπαίνει στο κείμενο αμέσως μετά τη στιγμή που πάτησα το space. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει; Είναι καινούριο χούι του mac μου, δεν το έκανε πάντα.

Δημοσ.

Αν στο κάνει στο word δες μήπως έχεις ενεγοποιημένη την επιλογή της εμφάνισης των μή-εκτυπώσιμων χαρακτήρων.

Ειναι το εικονίδιο αυτό 

Capture.PNG

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, lactate είπε

Αυτό που λέει ο τίτλος. Κάποεις φορές, όχι πάντα απλά μια τελεία μπαίνει στο κείμενο αμέσως μετά τη στιγμή που πάτησα το space. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει; Είναι καινούριο χούι του mac μου, δεν το έκανε πάντα.

Για δοκίμασε να ξεκλικαρεις το Add Period with double-space, απο System Preferences > Keyboard > Text

add-period-double-space.png.8c682b1de3c50e8515a14a552c8f537c.png 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας! Το δεύτερο με έσωσε μάλλον ενεργοποιήθηκε κάπως μόνο του. Ουφ τα νεύρα μου είχαν σπάσει!

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, lactate said:

Ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας! Το δεύτερο με έσωσε μάλλον ενεργοποιήθηκε κάπως μόνο του. Ουφ τα νεύρα μου είχαν σπάσει!

Αυτό ήταν μάλλον ενεργοποιημένο πάντα. Υποψιάζομαι δυσλειτουργία του keyboard που πατάει διπλά space αντί για μονά.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Αυτό ήταν μάλλον ενεργοποιημένο πάντα. Υποψιάζομαι δυσλειτουργία του keyboard που πατάει διπλά space αντί για μονά.

γενικά στο keyboard έχω κάνει μικροχειρουργείο γιατί δεν πατιόταν καλά.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Ναι, στις τελευταίες εκδόσεις macOS είναι  by default, το πρόβλημα ίσως να παρουσιάζεται όταν υπάρχουν 2 ή παραπάνω γλώσσες στο keyboard 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...