Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εγκατασταση windows 10

Wufukid1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γει χαρα..εχω τα windows 7 και θελω να βαλω τα 10,τα εχω κανει download iso file το εχω ανοιξει με το rufus και μπαινω στο bios επιλεγω το usb και οταν ερθει η ωρα για το setup κολλαει στο εικονιδιο του windows εχει κανεις καμια ιδεα;

image.jpg

Επεξ/σία από Wufukid1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, asmilon είπε

Δοκιμασε να φτιαξεις το φλασακι σου με το επισημο εργαλειο της MS:
https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209

Απο εδω κατεβασα ta windows και μετα το εκανα στο rufus..αλλα δεν κανει το setup🤨

1 ώρα πριν, Wufukid1 είπε

μπαινω στο bios επιλεγω το usb και οταν ερθει η ωρα για το setup κολλαει στο εικονιδιο του windows εχει κανεις καμια ιδεα;

Εκτιμώ ότι έχεις επιλέξει  την σωστή έκδοση H διαμόρφωση που έχεις κάνει  είναι αυτή που πρέπει ? Για  mbr - gpt - bios - uefi  ? Θα πρότεινα να πας σε αναβάθμιση των win 7 με το εργαλείο της microsoft  και όχι σε δημιουργία μέσου αν για κάποιο λόγο  δεν σου βγαίνει Το pc κάποια στοιχεία ? 

6 ώρες πριν, hp8 είπε

Εκτιμώ ότι έχεις επιλέξει  την σωστή έκδοση H διαμόρφωση που έχεις κάνει  είναι αυτή που πρέπει ? Για  mbr - gpt - bios - uefi  ? Θα πρότεινα να πας σε αναβάθμιση των win 7 με το εργαλείο της microsoft  και όχι σε δημιουργία μέσου αν για κάποιο λόγο  δεν σου βγαίνει Το pc κάποια στοιχεία ? 

Αυτο εκανα και εγω κατεβασα το media create και στην συνεχεια το ανοιξα με το rufus και εκανα bootable ,μετα το restart και επελεξα στo bios το usb μετα κολλαγε στο εικονιδιο ,αυτο το προγγραμα κανει το ιδιο με το rufus;γιατι και απευθειας σε αυτο το Pc δεν μ εκανε εγκατασταση. 

Boot απο media που εφτιαξε το εργαλειο της MS αντι για το Rufus δοκιμασες;

Επισης εχεις την τελευταια εκδοση BIOS για την μητρικη σου; Στις επιλογες boot εχεις επιλεγμενο το UEFI ή Legacy/BIOS; Secure boot ειναι επιλεγμενο ή οχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...