Saminiga2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Παιδια, μετα συνεχεις διακοπες, και τα κλασσικα προβληματα ηρθε ο καιρος να αντικαταστησω το Speedport του Οτε επιτελους!!! Ψαχνω να παρω νεο μοντεμ ρουτερ και μετα απο ερευνα καταληγω...στο TP-LINK Archer VR400 v2 και το TP-LINK Archer VR600 v2. Αξιζει το 2ο για 40ευρω παραπανω ή να αρκεστω στο VR400 που φαινεται αξιοπιστο απο τους περισσοτερους και ειναι πιο φθηνο?
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 39 minutes ago, Saminiga2 said: Παιδια, μετα συνεχεις διακοπες, και τα κλασσικα προβληματα ηρθε ο καιρος να αντικαταστησω το Speedport του Οτε επιτελους!!! Ψαχνω να παρω νεο μοντεμ ρουτερ και μετα απο ερευνα καταληγω...στο TP-LINK Archer VR400 v2 και το TP-LINK Archer VR600 v2. Αξιζει το 2ο για 40ευρω παραπανω ή να αρκεστω στο VR400 που φαινεται αξιοπιστο απο τους περισσοτερους και ειναι πιο φθηνο? το speedport πρεπει να μπει πισω απο το tplink για να σηκωσει την τηλεφωνια αμα εχεις voip
Saminiga2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) σορρυ επειδη ειμαι λιγο ασχετος, πως ξερω αν εχω voip σιγουρα γιατι νομιζω πως δεν εχω? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Saminiga2
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 2 hours ago, Saminiga2 said: σορρυ επειδη ειμαι λιγο ασχετος, πως ξερω αν εχω voip σιγουρα γιατι νομιζω πως δεν εχω? α.το τηλεφωνο συνδεεται στο ρουτερ υποδοχη fxs β.αν κλεισεις το ρουτερ δεν εχεις τηλεφωνο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα