Προς το περιεχόμενο

apokleiseis sti thermokrasia tis cpu

ksessalonikios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw tin eksis aporia sxetika me ton sensora tis thermokrasias tis cpu stin nf7-s .Otan anoigw gia prwti fora to pc deixnei mia timi gurw stoys 44 vathmous (idle),otan kanw reboot i timi ayti peftei kata 4 vathmoys.To ''provlima'' ayto kserw oti to exoyn ki alloi.Gnwrizei kaneis poia apo tis 2 einai pio konta stin pragmatiki?eseis otan lete oti exete x vathmoys,se poia apo tis 2 anafereste,prin i meta to reboot?

[Ti thermokrasia ayti tin exw se enan barton 2500+@2200 (11*200 - 1.68 vcore) me mia slk-947u + 9ari fan stis 2300 strofes + arctic ceramique kai i thermokrasia koytioy einai stoys 26.]

Δημοσ.

Ωπ, να ανοίξουμε λέσχη :D .

Λοιπόν, το ίδιο θέμα είχα ανοίξει προ διμήνου περίπου, έχοντας στείλει μάλιστα και 2 αντίστοιχα mail στην Abit Ολλανδίας (χωρίς να πάρω από τότε απάντηση).

Δοκίμασε επίσης, να κάνεις boot αφού πρώτα κλείσεις το PSU για κανένα 20λεπτο. Θα έχεις temps χαμηλότερες κι από του restart...

Η μόνη συμβουλή που φάνηκε να βοηθάει, έστω και προσωρινά, ήταν ο καθαρισμός του PSU από την σκόνη. Στην αρχή άμβλυνε λίγο τις αποκλίσεις, αλλά μετά από μερικές μέρες τα ίδια...

Δημοσ.

εντελως τυχαια μολις ανοιξα το pc τωρα ενω πριν το psu ήταν κλειστο ολο το βράδυ,και εμεινα γιατι εχω 34 βαθμους :!:

Kαι μαμω τους σενσορες η abit :)

Εσύ ποια πιστευεις οτι ειναι η πιο ''σωστη'' ? Εγω νομιζω οτι ισως ειναι αυτη που φενεται μετα το reboot

Δημοσ.

Απ' ότι έχω δει , μετά από μερικά πειράματα , η Abit είναι "ότι θυμάμαι χαίρομαι".....

Αν ανοίξω το pc μετά από πολλές ώρες ακινησίας , ξεκινάει δείχνοντας 20 βαθμούς , ανεβαίνει στους 27-28 σε idle και 30-31 σε load.

Mε reboot ανέβηκε 10 βαθμούς.

Έκανα και την άλλη δοκιμή , έβαλα ένα αερόθερμο να φυσάει ζεστό αέρα στο pc την ώρα που ήταν κλειστό , όταν ζεστάθηκε αρκετά , έσβησα το αερόθερμο και άναψα το pc.

Μπήκε στα windows με 45 βαθμούς και όση ώρα και να το άφησα idle , δεν έπεσε ποτέ.

Reboot και έπεσε 10 βαθμούς......

Μπα , μάλλον περισσότερα θα καταλάβω μυρίζοντας τα νύχια μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...