Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mario kart 64 τετραπλό σε 14αρα crt.. Αυτό ήταν multi-player gaming παίδες 😁😁.. 

Το ουαου στα γραφικά για εμένα ήταν το Dreamcat για την εποχή του.. Θυμάμαι πάλι που πηγαίναμε σε videoconsole κατάστημα της γειτονιάς και χάζευα αυτούς που έπαιζαν το Dreamcat το Ιαπωνικό, δεν είχε βγει ακόμα στην Ευρώπη.. 

Πριν το Internet ήταν όλα πιο όμορφα, πιο αθώα φάση και η διασκέδαση των videogame ήταν πιο ευχάριστη και πιο απλή πιστεύω..Οι παλιοί αγαπάνε retro κατάσταση ή ένα παιχνίδι με ωραίο gameplay και οι νέοι online fortnite.. 

Σε αυτές τις γενιές παλιοί και νέοι κοιτάνε την διασκέδαση με τον δικό τους τρόπο και όχι τόσο τα γραφικά πιστεύω 🙄🙄

Αν και αυτά παίζουν το δικό τους ρόλο στη βιομηχανία του gaming.. 

Πλέον τα γραφικά είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο για εμένα, εκεί που περιμένω κάτι πιο αξιόλογο είναι στo gameplay.. 

Παρόλο αυτά αγαπάμε ρετρό gaming 😋😋😋

Peace and fun playing!! 

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά υπήρξε πρόοδος πάντως στα γραφικά και με τις current gen. Άπειροι τίτλοι που ακόμα και σε σχέση με το απόγειο και τα state of the art visuals τίτλων του ps3/x360 κάναν leap forward. Ενδεικτικά αναφέρω god of war, horizon zero dawn, death stranding, gears 5, ghost of tsushima και last of us 2 που αναμένονται. Απλά επειδή οι current gen ήταν κάπως "ταπεινές" σε specs και επειδή οι last gen είχαν 10ετή κύκλο ζωής να ξεζουμιστεί ότι έχουν να δώσουν μας φαίνεται μικρότερο το leap από ότι σε ps2->ps3 και og xbox->xb360.

Από εκεί και πέρα κάποια από τα αγαπημένα μου console games ever δεν είναι καν στη συζήτηση για τα "καλύτερα" γραφικά. Αυτή τη περίοδο πχ παίζω στο pc την early access του mount and blade 2 bannerlord που οπτικά είναι λες και ξεπήδησε από το 2015.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Επειδη κ εγω μεγαλωσα σε χωριο κ μια φορα το χρονο πηγαιναμε στην μεγαλυτερη πολιτεια με τους γονεις σε καταλαβαινω απολυτα. Καταλαβαινω αυτο που νιωθεις με το ουαου. Ουαου ειπα οταν επαιξα πρωτη φορα στο αταρι2600 το μποξ η τα βατραχακια , γιατι μεχρι τοτε το μοναδικο ηλεκτρονικο στο σπιτι ηταν σε στυλ game boy αλλα επαιζε μονο  τετρις😁 Ουαου ειπα οταν με αφησαν οι γονεις μου να παρω το πρωτο psx με το fifa 99 ( με λεφτα απο τα καλαντα)  κ σηκωνομουνα πριν να παω δημοτικο απο τις 06:00 να βαραω πεναλτυ μεχρι τις 08:00 που πηγαινα σχολειο. Ειχα ενα παιχνιδι για ενα χρονο κ οτι demo βρισκαμε απο playstation magazine 😊

Ουαου ειπα με το crash , με το crock με το gran turismo !! Mετα  με το uncharted κ τελος στο xbox πια η τελευται μου φορα που ενιωσα ουαου ηταν με το forza
horizon !! 
Πλεον με τα τοσα που μας τρυγιριζουν , ιντερνετ παντου γραφικαρες κινητα 4κ τηλεορασεις ειναι πολυ δυσκολο να πουμε ουαου. Εχουμε φτασει σε ενα κορεσμο δυστυχως ... Μακαρι να γυριζαν τα χρονια που παιζαμε duble dragon shinobi tehkan world cup και snow bross και γλυφαμε παγωτο πατουσα η καραμπολα 😌

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο υπάρχουν εταιρείες που κάνουν το ένα βήμα παραπάνω δεν υφίσταται κορεσμός για μένα. Όσο δηλαδή υπάρχει ένα Red Dead Redemption 2 με τον αληθοφανή του κόσμο, ένα Breath of the wild με τους μηχανισμούς φυσικής του, ένα Halo/F.E.A.R. με το A.I. του, ένα Mario Galaxy με το FUN να κυλάει σαν ιδρώτας από το μέτωπο, ένα Killzone 2 που παρουσιάζει ένα λιγότερο gamey  θέατρο πολέμου και άλλα τέτοια παραδείγματα νιώθω ικανοποιημένος. Δυστυχώς ή ευτυχώς για μένα πολλές από τις ναυαρχίδες που θεωρούνται top στα γραφικά δεν τα βλέπω ως τέτοια. Προσωπικά δεν θεωρώ ένα παιχνίδι ότι έχει καλό τεχνικό τομέα με το να βλέπεις τον ιδρώτα του Kratos, τις τρίχες του Marcus και να σου παρουσιάζουν ένα κόσμο βαλσαμωμένο όσο φωτορεαλιστικό και να δείχνει και όσο μεγάλο κι αν είναι το polygon number. Ευελπιστώ ότι τα αναμενόμενα 3 μεγαθήρια θα κάνουν το κάτι παραπάνω. Αν το Last of Us Part 2, Breath of the Wild 2 και Halo Infinite δε το κάνουν δεν νομίζω να δούμε τρομέρες εξελίξεις στο mainstream gaming πέρα από τα αναμενόμενα καλύτερα γραφικά, ομαλότερο frame rate.

Επεξ/σία από Ren_of_Heavens
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...