stafaf Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 32 λεπτά πριν, sotirisl είπε εγώ πάντως το Facebook το χρησιμοποιώ αποκλειστικά ως news reader και κατά την άποψη μου είναι μακράν ό,τι καλύτερο υπάρχει. Εχω ενεργοποιήσει την επιλογή να μην φαίνονται στο news feed τα ζευγαράκια, οι γκόμενες, και όλα τα σαχλά και χαζά και έχω γραφτεί σε σελίδες όπως καθημερινή/economist/vox/κτλ αλλά και τεχνολογικά όπως theverge/wired/κτλ αλλά και διάφορα groups. Σωστός, αυτό κάνω κι εγώ. Δυστυχώς είναι αναντικατάστατο. Με τον καιρό έχουμε δημιουργήσει και κάποιες γνωριμίες και θες να παίρνεις και μια επιπλέον γνώμη για κάποιο θέμα που θες και μια επιπλέον μάτια. Οκ δεν είναι όλα χάλια, είναι και πώς το χρησιμοποιείς. Να ήταν και λιγότερο μπαταριοφάγος... 1
Eloy Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Τους μπαγάσες, πως το σκέφτηκαν ? Να δείτε που σε λίγο θα σκεφτούν οτι τρίβοντας δυό ξύλα μεταξύ τους δυνατά και γρήγορα, μπορούν να έχουν φωτιά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 hour ago, gianniskks said: Ένα dark mode θα ήταν πιο χρήσιμο. Στο Desktop έβαλαν. Στο app δεν ξέρω, ίσως να θέλει dark mode το Android, περιμένω την 10.
barman_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Τωρα αυτο αξιζει ειδησης? Εγω τα εχω εδω και χρονια απενεργοποιημενα,δεν υπαρχει καμια χρησιμοτητα εκτος αν ειναι ινφλουεσε η κατι τετοιο Αν θελουν να φτιαξουν κατι ας φτιαξουν τις ρυθμισεις να αποθηκευονται.Καθε που αλλαζω κινητο κανω ολες τις ρυθμισεις απο την αρχη...τι φαση?
polaki Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Το FB το έχουμε ήδη κλειστό όλοι, εκτός αν είσαι κάτω των 22.. Βασικά προσωπικά από όταν κάνανε το messenger ξεχωριστό app, δεν έχω καν το FB στο κινητό... Στο messenger θέλουμε το ίδιο..!!!
Dimitris Verlis Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Απενεργοποίηση κλήσεων στο μεσσεντζερ για κινητό θα δούμε ποτε;
Doubt Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 21 ώρες πριν, Hatsos είπε Έχω βγάλει εντελώς την εφαρμογή και μπαίνω όταν θέλω από browser, να δεις πόσο quiet είναι. Χρόνια τώρα και το Instagram επίσης. Μόνο μέσω Firefox με ublock origin κι ένα σωρό privacy πρόσθετα. Τη δουλειά τους αυτοί, τη δουλειά μου κι εγώ. 20 ώρες πριν, sotirisl είπε εγώ πάντως το Facebook το χρησιμοποιώ αποκλειστικά ως news reader και κατά την άποψη μου είναι μακράν ό,τι καλύτερο υπάρχει. Εχω ενεργοποιήσει την επιλογή να μην φαίνονται στο news feed τα ζευγαράκια, οι γκόμενες, και όλα τα σαχλά και χαζά και έχω γραφτεί σε σελίδες όπως καθημερινή/economist/vox/κτλ αλλά και τεχνολογικά όπως theverge/wired/κτλ αλλά και διάφορα groups. Για news feed νομίζω είναι καλύτερο το Twitter. Groups ναι, εκεί δεν υπάρχει αντίπαλος. Είναι σαν να είσαι σε 50 fora γραμμένος και να βλέπεις όλες τις νέες δημοσιεύσεις σε μια μόνο σελίδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα