Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα θεματακι με το desktop, εδω και αρκετο καιρο, δεν του εδωσα σημασια απο την αρχη, αλλα εχει αρχισει και γινεται αρκετα εκνευριστικο! Αυτο που συμβαινει ειναι το εξης:
Την πρωτη φορα που ανοιγω το PC, και στο πρωτο παιχνιδι που θα φορτωσω, ασχετως αν το παιχνιδι ειναι ελαφρυ ή βαρυ, η καρτα γραφικων φτανει στο 99%, παρουσιαζοντας χαμηλα fps. Κανοντας επανεκκινηση το συστημα, ως δια μαγειας, ολα παιζουν κανονικα χωρις το παραμικρο προβλημα!

Το συστημα μου ειναι:
MOB: GIGABYTE H97-HD3
CPU: Intel Core i5-4460 3.20GHz 4 Cores (Haswell)
RAM: Crucial Ballistix Tactical 8GB 800.0 MHz DDR3 SDRAM
GPU: GIGABYTE Radeon R9 270X Windforce 3X OC 2GB GDDR5 SDRAM
PSU: MS-Tech Value Series 850W Rev.B (το εχω 3 χρονια)
OS: Microsoft Windows 10 Professional (x64) Build 18363.752

Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει;

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Daredevil.1964
Δημοσ.

Αρχικά τρέξε ένα Antimalware όπως το malwarebytes να δεις μήπως βρεί κάτι,μετά δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό, η συγκεκριμένη μάρκα είναι για πέταμα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Τελικα μου προτειναν να κοιταξω μηπως εχει βγει αναβαθμιση στο BIOS και να την περασω, και οντως το εκανα και εδω και μερικες μερες σταματησε το προβλημα.

Στις 12/4/2020 στις 12:46 ΜΜ, cpc464 είπε

Αρχικά τρέξε ένα Antimalware όπως το malwarebytes να δεις μήπως βρεί κάτι,μετά δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό, η συγκεκριμένη μάρκα είναι για πέταμα.

Φιλε μου πιστευεις οτι αν εβαζα καποιο πιο σοβαρο τροφοδοτικο, πιο επωνυμο, θα κερδιζα μερικα fps στα παιχνιδια παραπανω;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Daredevil.1964 είπε

Φιλε μου πιστευεις οτι αν εβαζα καποιο πιο σοβαρο τροφοδοτικο, πιο επωνυμο, θα κερδιζα μερικα fps στα παιχνιδια παραπανω;

Όχι. Ο φίλος στο πρότεινε για περισσότερη ασφάλεια του συστήματος σου.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...