Petrchristos Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Καλησπερα αλλαξα την καρτα γραφικων λογω βλαβης δυστηχως εδω ο εμπορος με ψιλοκοροιδεψε η αρχικη καρτα ηταν μια gtx1050 και μου πηρε μια palit 1650 stormx βαζει ο γιος μου να παιξει αντιπετωπισα την χλεβη του τι ειναι αυτα ρε απο 130 fps επεσε στα 60 εχω πληρωσει τα κερατα μου τι με συμβουλευετε να κανω ?να την αφησω, να προσπαθησω να την πουλησω και να παρω αλλη ,.....Αυτα εχει το νησι δυστηχως
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Petrchristos είπε Καλησπερα αλλαξα την καρτα γραφικων λογω βλαβης δυστηχως εδω ο εμπορος με ψιλοκοροιδεψε η αρχικη καρτα ηταν μια gtx1050 και μου πηρε μια palit 1650 stormx βαζει ο γιος μου να παιξει αντιπετωπισα την χλεβη του τι ειναι αυτα ρε απο 130 fps επεσε στα 60 εχω πληρωσει τα κερατα μου τι με συμβουλευετε να κανω ?να την αφησω, να προσπαθησω να την πουλησω και να παρω αλλη ,.....Αυτα εχει το νησι δυστηχως Η 1650 είναι αρκετά καλύτερη από την 1050. Κάτι έχεις κάνει λάθος. Έγινε σωστά η εγκατάσταση των drivers; Με DDU; Και επίσης μήπως τώρα έχει βάλει υψηλότερες ρυθμίσεις στα γραφικά; Σε ποιο παιχνίδι έβγαζε 130fps η 1050; Και με τι settings; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
panoskir Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μήπως έχει ενεργοποιηθεί το vsync και έχει κλειδώσει στα 60 fps στο παιχνίδι;Η 1650 είναι πολύ καλύτερη από την 1050. 1
vdanasto Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Όπως είπε ο συμφορουμίτης, η 1650 είναι πολύ καλύτερη της 1050, δεν σε κορόιδεψε ο άνθρωπος. Τα 60FPS που αναφέρεις παραπέμπουν σε ενεργό V-SYNC εντός του παιχνιδιού ή στις ρυθμίσεις του NVIDIA Control Panel. Έλεγξε επίσης ότι έχεις την τελευταία έκδοση των drivers της NVIDIA.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Και επίσης η οθόνη τι ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης (FPS) έχει;
Petrchristos Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια σας ευχαριστω ολους να τσεκαρω και θα σας πω παντως ντριβερς δεν εχουν μπει με ddu το παιχνιδι ειναι το fortnite η 1050 που ειχα ηταν διπλασια σε ογκο δυο ανεμιστηρακια αυτη ειναι τσουτσεκι με ενα ανεμιστηρακι Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Petrchristos
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 27 λεπτά πριν, Petrchristos είπε Παιδια σας ευχαριστω ολους να τσεκαρω και θα σας πω παντως ντριβερς δεν εχουν μπει με ddu το παιχνιδι ειναι το fortnite η 1050 που ειχα ηταν διπλασια σε ογκο δυο ανεμιστηρακια αυτη ειναι τσουτσεκι με ενα ανεμιστηρακι Δεν έχει σημασία αυτό. Η 1650 είναι πιο δυνατή, περίπου 30% παραπάνω από την 1050. Κάνε μία εκκαθάριση με DDU σε safe και πέρασε τους πάλι. Και έλεγξε μήπως είναι ενεργό το Vsync. Αν η οθόνη είναι 60Hz δεν υπάρχει λόγος να έχεις παραπάνω fps πάντως. Άσε που θα γίνεται του tearing το κάγκελο..
Petrchristos Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Παιδια σας ευχαριστω εχω ενα επιχειρημα να πω στο γιο μου απο χτες εχω φαει πολυ ντοματα και ξεφτιλα!!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Petrchristos είπε Παιδια σας ευχαριστω εχω ενα επιχειρημα να πω στο γιο μου απο χτες εχω φαει πολυ ντοματα και ξεφτιλα!! 1. πες του γιου σου να μαθει και τιποτα απο υπολογιστες αν θελει να τους χρησιμοποιει και να μην περιμενει απο σενα. 2. ασε το vsync ανοιχτο. αχρηστο να "τρεχει" η καρτα 100 και 200 fps ενω η οθονη σου ειναι 60hz Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
thetiesthatbind Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Petrchristos είπε Παιδια σας ευχαριστω εχω ενα επιχειρημα να πω στο γιο μου απο χτες εχω φαει πολυ ντοματα και ξεφτιλα!! Άλλαξε γιο 😂 1
snbblp Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, Petrchristos είπε Παιδια σας ευχαριστω εχω ενα επιχειρημα να πω στο γιο μου απο χτες εχω φαει πολυ ντοματα και ξεφτιλα!! Εχω κι εγώ μια τέτοια κόρη. Με κράζει συχνά, και σχεδόν πάντα άδικα. Πήγα στο μαιευτήριο να μου την αντικαταστήσουν, αλλά αρνούνται επειδή έληξε η εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα