Panahs Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Ένα site είναι αυτό στο οποίο δεν μπορώ να συνδεθώ αυτόματα και αυτό τυχαίνει να είναι το site που επισκέπτομαι συχνότερα, το insmonia. Η πρώτη σελίδα μάλιστα, δεν με αναγνωρίζει ακόμα και όταν συνδεθώ (παρότι δίνω σωστούς κωδικούς και με δέχεται κανονικά στην σελίδα) και μου βγάζει ξανά το ίδιο "θέλετε να συνδεθείτε?" από πάνω κλπ. Στο forum με δέχεται, παρόλα αυτά πρέπει κάθε φορά να βάζω κωδικό ακόμα και όταν πατάω να συνδέομαι αυτόματα την επόμενη φορά. Γιατί αυτό συμβαίνει μόνο με το insomnia? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί είναι ενοχλητικό? Να επισημάνω ότι αυτό με το forum συμβαίνει από τότε που αναγκάστηκα να αλλάξω κωδικό, ενώ η αρχική σελίδα στον υπολογιστή μου ποτέ δεν με αναγνώριζε. Ξέρω ότι το δικό μου pc φταίει για αυτό, αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Καλησπέρα, το αντιμετωπίζουν(-αν) αρκετοί. Κοίτα εδώ, http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=353219 μήπως κάτι απο αυτά σε βοηθήσει.
Panahs Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Διάβασα όλο το topic, που με παρέπεμψες συνονόματε, αλλά δεν είδα κάποια ουσιατική λύση στο πρόβλημα, ιδίως για την πρώτη σελίδα. Στο forum άμα συνδεθώ, άντε μπαίνει, αλλά στην αρχική σελίδα δεν μπαίνει με τίποτα!
Hal9000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δοκίμασε να σβήσεις τα cookies από το browser και ξανασυνδέσου
Panahs Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Στο topic που έχει ξαναγίνει η συζήτηση είδα ότι η συγκεκριμένη λύση δεν έπιανε τουλάχιστον σε όλους και επειδή είχα cookies που τα ήθελα δεν το επιχείρησα.... αλλά αφού παρενέβη ο admin είπα να το δοκιμάσω και... Πέτυχε! Thanx Hal9000.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 [...'] και επειδή είχα cookies που τα ήθελα δεν το επιχείρησα.... [...] Ο Hal9000 δεν λέει να σβήσετε όλα τα cookies που έχετε στον υπολογιστή σας γιατί όντως έχουμε και cookies που θέλουμε να κρατήσουμε. Αρκεί να σβήσετε, από το C:\Documents and Settings\username\Cookies - όπου username το όνομα user που έχετε - το cookie με την κατάληξη http://www.insomnia[1].txt.
Panahs Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Φίλε paredwse, είχα μπει στο φάκελο των cookies και βρήκα τα 2 αρχεία του Insomnia και τα έσβησα. Το πρόβλημα δεν λύθηκε έτσι, γιαυτό χρειάστηκε να σβήσω όλα τα περιεχόμενα του φακέλου. Μόνο έτσι κατάφερα και συνδέθηκα. Τώρα δεν ξέρω αν έκανα κάποιο λάθος ή παρέλειψα κάτι στην προηγούμενη κίνηση μου... Τώρα πάντως λειτουργεί πλέον σωστά, επιτέλους μετά από τόσο καιρό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.