liverpudlian1892 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας.Μου έφεραν έναν υπολογιστή με πρόβλημα υπερθέρμανσης στη μητρική του.Σας επισυνάπτω φωτογραφιες.Φαινεται να μην έχει θέμα στις θερμοκρασίες του επεξεργαστή ή της κάρτας γραφικών αλλά δείχνει πολύ υψηλές τιμές σε κάποιους σενσορες της μητρικής.Τι μπορεί να φταίει;
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Αν αυτα που βλεπεις ειναι σωστα (ΑΝ ειναι) βαλε ενα μεγαλο 12-14αρι fan απεναντι στο κουτι να την χτυπαει, η ενα μικρο επανω στην ιδια, και δες μετα για διαφορες! 🤓 1
vdanasto Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μπορείς να κατεβάσεις και να τρέξεις το AIDA64 για να δούμε τι σένσορες είναι αυτοί; Λογικά των VRM, αυτά μόνο μπορούν να τρέξουν σε τέτοια θερμοκρασία χωρίς να πάρουν φωτιά. Οι θερμοκρασίες εξακολουθούν να είναι πολύ υψηλές όμως, ακόμη και για τα VRM.
Sheogorath Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Λογικά είναι λάθος. Άσε το πισι να τρέξει κανα εικοσάλεπτο. Μετα κλείσε το, και ακούμπησε γενικά την μητρική με το χέρι να δεις αν είναι καυτή πουθενά. Λογικά δεν θα καίει πουθενά.
Dark_Nightfall Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπες στο bios να δεις θερμοκρασίες άσε διάφορα τα προγράμματα που αλλού δείχνουν σωστά αλλού όχι. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Dark_Nightfall
cpc464 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν δεν βλέπεις και μεταβολές στην συχνότητα μαζί με την αύξηση θερμοκρασίας το ποιο πιθανό είναι το hw monitor να διαβάζει λάθος, νομίζω ότι το έχω ξαναδεί σε άλλο topic, η μητρική εκεί ήταν επιβεβαιωμένο ότι διάβαζε λάθος τους αισθητήρες,καθώς το είχε επιβεβαιώσει και ο κατασκευαστής. P.s https://forums.tomshardware.com/threads/different-temperature-reading-with-my-asus-p8z68-v-lx-motherboard.2207029/ Δεν είσαι ο μόνος, το bios τι δείχνει?. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από cpc464 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα