Προς το περιεχόμενο

Αργεί στην εξερευνηση των Windows (με την πράσινη την μπάρα) να διαβάσει τα αρχεία

nkoumo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαπίστωσα τελευταία ότι οταν επιλεγω καποιον φάκελο αργεί να φορτώσει η πράσινη μπάρα στην επάνω πλευρά από τους φακέλους στην εξερευνηση των windows (10)
οπως φαίνεται παρακάτω στην εικόνα

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση.   Όνομα:  win10.JPG  Εμφανίσεις:  1  Μέγεθος:  26,2 KB  ID: 213725

Πιο πολύ μου αργεί σε φάκελο που εχω καμια 20 βίντεο των 50Μβ το ένα περίπου.
Μάλιστα εκέι που βλέπω στα αρχεια το σύμβολο του VLC που το εχω για τα βιντεο, εξαφανίζεται και τα βλέπω κενά , σαν
να μην υποστηρίζονται απο καμία εφαρμογή , ετσι ξαφνικά αφου φτάσει η μπάρα περίπου στην μέση.
Και αν πατήσω ανοιγμα με... σε ενα αρχείο βίντεο τότε παγώνουν τα πάντα.
Μετά διαπύστωσα οτι αυτό με την μπάρα που αργεί ότι γίνεται και σε άλλους φακέλους
Ξερετε που οφείλετε?
Στον δισκο? στο λειτουργικό?
Εχω νεο Pc απο πρόσφαυη αναβάθμιση με Ryzen 2300 , 16GB ram ....Win10 64bit.
Οι δίσκοι κύριος SSD 256GB , ο αλλος που ειναι και τα αρχεια WD Blue 2GB, τον πήρα πέρυσι.
Υ.Γ. Defrag δεν εχω κάνει ποτέ. Κατι τεστ που κατέβασα τους βγάζει 100% οκ
ΥΓ2 πως λέγεται στα αγγλικά αυτό με την πράσινη μπάρα μπας και το γκουγκλαρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έχεις το daemon tools; Προκαλεί συχνά πρόβλημα επειδή έχει σαν default το link with file explorer.

Επίσης, αφού στο κάνει σε φάκελους με βίντεο, αν έχεις τίποτα codec packs απεγκατέστησε τα. Επίσης, απεγκατέστησε το vlc να δεις αν θα στρώσει.

Τέλος, από την εξερεύνηση πήγαινε πάνω στο tab Προβολή->Επιλογές->Αλλαγή επιλογών φακέλων στην προστασία προσωπικών δεδομένων και τα δύο.

1 ώρα πριν, nkoumo είπε

ΥΓ2 πως λέγεται στα αγγλικά αυτό με την πράσινη μπάρα μπας και το γκουγκλαρω

Green progress bar in File Explorer

Επεξ/σία από micos000

Ναι εχω το daemon tools

Λύθηκε με την εντολή sfc / scanow στο cmd
https://support.microsoft.com/el-gr/help/929833/use-the-system-file-checker-tool-to-repair-missing-or-corrupted-system.
Oυτε που ήξερα την υπαρξή του.
Καλά αυτά τα windows ολα κρυφά τα έχουν? Δεν υπαρχει καμια εφαρμογή έτοιμη που να κάνενα τσεκαρίσμαρα στους δισκους και να τα διορθωνει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...