Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, George_ppp είπε

Καθόλου δεν με ζαλισες κι ευχαριστώ.

Τον πυροσβεστήρα οροφής, την μόνωση των σωλήνων τα έχω στα σχέδια, απλά με όλα αυτά δεν έχω διάθεση να ασχοληθω. Δυστυχώς είναι 30 χρόνια αβαφο το λεβητοστάσιο, ένα βάψιμο το θέλει! Η πόρτα έχει περσίδες.

Δυστυχώς δεν έχει βάση, όμως θα βάλω όταν αλλάξει ο χώρος.

Αξίζει λες να αλλάξω την κατανομή του χώρου; Θα χρειαστώ δεξαμενή κάθετη 750 λίτρα καθως και σπάσιμο του τοίχου άναμεσα στην υπάρχουσα δεξαμενή και τον λέβητα, ωστε να μπορέσει ο καμινάδα να έχει 50cm οριζόντια διαδρομή και μετά καρφί επάνω. Αλλά θα λύσει το πρόβλημα αυτό (δεν θέλω μου υπογράψεις και συμβόλαιο φυσικά, μια γνώμη).

Δε το κατάλαβες καλά. Αυτά που σου λέει ο φίλος ΠΡΕΠΕΙ να γινουν. Για να ζεσταθείς σωστά. Το λεβητοστάσιο είναι επιεικώς κοτετσι. Και αν βλέπω καλά σου έβαλε καμινάδα σωλήνα αποχέτευσης? 

Δημοσ.

θες εξωτερικη παροχη αερα, αυτο το πραγμα λογικο ειναι να μη δουλευει μεσα στην ποντικοτρυπα που το εχτισες

σελιδα 19 του μανουαλ που επισυναψες

1 ώρα πριν, john_petrucci7 είπε

Δε το κατάλαβες καλά. Αυτά που σου λέει ο φίλος ΠΡΕΠΕΙ να γινουν. Για να ζεσταθείς σωστά. Το λεβητοστάσιο είναι επιεικώς κοτετσι. Και αν βλέπω καλά σου έβαλε καμινάδα σωλήνα αποχέτευσης? 

συμπυκνωσης ειναι, πλαστικη καμιναδα θελει

• Confused 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, fredd0 είπε

θες εξωτερικη παροχη αερα, αυτο το πραγμα λογικο ειναι να μη δουλευει μεσα στην ποντικοτρυπα που το εχτισες

σελιδα 19 του μανουαλ που επισυναψες

συμπυκνωσης ειναι, πλαστικη καμιναδα θελει

Τι είπες πάλι ρε θεούλη?? Εκτός αν ο λέβητας χεζει συχνά.. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε

Τι είπες πάλι ρε θεούλη?? Εκτός αν ο λέβητας χεζει συχνά.. 

τι 'σαι συ παλι? οπαδος εκεινου του ημιτρελου υδραυλικου στο youtube που δε ξερει τι ειναι λεβητας συμπυκνωσης?

http://diamantisgroup.gr/plastic-line-pp/

πλαστικη καμιναδα μπαινει. Στη συγκεκριμενη εγκατασταση το προβλημα ειναι ο αερας, πρεπει να μπει δευτερη πλαστικη σωληνα να φερνει φρεσκο αερα απ'εξω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Λογικά μιλαμε για πλαστικό που αντέχει στην θερμοκρασία των καυσαερίων. 

Δεν υπάρχει θερμοκρασια.max 45 βαθμούς αν ρυθμιστεί σωστά.

3 ώρες πριν, fredd0 είπε

τι 'σαι συ παλι? οπαδος εκεινου του ημιτρελου υδραυλικου στο youtube που δε ξερει τι ειναι λεβητας συμπυκνωσης?

πλαστικη καμιναδα μπαινει. Στη συγκεκριμενη εγκατασταση το προβλημα ειναι ο αερας, πρεπει να μπει δευτερη πλαστικη σωληνα να φερνει φρεσκο αερα απ'εξω

Το να βγαίνει κάποιος και να λεει δεν ξερω,και δεν έχω βάλει τέτοιο λέβητα τον τιμάει  δεν είναι ντροπή.θα ανοίξει manual θα διαβάσει και θα κάνει την καλύτερη δουλειά.

Ντροπή είναι η ημιμαθεια,το να πετάς έναν λέβητα χύμα στο πάτωμα,το να βάζεις δοχείο διαστολής για νερά χρήσης στην θέρμανση κτλ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, fredd0 είπε

Δεν είμαι οπαδός κανενος αρχικά και κοίτα να μη γίνεις κι εσύ θα καεί το κεφάλι σου. 1-0 ως εδώ. Πλαστικές καμινάδες και λοιπά δεν υπάρχουν σε συστηματα θέρμανσης μόνο εσύ θα έβαζες κανένας σοβαρός υδραυλικός και πόσο μάλλον ο Διαμαντής που έβαλες και λινκ και δεν θα μου δώσει σίγουρα ούτε πιστοποίηση. Και επειδή είσαι εξυπνοπουλος διάβασε ότι ο φίλος δεν πήρε φύλλο καύσης που σημαίνει ότι δεν ξέρεις αν τα καυσαέρια είναι 70 ή 170 βαθμούς με αυτό το κοτετσι που έχει για λεβηστοστασιο

Επεξ/σία από john_petrucci7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως βλέπω στην φωτογραφία μια φ125 (πιθανόν, δεν ξέρω μπορεί και μεγαλύτερη) πλαστική με στηριγματα και γωνίες 

Κλασικη σωλήνα για αποχετεύσεις. (όταν είδα την φωτογραφία νόμιζα ήταν η αποχετευση και πέρναγε μέσα από το λεβητοστάσιο δεν είδα ότι την έχει για καμιναδα 😂

είναι για γέλια το όλο λεβητοστάσιο (είπε το παιδί πιο πριν τι θέλει και τα είπε πολύ σωστά) + άμα δεν γνωρίζουμε την δουλειά δεν είναι κακό να πούμε δεν ξέρω, είναι πιο τίμιο. 

Επίσης δεν χρειάζεται να γράφουμε σε όλα τα τοπικ απλά για να γράψουμε 😉

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

το ότι για την απαγωγή καυσαερίων από λέβητα συμπύκνωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πλαστικό ως υλικό του καπναγωγού, δεν σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε πλαστικό. Μονό όσα έχουν τις προδιαγραφές να αντέξουν την εφαρμογή μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Οι σωλήνες αποχέτευσης PVC (αν πράγματι είναι) δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Δημοσ.

Μα τα παναγίδια βόδια, τι χάλι μαύρο είναι αυτό;

Συγγνώμη που πετάγομαι σαν τη μπαντανόβουρτσα αλλά είναι πολύ λυπηρό το θέαμα. Καλά ξεμπερδέματα φίλε .

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια το ιδιο θεμα εδω και 3 χρονια .....κοντευω να τρελαθω

το λεβητοστασιο μας ειναι φαρμακειο με οριζοντιο τμημα στην καμιναδα στο σημειο εξοδου.........φ100 απο την μανα του......εμφανιζει εμπλοκες 01 παρα πολυ συχνα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, BARTOLOMEOS είπε

παιδια το ιδιο θεμα εδω και 3 χρονια .....κοντευω να τρελαθω

το λεβητοστασιο μας ειναι φαρμακειο με οριζοντιο τμημα στην καμιναδα στο σημειο εξοδου.........φ100 απο την μανα του......εμφανιζει εμπλοκες 01 παρα πολυ συχνα

Τι λέβητα έχεις και τι καυστήρα?

Η δεξαμενή πετρελαίου είναι έξω η μέσα σε υπόγειο?

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...