Dubstepforum.gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο section, αν δεν ειμαι παρακαλω ενας mod ας με μετακινησει. Το προβλημα ειναι το εξης και δε μπορω να βγαλω ακρη. Εβαλα να ανοιξω στο pc απο firefox να δω καμμια σειρα στο netflix. Ολα καλα μεχρι που παταω να κλεισει η καρτελα Η ολος ο Browser. Εκει γινοντε τα χρωματα ολα 'αρνητικα'. Εντονα πρασινα/φουξ κλπ. Ο υπολογιστης δουλευει ρολοι χωρις error χωρις κατι αλλο. Απλα αλλαζουν τα χρωματα οπως ειπα. Και φτιαχνετε μονο με restart. Παραθετω στοιχεια και κινησεις που εχω ηδη κανει μηπως ξερει/βρει καποιος ακρη γιατι εγω σηκωνω τα χερια. -το Pc : Ryzen 2600x + x470 MSI Gaming plus max + 32gb aegis 3000 + gtx 960 msi 2g + 1tb ssd + corsair 550 psu Operating System: Microsoft Windows 10 Professional (x64) Build 18363.752 (1909/November 2019 Update) - αλλαξα 3 καρτες γραφικων πανω στο Pc. Και στις 3 κανει το ιδιο. Ολες τεσταρισμενες σε Fumark Και heaven bench Κλπ - δοκιμασα και Ms edge browser μηπως ηταν κατι του firefox , αλλα παλι τα ιδια - Η οθονη που εχω ειναι η LG Flatron E2360 και δεν μου εχει κανει ποτε κανενα θεμα (ως τωρα) ΤΙ πιστευετε οτι μπορει να φταιει? Ευχαριστω. Δημητρης Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από Dubstepforum.gr
Mene Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Αν πατήσεις αριστερό alt, αριστερό shift και print screen μαζί την ώρα που είναι αντεστραμμένα τα χρώματα , επανέρχονται;
Dubstepforum.gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μολις το εκανα , οχι δεν επανερχονται. Αλλαζει απο κιτρινοπο φοντο σε μωβ καθε φορα που τα παταω ,αλλα με αυτα τα αρνητικα χρωματα παλι. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από Dubstepforum.gr
Dubstepforum.gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικως καταφερα να διαπιστωσω τα εξης: Το προβλημα εμφανιζεται σε ολους τους browser οταν κλεινει η καρτελα του netflix.com. ασχετα αν παιζει η οχι video. Επισης ,διορθωνεται με το να κλεισω κ να ανοιξω την οθονη. Αρα φταιει κατι στην οθονη (?) Γιατι δε μου το χει κανει ποτε και πουθενα αλλου (ακομη κ σε games) και το κανει συγκεκριμενα εκει? Αλλαζει καποια ρυθμιση το site τοσο πολυ που δημιουργει θεμα? ΤΟΙ ΜΟΥ ΚΡΕΙΒΗ? 😛 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Dubstepforum.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα