destin Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Exw ena laptop(Packard Bell) kai den vriskw to CD tis egatastasis twn XP pou edine i Packard Bell.An valo ta XP pou exw tha exw kapio provlima ?? Fadazome an isxei kati tetio tha einai gia kana driver ... dld den iparxei eidiki ekdosi twn XP gia to Laptop,swsta ??
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Μπορεις να κανεις εγκατασταση και απο αλλο cd. Δεν ξερω ποσο καινουργιο ειναι το Laptop σου αλλα αν ειναι πολυ νεο το πολυ να χρειαστει να κατεβασεις drivers για καποιες συσκευες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Πήρα ένα παλιότερο laptop (Toshiba) που είχε μαζί του τα Windows98. Έκανα format και έβαλα WindowsXP (από το CD που κάνω εγκατάσταση και στο σταθερό μου σύστημα). Κανένα πρόβλημα. Και, όχι, δεν υπάρχει ειδική έκδοση WindowsXP για laptops - notebooks...
Dreamstorm Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 όπως αναφέρθηκε, δεν υπάρχει κάποια ειδική έκδοση. επίσης δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να τα εγκαταστήσεις μόνος μόνο φρόντισε να έχεις κατεβάσει ότι είναι αναγκαίο.
dimitris__ Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 ΚΑΝΟΝΑΣ: Πριν σετάρεις άγνωστο (σε hardware) μηχάνημα κοίτα να έχεις τους drivers του modem τουλάχιστο για να έχεις internet.
hawkj83 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Δημοσ. 18 Απριλίου 2004 Κ longhorn έχω δει σε laptop! Υποθέτω ότι ακόμα κ linux θα μπορέσεις να κάνεις install αν θελήσεις... Δεν νομίζω ότι στα laptop υπάρχει κάποια διαφορετική τεχνολογία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.