Milti Pepo Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά και υγεία πάνω από όλα. Θέλω εδώ και καιρό να αγοράσω τηλεόραση και ψάχνω παντού αλλά έχω καταλάβει ότι υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Αρχικά σκέφτομαι να αγοράσω μια 4κ τηλεόραση. Η πρώτη μου απορία: από ό,τι ξέρω όταν πας να δεις σε μια 4κ τηλεόραση περιεχόμενο 1080p η 4κ έχει έναν μηχανισμό που "τεντώνει" τα πιξελς για να τα προσαρμόσει στα δικά της. Ισχύει αυτό και αν ναι χαλάει έτσι η ποιότητα της εικόνας; Ύστερα για το panel. Απότι έχω μάθει τα πιο καλά είναι τα IPS και τα VA. Ποιο λέτε να προτιμήσω; Έχω δει στο σκρουτζ τηλεοράσεις που ενώ τουλάχιστον απόσο καταλαβαίνω εγώ έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά διαφέρουν πολύ στην τιμή. Γιατί; Ο ρυθμός ανανέωσης. Ισχύει οτι οι εταιρείες βγάζουν δικές τους μονάδες μέτρησης όπως το PQI κι επίτηδες δεν χρησιμοποιούν Hz; Υπάρχει κάποια αναλογία πχ 1600 PQI=60 Hz; Τέλος έχετε να μου προτείνετε εσείς κάποια τηλεόραση στο 500-600 ευρώ το πολύ; Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα