paylidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Locke_John είπε Γεια σας. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, γράφω εδώ: Από τί τιμή μπορεί ν αγοράσει κάποιος οικόπεδο, στην ευρύτερη περιοχή Αττικής, όσο το δυνατόν μικρότερο; Πχ στο πιο γνωστό site αγγελιών,που είναι κ εφημερίδα, έχει ένα οικόπεδο 500τμ, Άνω κυψέλη, 8900€. Είναι δυνατόν ν ισχύει τέτοια τιμή; ολα ειναι σχετικα... υπαρχουν οικοπεδα οικοδομήσιμα με 15000 κατω απο πυλωνες δεη σε παλληνη κλπ, υπαρχουν και οικοπεδα μερικων εκατομμυριων (πουληθηκε ενα προσφατα κοντα μου στα βριλησσια 3.000.000€ μεγεθους 2100 τμ, χτιζονται 2 πολυκατοικίες-πουληθηκαν ηδη τα διαμερισματα απο τα μπετα φαντασου) παντως αυτο που βλεπεις δεν ειναι στη σωστη κυψελη, ειναι σε καποια άλλη κυψελη και το εχουν μπερδεψει 1
Locke_John Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, paylidis είπε ολα ειναι σχετικα... υπαρχουν οικοπεδα οικοδομήσιμα με 15000 κατω απο πυλωνες δεη σε παλληνη κλπ, υπαρχουν και οικοπεδα μερικων εκατομμυριων (πουληθηκε ενα προσφατα κοντα μου στα βριλησσια 3.000.000€ μεγεθους 2100 τμ, χτιζονται 2 πολυκατοικίες-πουληθηκαν ηδη τα διαμερισματα απο τα μπετα φαντασου) παντως αυτο που βλεπεις δεν ειναι στη σωστη κυψελη, ειναι σε καποια άλλη κυψελη και το εχουν μπερδεψει ευχαριστώ για την απάντηση. πχ, στην περιοχή Σπάτα, έχω δεί κάτι αμπελώνες που έχει. Για ένα μικρό κομμάτι οικοπέδου/ χωραφιού εκεί πέρα, για τί ποσό μιλάμε, ξέρει κάποιος;
paylidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Locke_John είπε ευχαριστώ για την απάντηση. πχ, στην περιοχή Σπάτα, έχω δεί κάτι αμπελώνες που έχει. Για ένα μικρό κομμάτι οικοπέδου/ χωραφιού εκεί πέρα, για τί ποσό μιλάμε, ξέρει κάποιος; για δομηση το θες ή απλα να εχεις ενα κτηματακι να βαζεις λαχανικα; Αλλη τιμη εχει το οικοδομησιμο άλλη το χωραφι... Εχεις δει τη ΧΕ; 1
Locke_John Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, paylidis είπε ολα ειναι σχετικα... υπαρχουν οικοπεδα οικοδομήσιμα με 15000 κατω απο πυλωνες δεη σε παλληνη κλπ, υπαρχουν και οικοπεδα μερικων εκατομμυριων (πουληθηκε ενα προσφατα κοντα μου στα βριλησσια 3.000.000€ μεγεθους 2100 τμ, χτιζονται 2 πολυκατοικίες-πουληθηκαν ηδη τα διαμερισματα απο τα μπετα φαντασου) παντως αυτο που βλεπεις δεν ειναι στη σωστη κυψελη, ειναι σε καποια άλλη κυψελη και το εχουν μπερδεψει 3 λεπτά πριν, paylidis είπε για δομηση το θες ή απλα να εχεις ενα κτηματακι να βαζεις λαχανικα; Αλλη τιμη εχει το οικοδομησιμο άλλη το χωραφι... Εχεις δει τη ΧΕ; όχι για δόμηση, για το β λόγο το θέλω. είδα στη ΧΕ ναι, πχ για την περιοχή που γράφω , έχει αγροτεμάχιο 350τμ, προς 6.000ευρώ. Λογικοφανές, ή... ;
paylidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Locke_John είπε όχι για δόμηση, για το β λόγο το θέλω. είδα στη ΧΕ ναι, πχ για την περιοχή που γράφω , έχει αγροτεμάχιο 350τμ, προς 6.000ευρώ. Λογικοφανές, ή... ; ναι λογικο και ισως και ακριβο... αναλογως το σημειο, αν ειναι κοντα σε δρομο κλπ εχει πιθανότητες να γινει σε 5-10 χρονια οικοδομησιμο. 1
Locke_John Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, paylidis είπε ναι λογικο και ισως και ακριβο... αναλογως το σημειο, αν ειναι κοντα σε δρομο κλπ εχει πιθανότητες να γινει σε 5-10 χρονια οικοδομησιμο. ok. σε τέτοιου τύπου ιδιοκτησία, επιτρέπεται πχ να κάνω μια περίφραξη (με συρματόπλεγμα) ή/και ίσως ν έχω μέσα μόνιμα σταθμευμένο ένα τροχόσπιτο;
AristidisZ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Locke_John είπε ok. σε τέτοιου τύπου ιδιοκτησία, επιτρέπεται πχ να κάνω μια περίφραξη (με συρματόπλεγμα) ή/και ίσως ν έχω μέσα μόνιμα σταθμευμένο ένα τροχόσπιτο; Ωραίος Το πας λάου λάου..
paylidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Locke_John είπε ok. σε τέτοιου τύπου ιδιοκτησία, επιτρέπεται πχ να κάνω μια περίφραξη (με συρματόπλεγμα) ή/και ίσως ν έχω μέσα μόνιμα σταθμευμένο ένα τροχόσπιτο; οντως λαου λαου το πας 🤣 Ναι εφοσον δεν ειναι κατασκευη μονιμη μπορεις... χωραφι σου θα ειναι.. να χτισεις δε θα μπορεις, να παρεις ρευμα ομοιως κοκ (για ρευμα θελει μεγαλη εκταση κ σου δικαιολογει μονο για γεωτρηση εαν δεν ειναι οικοδομησιμο) Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2022 από paylidis 1
Locke_John Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, paylidis είπε οντως λαου λαου το πας 🤣 Ναι εφοσον δεν ειναι κατασκευη μονιμη μπορεις... χωραφι σου θα ειναι.. να χτισεις δε θα μπορεις, να παρεις ρευμα ομοιως κοκ (για ρευμα θελει μεγαλη εκταση κ σου δικαιολογει μονο για γεωτρηση εαν δεν ειναι οικοδομησιμο) 6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ωραίος Το πας λάου λάου.. χαχα, γέλασα και με τους 2 με τα "λάου λάου". οκ, κατανοητά. 1
paylidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Locke_John είπε χαχα, γέλασα και με τους 2 με τα "λάου λάου". οκ, κατανοητά. Εαν ειναι να βαλεις παντως τροχοσπιτο θα σου ελεγα να βρεις κ πιο κοντα στη θαλασσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα