Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης κοντά στη Μαιάνδρου και καθώς τελειώνει η δεσμευσή μου με την forthnet-nova σε πρόγραμμα ADSL εώς 24 mbps ,στην πραγματικότητα πιάνω 6mbps, αποφάσισα να αλλάξω εταιρεία και να μεταβώ σε πρόγραμμα VDSL εώς 100 mbps και να αποφασίσω σε ποια εταιρεία θα μεταβώ με βάση την καλύτερη δυνατή ταχύτητα στην περιοχή,την αξιοπιστία της και την καλύτερη δυνατή τιμολόγηση.Παρακαλώ αν έχετε παρόμοια εμπειρία θα με βοηθούσατε πολύ αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω να μας πείτε για την συγκεκριμένη περιοχή και τις δυνατότητες της κάθε εταιρείας τα υπέρ και τα κατά.ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ laki, γνωρίζεις μέσω ποιας εταιρείας ποιάνεις διότι η nova δεν έχει δικό της δίκτυο οπότε ή μέσω vodafone πιάνεις ή μέσω wind ή cosmote

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, lakis. είπε

Πόσο σε χρεώνουν για  το 100αρι και τι παροχές έχεις σε τηλεφωνία ?είσαι ευχαριστημένος γενικώς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, lakis. είπε

Wind  νομίζω αλλά δεν έχει σημασία

39.90  +tv  +κανάλια σινεμά 1 2 3 4 και τηλ

8 ώρες πριν, lakis. είπε

8 ώρες πριν, lakis. είπε

8 ώρες πριν, lakis. είπε

Καλημέρα ,  εννοείς πως με 39,90€ κομπλέ τελική τιμή έχεις ίντερνετ 100mbps και τηλεφωνία με σταθερά απεριόριστα και κινητά απεριόριστα ? Και από τηλεόραση έχεις όλα τα ελληνικα ελεύθερα και από νόβα μόνο το startpack και cinema 1 ,2,3,4 χωρίς τα novasports?

Επεξ/σία από tzal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...