MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν δεν πιστεύεις ο,τι σου λένε τα παιδιά εδώ, ξεκινά την Κυριακή του Θωμά (του άπιστου). Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias
agnostos13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Βασικα αν ξερει καποιος αν γινεται. ναι τι χαρτια χρειαζεται κτλ ολο το 24ωρο ειχα παρει την τροχαια να την ρωτησω για να παω στο ΙΚΑ στα ΕΛΤΑ και στο Αεροδρομιο και μου ειπαν δεν μπορειτε. δεν περιμενω λυση απο αυτους. Είσαι καλυμμένος μόνο αν έχεις μόνιμη κατοικία εκεί... Αν δεν φαίνεται ως κύρια κατοικία σου (δηλωμένη στην εφορία) κανονικά δεν μπορείς να πας...
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, agnostos13 είπε Είσαι καλυμμένος μόνο αν έχεις μόνιμη κατοικία εκεί... Αν δεν φαίνεται ως κύρια κατοικία σου (δηλωμένη στην εφορία) κανονικά δεν μπορείς να πας... το φανταζομαι. ωστόσο υπαρχει και το 4. παροχη βοηθειας και το αλλο για κηδεια κτλ ουσιαστικα εγω βοηθεια παω να παρεχω, αλλα δικαιολογειται τετοιο ταξιδι;
gasgounis Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Την ενημέρωση την έχω από τα μέσα, σε ευχαριστώ. Δεν ζήτησα να με ενημερώσετε. Ρώτησα, αν είναι κάποιος σε παρόμοια θέση. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. 3 ώρες πριν, agnostos13 είπε Δεν έχω καταλάβει... Θες να σου πούμε πως θα γλυτώσεις το μπλόκο, αν θα έχει μπλόκο όταν θα πας ή αν θα σε σταματήσουν τι να πεις για να γλυτώσεις το πρόστιμο; Αφου εχεις ενημερωση απο μεσα, τι ακριβως ζητας? Τι ψεμα να πεις? Γιατι δεν ρωτας αυτον που ειναι χωμενος μεσα και ξερει? Και μετα ενημερωσε και εμας. Επειδη μιλαμε για θεσσαλονικη, ειναι πολυ χρονοβορο και κουραστικο να πας απο παραδρομους και απο χωραφια. Αρα μενει μονο η Εθνικη οδος. Αρα πρεπει να βρεις δικαιολογια. Επεδη εχει δοκιμασει να περασει απειρος κοσμος, η αστυνομια ειναι υποψιασμενη. Και εφοσον ψαχνεις για δικαιολογια για να περασεις απο τον ελεγχο, σορρυ αλλα δεν σε βλεπω να περνας. Θα σε πιασουν στη συζητηση. Συν για να μην λες αληθεια, ισως δεν ειναι πραγματικη αναγκη να ανεβεις Θεσ/νικη. Καλυτερα να παρασχει την βοηθεια καποιος αλλος που ειναι ηδη Θεσ/νικη και οχι εσυ. Και επειδη σε κοβω και για τσαμπουκα και οξυθυμο (βλεπε επιθεση στον @GoMaR) , το θεωρω ακομα πιο πιθανο να πληρωνετε προστιμο και εσυ και το αλλο ατομο που λες οτι θελετε να ανεβειτε. Κηδεια, μονο για συγγενη πρωτου βαθμου. Και σιγουρα με καποιο αποδεικτικο. Δεν το εχεις ψαξει αρκετα το θεμα. Μην το δοκιμασεις, και στο λεω καλοπροαιρετα ΥΓ οτι εχει ο πατερας σου, σπιτι στο ονομα του δεν νομιζω οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, gasgounis είπε Αφου εχεις ενημερωση απο μεσα, τι ακριβως ζητας? Τι ψεμα να πεις? Γιατι δεν ρωτας αυτον που ειναι χωμενος μεσα και ξερει? Και μετα ενημερωσε και εμας. Επειδη μιλαμε για θεσσαλονικη, ειναι πολυ χρονοβορο και κουραστικο να πας απο παραδρομους και απο χωραφια. Αρα μενει μονο η Εθνικη οδος. Αρα πρεπει να βρεις δικαιολογια. Επεδη εχει δοκιμασει να περασει απειρος κοσμος, η αστυνομια ειναι υποψιασμενη. Και εφοσον ψαχνεις για δικαιολογια για να περασεις απο τον ελεγχο, σορρυ αλλα δεν σε βλεπω να περνας. Θα σε πιασουν στη συζητηση. Συν για να μην λες αληθεια, ισως δεν ειναι πραγματικη αναγκη να ανεβεις Θεσ/νικη. Καλυτερα να παρασχει την βοηθεια καποιος αλλος που ειναι ηδη Θεσ/νικη και οχι εσυ. Και επειδη σε κοβω και για τσαμπουκα και οξυθυμο (βλεπε επιθεση στον @GoMaR) , το θεωρω ακομα πιο πιθανο να πληρωνετε προστιμο και εσυ και το αλλο ατομο που λες οτι θελετε να ανεβειτε. Κηδεια, μονο για συγγενη πρωτου βαθμου. Και σιγουρα με καποιο αποδεικτικο. Δεν το εχεις ψαξει αρκετα το θεμα. Μην το δοκιμασεις, και στο λεω καλοπροαιρετα ΥΓ οτι εχει ο πατερας σου, σπιτι στο ονομα του δεν νομιζω οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις. ενημερωση απο ΤΑ μεσα. οχι απο μεσα. απο tv κτλ και απο παράδρομους παω. αλλα εχει και εκει ελεγχο ποια δυστηχως δεν υπαρχει άλλος να παρεχει τη βοηθεια. οσο για το τσαμπουκα, ισως εχεις δικιο αλλα η ειρωνια και η εξυπναδα το ζηταει... αν οι αστυνομικοι ή ο οποιοσδήποτε ειναι ενταξει μαζι μου, εγω θα ειμαι 5 φορες καλος μαζι του
agnostos13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε το φανταζομαι. ωστόσο υπαρχει και το 4. παροχη βοηθειας και το αλλο για κηδεια κτλ ουσιαστικα εγω βοηθεια παω να παρεχω, αλλα δικαιολογειται τετοιο ταξιδι; Το πως θα αποδείξεις οτι ισχύουν αυτά που θα επικαλεστείς (εφόσον ισχύουν) δεν το γνωρίζω. Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στην τροχαία να σου πουν... Πάντως αν είναι μετά το Πάσχα ίσως είναι πιό ήρεμα τα πράματα. Αν είναι μέσα στην μεγάλη εβδομάδα μου φαίνεται δύσκολο να μην το φας το πρόστιμο...
sailor7733 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν θα περάσεις από κανένα διόδιο!σε κάθε σταθμό διοδιων υπάρχει μπλοκος!πρόστιμο και αφαίρεση!επίσης και ελεγχος μέσα στα πούλμαν! Το ΙΔΙΟ και σε παραδρομους!από τη στιγμή που έχεις σημαντικό λόγο πήγαινε σε ένα Α.Τ και ρώτα τι χρειάζεται! Άσε τις παρατυπίες και τις ερωτήσεις εδώ μέσα!δεν υπάρχει λόγος! Όλα αυτά εντελώς φιλικά! Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από sailor7733
Joshua21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε το φανταζομαι. ωστόσο υπαρχει και το 4. παροχη βοηθειας και το αλλο για κηδεια κτλ ουσιαστικα εγω βοηθεια παω να παρεχω, αλλα δικαιολογειται τετοιο ταξιδι; Την κίνηση για παροχή βοήθειας σε άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη ξέχνα τη, δεν προβλέπεται όταν ο άνθρωπος βρίσκεται μακριά. Η μετάβαση σε κηδεία προβλέπεται μόνο για πολύ κοντινούς συγγενείς, και φυσικά θα πρέπει να μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι ένας από αυτούς. Εκτός αν νομίζεις πως είσαι πολύ εξυπνότερος από τα όργανα και θα μπορέσεις να τα κοροϊδέψεις... που χλωμό το κόβω, αν είχες τέτοια skills δεν θα ρωτούσες στο insomnia
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Την κίνηση για παροχή βοήθειας σε άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη ξέχνα τη, δεν προβλέπεται όταν ο άνθρωπος βρίσκεται μακριά. Η μετάβαση σε κηδεία προβλέπεται μόνο για πολύ κοντινούς συγγενείς, και φυσικά θα πρέπει να μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι ένας από αυτούς. Εκτός αν νομίζεις πως είσαι πολύ εξυπνότερος από τα όργανα και θα μπορέσεις να τα κοροϊδέψεις... που χλωμό το κόβω, αν είχες τέτοια skills δεν θα ρωτούσες στο insomnia Για την παροχη βοηθειας δεν εχω δει να διευκρυνησε κανεις αποσταση. οσο για την κηδεια το εφερα σαν παράδειγμα. δεν θα "σκοτωσω" κανεναν για να μετακινηθω Επισης δεν ειναι θεμα κοροϊδίας. Ειναι θεμα ανάγκης και μη υπαρξη μεριμνας κτλ. Ουσιαστικα ρωταω αν γνωριζει καποιος, καποιον νομιμο τροπο μετακινησης μας. 31 λεπτά πριν, sailor7733 είπε Δεν θα περάσεις από κανένα διόδιο!σε κάθε σταθμό διοδιων υπάρχει μπλοκος!πρόστιμο και αφαίρεση!επίσης και ελεγχος μέσα στα πούλμαν! Το ΙΔΙΟ και σε παραδρομους!από τη στιγμή που έχεις σημαντικό λόγο πήγαινε σε ένα Α.Τ και ρώτα τι χρειάζεται! Άσε τις παρατυπίες και τις ερωτήσεις εδώ μέσα!δεν υπάρχει λόγος! Όλα αυτά εντελώς φιλικά! Δυστηχως δεν εχουν απαντηση να δωσουν στα Α.Τ. , ουτε στο 100, ουτε η πολιτικη προστασία κτλ. Απλα σου πετανε ενα "δεν προβλεπεται" και δεν μπορειτε. Σε βαθμο εκνευριστικο. Δηλαδη αν τυχει κατι; Κλοπη, φωτια, υδραυλικα, εσπασε η μανα μου το ποδι της κτλ. Δεν θα παω; Εχω φτασει σε βαθμο να σκέφτομαι να βαλω το αυτοκινητο στο τρενο (νυχτερινο) και να παω. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από μπαρμπαγιωργος
Joshua21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, μπαρμπαγιωργος είπε Για την παροχη βοηθειας δεν εχω δει να διευκρυνησε κανεις αποσταση. Για αυτό ακριβώς μπήκα στον κόπο να απαντήσω, επειδή εγώ έχω δει τέτοια διευκρίνηση από κάποιον της κυβέρνησης, μόνο που δεν θυμάμαι από ποιον. 2 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε οσο για την κηδεια το εφερα σαν παράδειγμα. δεν θα "σκοτωσω" κανεναν για να μετακινηθω Ε την κηδεία έφερες σαν παράδειγμα, οπότε για την κηδεία σου απάντησα. 6 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Εχω φτασει σε βαθμο να σκέφτομαι να βαλω το αυτοκινητο στο τρενο (νυχτερινο) και να παω. Α δε θες απλά να πας Θεσσαλονίκη, θες να έχεις και αμάξι μαζί να κόβεις και βόλτες? Τέλος πάντων, δεν σε κρίνω, απλά θα σε ενημερώσω ότι αυτό το καιρό δεν υπάρχει νυχτερινό, ένα δρομολόγιο την ημέρα έχει μόνο και μάλιστα απόγευμα (οπότε αυτοκίνητο δεν). Επίσης χωρίς Ε9 με μόνιμη διεύθυνση κατοικίας Θεσσαλονίκη ούτε καν εισιτήριο δε θα μπορέσεις να βγάλεις.
agnostos13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 50 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Για την παροχη βοηθειας δεν εχω δει να διευκρυνησε κανεις αποσταση. οσο για την κηδεια το εφερα σαν παράδειγμα. δεν θα "σκοτωσω" κανεναν για να μετακινηθω Επισης δεν ειναι θεμα κοροϊδίας. Ειναι θεμα ανάγκης και μη υπαρξη μεριμνας κτλ. Ουσιαστικα ρωταω αν γνωριζει καποιος, καποιον νομιμο τροπο μετακινησης μας. Δυστηχως δεν εχουν απαντηση να δωσουν στα Α.Τ. , ουτε στο 100, ουτε η πολιτικη προστασία κτλ. Απλα σου πετανε ενα "δεν προβλεπεται" και δεν μπορειτε. Σε βαθμο εκνευριστικο. Δηλαδη αν τυχει κατι; Κλοπη, φωτια, υδραυλικα, εσπασε η μανα μου το ποδι της κτλ. Δεν θα παω; Εχω φτασει σε βαθμο να σκέφτομαι να βαλω το αυτοκινητο στο τρενο (νυχτερινο) και να παω. Από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κάποια από αυτές τις ανάγκες...οπότε να ‘χαμε να λέγαμε! Αν έχεις ρωτήσει τους αρμόδιους και σου είπαν οτι δεν έχεις δικαίωμα να πας τι συζητάμε;
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 47 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Για αυτό ακριβώς μπήκα στον κόπο να απαντήσω, επειδή εγώ έχω δει τέτοια διευκρίνηση από κάποιον της κυβέρνησης, μόνο που δεν θυμάμαι από ποιον. Ε την κηδεία έφερες σαν παράδειγμα, οπότε για την κηδεία σου απάντησα. Α δε θες απλά να πας Θεσσαλονίκη, θες να έχεις και αμάξι μαζί να κόβεις και βόλτες? Τέλος πάντων, δεν σε κρίνω, απλά θα σε ενημερώσω ότι αυτό το καιρό δεν υπάρχει νυχτερινό, ένα δρομολόγιο την ημέρα έχει μόνο και μάλιστα απόγευμα (οπότε αυτοκίνητο δεν). Επίσης χωρίς Ε9 με μόνιμη διεύθυνση κατοικίας Θεσσαλονίκη ούτε καν εισιτήριο δε θα μπορέσεις να βγάλεις. Ναι για βόλτα πάω... Θελω να αλλάξω περιβάλλον! Η Αθήνα δεν μου κάνει. Την βαρέθηκα. Το μλκς λέτε μωρέ. Γιατί να θέλω να πάω για βόλτα; Έναν λόγο πες μου. Σπίτι μου είναι εκεί. 11 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κάποια από αυτές τις ανάγκες...οπότε να ‘χαμε να λέγαμε! Αν έχεις ρωτήσει τους αρμόδιους και σου είπαν οτι δεν έχεις δικαίωμα να πας τι συζητάμε; Ναι δεν υπάρχει ανάγκη. Απλά όπως είπα, πάω για βόλτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Πώς κάνετε έτσι για μια απαγόρευση μετακίνησης; Κάποιοι τα βιώνουμε αυτά από το 1997. Ναι, από το 1997 σκαρφιζομαστε τρόπους για να κυκλοφορούμε στην ίδια μας τη χώρα.
Γιαούρτι Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 πέρα από την πλάκα. δε θα καταφέρεις να πας. έχω γνωστό που κάνει τη μισή σχεδόν διαδρομή λόγω επαγγέλματος πολύ συχνά. Τον σταματάνε μου λέει σε όλα τα διόδια. κι όπου δε τον σταματάνε στο πήγαινε τον σταματάνε στον γυρισμό. Κι εγώ κυκλοφορώ λίγο στους δρόμους όλες αυτές τις μέρες. Ε από σήμερα λοιπόν είδα μπλόκα (με σταμάτησαν κιόλας) σε σημεία που δεν υπήρχαν. και το πρωί και το απόγευμα Βασικά έχουν στήσει μπλόκα σε σημεία κλειδιά για να προλάβουν την έξοδο του Πάσχα. Δεν έχει νόημα να το προσπαθήσεις, Αν ήταν μικρή διαδρομή, πες το ρισκάρεις. Και μπλόκο να έχει, μπορεί να έχουν σταματήσει άλλους και να μην ασχοληθούν μαζί σου. Μου έχει τύχει. Αλλά πόσες τέτοιες περιπτώσεις θα σου κάτσουν σε 500χμ? Παίζει να πετύχεις 20 μπλόκα. καταρχήν σε όλα τα διόδια. Προβλέπω να ανοίγουν πολλά θέματα . Θα χάσουμε τη μπάλα Εγώ ήθελα να κάνω μια διαδρομή 40χμ και το σκέφτομαι. Ούτε από παράδρομους μπορείς να πας
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Πώς κάνετε έτσι για μια απαγόρευση μετακίνησης; Κάποιοι τα βιώνουμε αυτά από το 1997. Ναι, από το 1997 σκαρφιζομαστε τρόπους για να κυκλοφορούμε στην ίδια μας τη χώρα. Τι εννοείς; Κατάδικος είσαι; Ή δεν είσαι στα αρχεία του κράτους; 7 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε πέρα από την πλάκα. δε θα καταφέρεις να πας. έχω γνωστό που κάνει τη μισή σχεδόν διαδρομή λόγω επαγγέλματος πολύ συχνά. Τον σταματάνε μου λέει σε όλα τα διόδια. κι όπου δε τον σταματάνε στο πήγαινε τον σταματάνε στον γυρισμό. Κι εγώ κυκλοφορώ λίγο στους δρόμους όλες αυτές τις μέρες. Ε από σήμερα λοιπόν είδα μπλόκα (με σταμάτησαν κιόλας) σε σημεία που δεν υπήρχαν. και το πρωί και το απόγευμα Βασικά έχουν στήσει μπλόκα σε σημεία κλειδιά για να προλάβουν την έξοδο του Πάσχα. Δεν έχει νόημα να το προσπαθήσεις, Αν ήταν μικρή διαδρομή, πες το ρισκάρεις. Και μπλόκο να έχει, μπορεί να έχουν σταματήσει άλλους και να μην ασχοληθούν μαζί σου. Μου έχει τύχει. Αλλά πόσες τέτοιες περιπτώσεις θα σου κάτσουν σε 500χμ? Παίζει να πετύχεις 20 μπλόκα. καταρχήν σε όλα τα διόδια. Προβλέπω να ανοίγουν πολλά θέματα . Θα χάσουμε τη μπάλα Εγώ ήθελα να κάνω μια διαδρομή 40χμ και το σκέφτομαι. Ούτε από παράδρομους μπορείς να πας Το ξέρω ότι υπάρχουν μπλόκα. Στον γυρισμό (το καλοκαίρι) δεν έχω θέμα. Θα δείξω Ε1. Όντως σταματούν. Στην εθνική ολους.! Έγω θέλω να πάω μετά το Πάσχα. Δεν είναι μαγκιά η κάτι, αλλά εγώ κάνω δύο διαφορετικές διαδρομές κάθε βδομάδα, η κάθε μία 30-35χλμ μακριά και αλλα τοσα να γυρίσω, φυσικά. Με σταματούν αλλά έχω χαρτί. Δεν ψάχνω το παραθυράκι ή την παγαποντια. Νόμιμα θέλω να πάω. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από μπαρμπαγιωργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις