Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.
Υπαρχει διαμερισμα στη θεσσαλονικη (οχι στο ονομα μου, αλλα του πατερα μου)
Θελω να παω εκει με ακομη ενα ατομο, εν μεσω αυτης της κατάστασης, για διαφορες καταστασεις. 
Δεν παω ουτε για να κανω διακοπες ουτε πασχα ουτε τιποτα.

Είναι καποιος σε παρομοια κατασταση και να το εκανε αυτο το ταξιδι καποιος προσφατα; 
Απο τα διοδια Αφιδνων που περναω συχνα, οντως σταματάνε τα αυτοκίνητα για ελεγχο.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα περασεις και λογικο ειναι  ..Ο καθενας μπορει να προφασιστει υπαρκτους ή μη λογους να παει καπου .

300 ευρω (με επιφυλλαξη για το καθε ατομο )και αναστροφη.

Δεν ξέρω τι γίνετε για κηδεία και τι χαρτιά θέλει 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GoMaR είπε

κατα 99,9% θα φας 300Ε και θα περασεις Πασχα Αθηνα με 300Ε λιγοτερα.

Επειδή είσαι έξυπνος Πάσχα στην Αθήνα να κάνω. Μετά το Πάσχα θέλω να πάω !

16 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Σταματάνε τους πάντες. Αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις. Στην χειρότερη θα σε γυρίσουν πίσω.

Το ξέρω ότι σταματάνε τους πάντες. Για αυτό ρωτάω. Στη χειρότερη σε πάνε αυτόφωρο. Αλλιώς 300€ και 60μερες πινακίδες.

20 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Να πας φιλε μου και να μας πεις αν γινεται

...

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, μπαρμπαγιωργος είπε

Επειδή είσαι έξυπνος Πάσχα στην Αθήνα να κάνω. Μετά το Πάσχα θέλω να πάω !

Το ξέρω ότι σταματάνε τους πάντες. Για αυτό ρωτάω. Στη χειρότερη σε πάνε αυτόφωρο. Αλλιώς 300€ και 60μερες πινακίδες.

...

Μαζεψε το στομα σου.
Δε φτανει που σε ενημερωνω χωρις καμμια ειρωνια την ακουω κιολας.
Και στο κατω κατω το λες μια εβδομαδα πριν το Πασχα. Που θες να ξερουμε οτι αναφερεσαι για μετα το Πασχα; Μηπως τελικα αλλος τελικα ειναι "εξυπνος" ;
Καλες Διακοπες να εχεις

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GoMaR είπε

Μαζεψε το στομα σου.
Δε φτανει που σε ενημερωνω χωρις καμμια ειρωνια την ακουω κιολας.
Και στο κατω κατω το λες μια εβδομαδα πριν το Πασχα. Που θες να ξερουμε οτι αναφερεσαι για μετα το Πασχα; Μηπως τελικα αλλος τελικα ειναι "εξυπνος" ;
Καλες Διακοπες να εχεις

Την ενημέρωση την έχω από τα μέσα, σε ευχαριστώ. Δεν ζήτησα να με ενημερώσετε. Ρώτησα, αν είναι κάποιος σε παρόμοια θέση. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Δημοσ.

Φίλε μου, κάνουν έλεγχο (φυσικά δεν σε αφήνουν να περάσεις) και δίνουν και πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση. Το έχει δείξει και στις ειδήσεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vdanasto είπε

Φίλε μου, κάνουν έλεγχο (φυσικά δεν σε αφήνουν να περάσεις) και δίνουν και πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση. Το έχει δείξει και στις ειδήσεις.

Το γνωρίζω, την εναλλακτική ρωτάω.

1 λεπτό πριν, Muchacho είπε

Μετά θα επιστρέψεις Αθήνα ή θα μείνεις εκεί μόνιμα?

Θα επιστρέψω το καλοκαίρι ή όταν τελειώσουν τα μέτρα.

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει...

Θες να σου πούμε πως θα γλυτώσεις το μπλόκο, αν θα έχει μπλόκο όταν θα πας ή αν θα σε σταματήσουν τι να πεις για να γλυτώσεις το πρόστιμο; 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zx1234r είπε

Σταματάνε τους πάντες. Αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις. Στην χειρότερη θα σε γυρίσουν πίσω.

Μπα. Στη χειροτερη θα τον γυρισουν πισω χωρις πινακιδες και με 300€ προστιμο.

Δημοσ.

Για  σιγουριά  καλύτερα παρε τηλέφωνο την τροχαία...και επίσης ρώτα τις ώρες που θα την έχουν στημένη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Δεν έχω καταλάβει...

Θες να σου πούμε πως θα γλυτώσεις το μπλόκο, αν θα έχει μπλόκο όταν θα πας ή αν θα σε σταματήσουν τι να πεις για να γλυτώσεις το πρόστιμο; 

Βασικα αν ξερει καποιος αν γινεται. ναι τι χαρτια χρειαζεται κτλ

20 λεπτά πριν, teddy71 είπε

Για  σιγουριά  καλύτερα παρε τηλέφωνο την τροχαία...και επίσης ρώτα τις ώρες που θα την έχουν στημένη.

ολο το 24ωρο

ειχα παρει την τροχαια να την ρωτησω για να παω στο ΙΚΑ στα ΕΛΤΑ και στο Αεροδρομιο και μου ειπαν δεν μπορειτε. δεν περιμενω λυση απο αυτους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...