georgerapp Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) θυμαμαι καποτε επι εποχες snap 810 που ηταν λιγο θερμοκεφαλος λεγανε στα forum για exynos και ποσο καλοι ειναι ποσο απο εδω ποσο απο εκει , μαγκας η sammy που δεν τον εβαλε πουθενα , ποσα ξερει η sammy που τον καταλαβε νωρις κ.α . και θυμαμαι εγραφα -κατι μου λεει οτι μετα απο αυτο το στραβοπατημα η qc θα διαλύσει πλήρως τον ανταγωνισμο στο android , ετσι στον αερα , λογια χαλαρα πεταγα , δεν ειμαι και του χώρου. να τελικα που απο τοτε καθε χρονια ειδικα μεσο της gpu δινει ξυλο και φθανουμε στην φαση που θα σκοτωσει τον exynos . οχι ειναι καλο βεβαια , μη λεμε οτι ναναι , χρειαζεται ο ανταγωνισμος για αυτο και ημουν απο αυτους που ειπα μπραβο στην xiaomi να βαλει ενα mediatek φθανει να τον τιμησει με αναβαθμισεις και να μην τον κρεμασει. υ.γ ασχετο αλλα παρτε ματι μανιασμενο τυπο ο οποιος τα εσπασε στο κασερι με την sammy και εχει γινει σαν γρια κατινα , το ζουμι ειναι στα σχολια που οποιος εχει αλλη γνωμη τρωει απλα ξυλο !!!!! ρε τι ειναι αυτα τα καναλια στο youtube ; ποσο πιο κατω ; καλα που υπαρχουν τα φορουμ και χρηστες ανταλλασουν αποψεις. https://youtu.be/ub7PfEcdxvY Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από georgerapp 1 1
Vasilisxd Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, NamelessDead είπε Ολοκληρη Google εκανε ερευνα και κατεληξε στην Samsung αλλά ο Μάκης και ο Τάκης απο το Insomnia ξερουν. Τι κανετε εδω ρε μαγκες; Γιατι χαραμιζεστε; Πηγαινετε να αναλαβετε τον πλανητη να σωθουμε Η έρευνα που έκανε ήταν σε φάση : Exynos ή Snapdragon ? ή μήπως MediaTek ? Πέτρα ψαλίδι χαρτί πήγε η δουλειά - εκτός αν δεν πήγε καθόλου στην MediaTek το μυαλό τους και τελικά το ρίξανε κορόνα ή γράμματα. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Vasilisxd
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Η έρευνα που έκανε ήταν σε φάση : Exynos ή Snapdragon ? ή μήπως MediaTek ? Πέτρα ψαλίδι χαρτί πήγε η δουλειά - εκτός αν δεν πήγε καθόλου στην MediaTek το μυαλό τους και τελικά το ρίξανε κορόνα ή γράμματα. Δεν ξέρω τι έρευνα έκανε και με τι τρόπο πήρε την απόφαση. Αν ήξερα θα δούλευα στην Google και τώρα θα ήμουν στην βίλα μου να μην διαβάζω βλακειες στο insomnia. Αυτό που ξέρω είναι ότι ολόκληρη Google διάλεξε τον exynos. Και δεν έχω τις γνώσεις να κατακρίνω την απόφαση της. Εδώ μέσα που μάλλον είστε όλοι πανσυμπαντιες διανοιες που ξέρετε τα πάντα, ξέρετε τι κάνει λάθος ή Google. Εγώ ο έρμος περιμένω να δω απλά τα αποτελέσματα. Είναι κρίμα πάντως. Και περίεργο. Πως γίνεται μια χώρα με 11 μύρια κατοίκους να ξέρουν τα πάντα για τα πάντα, να είναι η ντροπή του δυτικού πολιτισμού
Vasilisxd Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, NamelessDead είπε Δεν ξέρω τι έρευνα έκανε και με τι τρόπο πήρε την απόφαση. Αν ήξερα θα δούλευα στην Google και τώρα θα ήμουν στην βίλα μου να μην διαβάζω βλακειες στο insomnia. Αυτό που ξέρω είναι ότι ολόκληρη Google διάλεξε τον exynos. Και δεν έχω τις γνώσεις να κατακρίνω την απόφαση της. Εδώ μέσα που μάλλον είστε όλοι πανσυμπαντιες διανοιες που ξέρετε τα πάντα, ξέρετε τι κάνει λάθος ή Google. Εγώ ο έρμος περιμένω να δω απλά τα αποτελέσματα. Είναι κρίμα πάντως. Και περίεργο. Πως γίνεται μια χώρα με 11 μύρια κατοίκους να ξέρουν τα πάντα για τα πάντα, να είναι η ντροπή του δυτικού πολιτισμού Κοιτά , το φόρουμ εδώ είναι τεχνολογικό και κυκλοφορούν αρκετοί γνώστες 😅 Οι εταιρίες με τις οποίες μπορούσε να δουλέψει ήταν η Qualcomm με την οποία πέρυσι συνεργάστηκε η Microsoft για τον επεξεργαστή που έβαλε φέτος στο Surface Pro X , τον SQ1 και την Samsung. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής από τους 2 είναι προφανώς η Samsung και αυτό συνεπάγεται σε χαμηλότερες τιμές και μεγάλη διαθεσιμότητα. Δεν χρειάζεται να έχεις βίλα για να ξέρεις ένα δυο βασικά πράγματα , ούτε να είσαι ταξιτζής. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Vasilisxd
VenomIIID Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Χρειαζόμαστε παραπάνω από μία επιλογές στους επεξεργαστές, το να υπάρχει μόνο ένας snapdragon για τις συσκευές Android δεν μας συμφέρει. Πρέπει να υπάρχει και η Exynos και Kirin σειρά επεξεργαστών. Το μονοπώλιο δεν το χρειαζόμαστε (βλέπε Intel). Προσωπικά δεν καταλαβαίνω αυτούς που νιώθουν περιορισμένοι με τους Exynos, τι είναι αυτό που κάνουν και νιώθουν ότι δεν μπορεί ο επεξεργαστής να αποδώσει. Η διαφορά στην απόδοση σε 120hz κινητό του S865 με τον Exynos 990 είναι 12~14%. Σε καθημερινή χρήση δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εκτός αν είσαι επαγγελματίας gamer ή κάνεις video rendering όλη την ώρα. Επίσης το να φοράς τον ταχύτερο επεξεργαστή δεν σημαίνει τίποτα. Η υλοποίηση της κάθε εταιρείας είναι διαφορετική. Γιαυτό βλέπεις ένα LG G8 με 865 να νικάει σε rendering ένα Oneplus 7pro με 865+. Σταματήστε να αγοράζετε με βάση του αριθμούς Antutu και Geekbench. Δεν λένε τίποτα αυτά. Οι παλιοί γνωρίζουν ότι τα synthetic benchmarks δεν είναι αξιόπιστες πηγές,γιαυτό στα pc χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια πραγματικές εφαρμογές για να μετρήσουμε επιδόσεις.
Shyn Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δεν ειναι το προβλημα στην διαφορα αποδοσης μονο, αλλα και στην διαρκεια μπαταριας.
jimagas99 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, ditorx είπε Products: Apparel, automotive, chemicals, consumer electronics, electronic components, medical equipment, semiconductors, solid state drives, DRAM, ships, telecommunications equipment, home appliances Services: Advertising, construction, entertainment, financial services, hospitality, information and communications technology, medical and health care services, retail, shipbuilding Revenue US$208.5 billion (2018) Apo oti vlepeis den ehei mono othones... episis kanei moni tis to GDP olis tis ellados opotan... Opa!! Gambros apo to Londino??(Ώπα!!! Γαμπρός από το Λονδίνο??? ) Μπόρις Τζόνσον .. εσύ ?? Υ.Γ. Γράψε αδερφέ στα Ελληνικά. Άσε τα greeklish , είναι πολύ κουραστικά στο διάβασμα. Έκανες μια πολύ ωραία και εμπεριστατωμένη ανάρτηση για τα προϊόντα που παράγει η Samsung. Τα χάλασες όλα με τα greeklish στο τέλος. 1
Vasilisxd Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, VenomIIID είπε Επίσης το να φοράς τον ταχύτερο επεξεργαστή δεν σημαίνει τίποτα. Η υλοποίηση της κάθε εταιρείας είναι διαφορετική. Γιαυτό βλέπεις ένα LG G8 με 865 να νικάει σε rendering ένα Oneplus 7pro με 865+. Σταματήστε να αγοράζετε με βάση του αριθμούς Antutu και Geekbench. Σωστά τα λες , παρ’ολα αυτά , δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι ταχύτερος επεξεργαστής. Π.χ οι Snapdragon φέτος έπιασαν τις single core επιδόσεις του A10 που είχε βγει το 2016. Έχουν όμως περισσότερη και ταχύτερη μνήμη , καλύτερα υποσυστήματα , πατάνε σε αυτά και είναι αρκετά ταχύτεροι overall. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Vasilisxd 2
TechnoState Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) @VenomIIID ... αναρωτιέμαι πόσοι (ποσοστό έστω) χρήστες (android) χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για rendering ώστε να παρατηρούν αυτή την "πτώση απόδοσης"? Επίσης θα σου έλεγα να κοιτάξεις καλύτερα, αφού ο 865+ θα κυκλοφορήσει (σε consumer επίπεδο) μετά το καλοκαίρι (επίσημη ανακοίνωση: 3ο 3μηνο 2020). Δυστυχώς η Qualcomm (SD) είναι μονόδρομος, ευτυχώς όμως που υπάρχει γιατί θα έπρεπε να υποστώ κάτι σε bionic λύση, με όλες τις ασθένειες που κουβαλάει το πακέτο (καθαρά προσωπική αποψη) Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από TechnoState
Giorgos17589 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, VenomIIID είπε Χρειαζόμαστε παραπάνω από μία επιλογές στους επεξεργαστές, το να υπάρχει μόνο ένας snapdragon για τις συσκευές Android δεν μας συμφέρει. Πρέπει να υπάρχει και η Exynos και Kirin σειρά επεξεργαστών. Το μονοπώλιο δεν το χρειαζόμαστε (βλέπε Intel). Προσωπικά δεν καταλαβαίνω αυτούς που νιώθουν περιορισμένοι με τους Exynos, τι είναι αυτό που κάνουν και νιώθουν ότι δεν μπορεί ο επεξεργαστής να αποδώσει. Η διαφορά στην απόδοση σε 120hz κινητό του S865 με τον Exynos 990 είναι 12~14%. Σε καθημερινή χρήση δεν θα καταλάβεις τίποτα. Εκτός αν είσαι επαγγελματίας gamer ή κάνεις video rendering όλη την ώρα. Επίσης το να φοράς τον ταχύτερο επεξεργαστή δεν σημαίνει τίποτα. Η υλοποίηση της κάθε εταιρείας είναι διαφορετική. Γιαυτό βλέπεις ένα LG G8 με 865 να νικάει σε rendering ένα Oneplus 7pro με 865+. Σταματήστε να αγοράζετε με βάση του αριθμούς Antutu και Geekbench. Δεν λένε τίποτα αυτά. Οι παλιοί γνωρίζουν ότι τα synthetic benchmarks δεν είναι αξιόπιστες πηγές,γιαυτό στα pc χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια πραγματικές εφαρμογές για να μετρήσουμε επιδόσεις. Ειχα samsung s9+ και s10+.... Δεν ξερω πως ειναιμε τον snapdragon οι εκδοσεις.. Μονο οσα λενε στα διαφορα site... Ουτε προφανως με περιοριζε σε τιποτα ο exynos π δν θα με περιοριζε ο snapdragon... Απλα ειναι κ η μπαταρία στη μεση... Που αυτος ειναι ο λογος π εδωσα και τις δυο συσκευές (και δν ξαναπηρα samsung προφανώς) και ειναι κ η θερμοκρασια.. Ειδικά το s10 ωρες ωρες με απλη χρηση...πχ να βγαζω βιντεο η πολυ ωρα φωτος... Έκαιγε... Και λενε πως αυτα ειναι τερτιπια του exynos. Οποτε δν ειναι θεμα ικανοτήτων... Αλλα ειναι κ αλλοι παράγοντες. . Αυτο ηθελα να σχολιασω στα υπόλοιπα π λες συμφωνω σ ολα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Και στις κονσόλες, Microsoft και Sony την δευτεράντζα AMD επέλεξαν πριν χρόνια... Προφανώς η Google κάτι περισσότερο θα γνωρίζει, ή μήπως όχι? Κάποιος να στείλει link του thread στον CEO της Google ρε παιδιά, να προλάβει, μην κάνει βλακεία ο άνθρωπος.
akishellas1979 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Στις 11/4/2020 στις 11:46 ΜΜ, NamelessDead είπε Ολοκληρη Google εκανε ερευνα και κατεληξε στην Samsung αλλά ο Μάκης και ο Τάκης απο το Insomnia ξερουν. Τι κανετε εδω ρε μαγκες; Γιατι χαραμιζεστε; Πηγαινετε να αναλαβετε τον πλανητη να σωθουμε Είτε έχουν άδικο είτε δίκιο οπότε μη σχολιάζει κανεις κατι διαφορετικο απο αυτα που σας ανακοινωνουν....τι να πω..
teri23 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Εδώ δεν μπορούν να φτιάξουν επεξεργαστές για τα δικά τους και θα φτιάξουν και γι άλλους τώρα.
ditorx Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Στις 12/4/2020 στις 7:42 ΠΜ, jimagas99 είπε Opa!! Gambros apo to Londino??(Ώπα!!! Γαμπρός από το Λονδίνο??? ) Μπόρις Τζόνσον .. εσύ ?? Υ.Γ. Γράψε αδερφέ στα Ελληνικά. Άσε τα greeklish , είναι πολύ κουραστικά στο διάβασμα. Έκανες μια πολύ ωραία και εμπεριστατωμένη ανάρτηση για τα προϊόντα που παράγει η Samsung. Τα χάλασες όλα με τα greeklish στο τέλος. /autokill
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα