Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρκαρα στο παρκινκ μου τα αυτοκινητα (ενοικιασεις αυτοκινητων) στα μεσα Οκτωβρη, εβγαλα πολους, κατεβασα χειροφρενα,ανεβασα υαλοκαθαριστηρες.Μεσα Δεκεμβρη και μεσα Φεβρουαριου εβαλα μπαταριες και τα αφησα κανα δεκαλεπτο στο ρελαντι.Αυτα που κανω καθε χρονο δηλαδη.Κανονικα τετοια εποχη ειχα βγαλει ηδη τα μισα για σερβις,ΚΤΕΟ κτλ.Τωρα στην καλυτερη περιπτωση να τα βγαλω μεσα Ιουνη.Τι μπορω να κανω μεχρι τοτε για να μην εχω θεματα?

Ηδη αυριο θα παω να καθαρισω τον χωρο απο χορτα που ηδη εχουν αρχισει να βγαινουν στον χωρο.Ευτυχως το σημειο ειναι ερημικο ετσι κι αλλιως, να τα κανω μια συντομη βολτα στον ιδιωτικο δρομο πχ κανα χιλιομετρο η δεν εχει διαφορα απο το να τα βαλω απλα εμπρος?Δεν εχουν ουτε πινακιδες ουτε ασφαλεια, δεν ειμαι για μεγαλυτερες διαδρομες.

Επεξ/σία από 4saken
Δημοσ.

Κανονικά μια φορά το μήνα καλό θα ήταν να κυκλοφορεί τουλάχιστον 15-20km σε εθνική ,να φτάσουν τα λάδια στην επιθυμητή θερμοκρασία λειτουργίας 80-90 περίπου ,να δουλέψει ότι έχει σχέση με μετάδοση ,διεύθυνση κτλ δεν φτάνει σίγουρα το ρελαντί για συντήρηση αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό χωρίς πινακίδες να γίνει κάτι τέτοιο οπότε ένας μηχανικός αυτοκινήτων θα σου πει σίγουρα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Κανονικά μια φορά το μήνα καλό θα ήταν να κυκλοφορεί τουλάχιστον 15-20km σε εθνική ,να φτάσουν τα λάδια στην επιθυμητή θερμοκρασία λειτουργίας 80-90 περίπου ,να δουλέψει ότι έχει σχέση με μετάδοση ,διεύθυνση κτλ δεν φτάνει σίγουρα το ρελαντί για συντήρηση αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό χωρίς πινακίδες να γίνει κάτι τέτοιο οπότε ένας μηχανικός αυτοκινήτων θα σου πει σίγουρα.

Μακαρι να μπορουσα.Μιλαμε ομως για 30 αυτοκινητα χωρις πινακιδες και ασφαλεια.Δεν ειναι ρεαλιστικο, δεν ξερω κανεναν συναδελφο να κανει κατι τετοιοι.Ολοι στα παρκινγκ τα εχουν ακινητα...

Δευτερα θα μιλησω με τους μηχανικους μου, απλα ηθελα και μια αλλη γνωμη.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, 4saken είπε

Παρκαρα στο παρκινκ μου τα αυτοκινητα (ενοικιασεις αυτοκινητων) στα μεσα Οκτωβρη, εβγαλα πολους, κατεβασα χειροφρενα,ανεβασα υαλοκαθαριστηρες.Μεσα Δεκεμβρη και μεσα Φεβρουαριου εβαλα μπαταριες και τα αφησα κανα δεκαλεπτο στο ρελαντι.Αυτα που κανω καθε χρονο δηλαδη.Κανονικα τετοια εποχη ειχα βγαλει ηδη τα μισα για σερβις,ΚΤΕΟ κτλ.Τωρα στην καλυτερη περιπτωση να τα βγαλω μεσα Ιουνη.Τι μπορω να κανω μεχρι τοτε για να μην εχω θεματα?

Ηδη αυριο θα παω να καθαρισω τον χωρο απο χορτα που ηδη εχουν αρχισει να βγαινουν στον χωρο.Ευτυχως το σημειο ειναι ερημικο ετσι κι αλλιως, να τα κανω μια συντομη βολτα στον ιδιωτικο δρομο πχ κανα χιλιομετρο η δεν εχει διαφορα απο το να τα βαλω απλα εμπρος?Δεν εχουν ουτε πινακιδες ουτε ασφαλεια, δεν ειμαι για μεγαλυτερες διαδρομες.

Τίποτα δεν παθαίνουν.εγω παλιά άφηνα το αυτοκίνητο 7 μήνες ακίνητο λόγο δουλειασ.Μην τρελένεσε.Το μόνο που θέλει είναι κάθε χρόνο αλλαγή το λάδι τις μηχανής κανείς δεν κανείς χλμ.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 4saken είπε

Μακαρι να μπορουσα.Μιλαμε ομως για 30 αυτοκινητα χωρις πινακιδες και ασφαλεια.Δεν ειναι ρεαλιστικο, δεν ξερω κανεναν συναδελφο να κανει κατι τετοιοι.Ολοι στα παρκινγκ τα εχουν ακινητα...

Ε αν μιλάμε για 30 αυτοκίνητα προφανώς δεν γίνεται.Κανονικά συντήρηση με ρελαντί σκέτο δεν είναι σωστό , από την άλλη για μερικούς μήνες δεν νομίζω να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Δημοσ.
Στις 11/4/2020 στις 5:16 ΜΜ, 4saken είπε

Ακόμα και λίγα μέτρα να τα κινήσεις έχει τεράστια διαφορά. Στο ρελαντί δουλεύει μόνο ο κινητήρας, όταν το κινείς αναγκαστικά δουλεύουν τα περισσότερα από τα μηχανικά συστήματα που διαθέτει το αυτοκίνητο.

• Like 1
Δημοσ.

Τα κουνησα σημερα λιγο, εκοψα και τα χορτα που ειχαν αρχισει να βγαινουν....Κακο πραγμα η υγρασια...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 4saken είπε

Τα κουνησα σημερα λιγο, εκοψα και τα χορτα που ειχαν αρχισει να βγαινουν....Κακο πραγμα η υγρασια...

Ωραία, ξανακάνε τα άλλη μια βόλτα τις επόμενες ημέρες, τσέκαρε/φόρτισε τις μπαταρίες, και ξαναβγάλε πόλους μέχρι να δεις τι θα γίνει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επισης αν μπορείς φρόντισε να μην τα αφήνεις συνέχεια στο ίδιο σημείο για τα λάστιχα. Αν μπορείς κάθε μήνα μετακίνησε τα μερικά εκατοστά. Αν δεν γίνεται αυτό βαλε παραπάνω αέρα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...