Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ!

Εχω ηδη παραγγειλλει μια σειρα hardware για αναβαθμιση του pc μου, αναμεσα σε αυτα και ssd δισκο τυπου m2, πανω στον οποιο θα γινει καθαρη εγκατασταση λειτουργικου και λοιπων προγραμματων, 

Η απορια μου ειναι η εξης. Επειδη εχω καποια παιχνιδια στο steam, και τα εχω σε εναν hdd, τον οποιο και θα χρησιμοποιησω στο νεο μου build, θα εχω θεμα με τα παιχνιδια? Εννοω θα χρειαστει να τα κατεβασω παλι? θα εχω τα save των παιχνιδιων? Ειναι ηδη εγκατεστημενα στον συγκεκριμενο δισκο hdd.

Δεν με ενδιαφερει να κανω κλωνοποιηση του προηγουμενου δισκου γιατι ειναι ssd 2,5 ", και θα γινει αλλαγη σε νεο ssd m2 με καθαρη εγκατασταση os, λογω οτι εχω καποια θεματακια και κρινω οτι πρεπει να κανω format.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Το Steam έχει δικό του φάκελο που πάει τα παιχνίδια οπότε παίζουν 2 επιλογές.

Κουμπώνεις τον παλιό δίσκο πάνω και τα μεταφέρεις στον ssd είτε αφήνεις τον μηχανικό δίσκο πάνω και ορίζεις αλλη μια τοποθεσία στο steam που θα βλέπει για παιχνίδια.

Κατέβασμα δεν θα χρειαστεί, αλλά θα γίνει ξανά η εγκατάσταση στο νέο σύστημα.

Saves δεν χάνεις, αν οχι όλα σχεδόν όλα έχουν cloud saves. Στην χειρότερη δεν κάνεις διαγραφή του παλιού δίσκου και ψάχνεις που βρίσκονται τα saves. Πιθανότατα μέσα στον φάκελο έγγραφα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 11/4/2020 στις 3:37 ΜΜ, Xristaras12 είπε

Το Steam έχει δικό του φάκελο που πάει τα παιχνίδια οπότε παίζουν 2 επιλογές.

Κουμπώνεις τον παλιό δίσκο πάνω και τα μεταφέρεις στον ssd είτε αφήνεις τον μηχανικό δίσκο πάνω και ορίζεις αλλη μια τοποθεσία στο steam που θα βλέπει για παιχνίδια.

Κατέβασμα δεν θα χρειαστεί, αλλά θα γίνει ξανά η εγκατάσταση στο νέο σύστημα.

Saves δεν χάνεις, αν οχι όλα σχεδόν όλα έχουν cloud saves. Στην χειρότερη δεν κάνεις διαγραφή του παλιού δίσκου και ψάχνεις που βρίσκονται τα saves. Πιθανότατα μέσα στον φάκελο έγγραφα.

σε ευχαριστω για την απαντηση Χρηστο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...