triantis7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας, είμαι ένα βήμα πριν την αγορά 32άρας 2K 144Hz και είμαι αρκετά υπέρ της Dell 3220 - https://www.skroutz.gr/s/20706654/Dell-S3220DGF.html (5 χρόνια εγγύηση) Βλέπω καλές κριτικές για την Samsung C32HG70 https://www.skroutz.gr/s/12178014/Samsung-C32HG70.html, ωστόσο διαβάζω διάφορα για προβλήματα. Παίζω με nvidia 1080 και διαβάζω ότι στην Dell παίζει το gsync και αν δεν κάνω λάθος παίζει και στην Samsung. Ποια είναι η γνώμη σας για τις παραπάνω; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; (32") ΥΓ: 32" 2Κ 144 σε IPS δεν υπάρχουν; Βλέπω μόνο σε 4Κ αλλά με τσουχτερές τιμές..
music_lover Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 27 λεπτά πριν, triantis7 είπε Καλησπέρα σας, είμαι ένα βήμα πριν την αγορά 32άρας 2K 144Hz και είμαι αρκετά υπέρ της Dell 3220 - https://www.skroutz.gr/s/20706654/Dell-S3220DGF.html (5 χρόνια εγγύηση) Βλέπω καλές κριτικές για την Samsung C32HG70 https://www.skroutz.gr/s/12178014/Samsung-C32HG70.html, ωστόσο διαβάζω διάφορα για προβλήματα. Παίζω με nvidia 1080 και διαβάζω ότι στην Dell παίζει το gsync και αν δεν κάνω λάθος παίζει και στην Samsung. Ποια είναι η γνώμη σας για τις παραπάνω; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; (32") ΥΓ: 32" 2Κ 144 σε IPS δεν υπάρχουν; Βλέπω μόνο σε 4Κ αλλά με τσουχτερές τιμές.. Με αυτά τα speqs και αυτήν την τιμή η dell είναι ασυναγώνιστη. Αλλά γιατί θέλεις τόσες πολλές ίντσες οθόνη? Κάθεσαι μακριά? 32/1440p = 24/1080p
triantis7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δεν κάθομαι και τόσο μακριά απλά τώρα έχω 32αρα σε μέγεθος και θα μου κακοφανεί να πάω σε μικρότερη!
unos Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Curved ??? https://www.skroutz.gr/s/17718106/AOC-CQ32G1.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
triantis7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι κυρτή! Γιατι μου δείχνεις την AOC? Είναι καλύτερη απο την Dell? Την έχεις; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από triantis7
remalis Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Εγώ πήρα την Dell πριν 2 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η αλήθεια είναι με χάλασε λίγο το μέγεθος στην αρχή αλλά τώρα που τη συνήθισα είναι μια χαρά. Εσύ που έχεις ήδη 32" δεν θα έχεις τέτοιο θέμα. Το curved αν και ποτέ δε με συγκίνησε, τελικά έχει το ενδιαφέρον του. Για 32" και πάνω, όπως λένε και στο reddit, βοηθάει λίγο στο immersion. Η προηγούμενη μου ήταν η Dell U2311 με IPS 10 ετών και μπορώ να πω ότι η D3220DGF είναι πολύ καλύτερη σε όλα (λογικό αφού είναι 10 χρόνια διαφορά). Τώρα δεν κάθομαι να παρατηρώ bleed, blacks, κλπ. Απλά λέω σαν εμπειρία απλού χρήστη ότι για παιχνίδια (και κάποιες ταινίες που έβαλα δοκιμαστηκά) είναι πολύ καλή. Τώρα σε σχέση με Samsung δεν έχω εμπειρία, αλλά μπορώ να σου πω πώς το σκέφτηκα εγώ όταν πήρα την Dell πάλι με layman's terms. Η Samsung βγάζει φανταστικές τηλεοράσεις, έχω πάρει και 2-3 τα τελευταία 15 χρόνια και είμαι πάντα ευχαριστημένος. Αλλά για οθόνη υπολογιστή θα ήθελα μια εταιρεία με μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο και αποδεδειγμένο παρελθόν. Λόγω αυτού, της τιμής και του φανταστικού service που έχει προτίμησα την Dell.
triantis7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου. Παρατήρησες καθόλου «ξεθωριασμένα» χρώματα ή θολές γραμματοσειρές; Το λέω γιατί γράφουν διάφορα για τα VA panels.
steve_89 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 12/4/2020 στις 3:22 ΜΜ, triantis7 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου. Παρατήρησες καθόλου «ξεθωριασμένα» χρώματα ή θολές γραμματοσειρές; Το λέω γιατί γράφουν διάφορα για τα VA panels. Καλησπερα εχω το εν λογω Dell που αντικειμενικα ειναι πολυ καλο εχει ωραια χρωματα πολυ καλο μαυρο φαινετε να ειναι στα 60ΗΖ native αλλα στα 164ΗΖ που εχει επιλογη ειναι πολυ κομπλε. Tο HDR ειναι ετσι και ετσι (λογικο ειναι 400) πιο πολυ αυξηση φωτεινοτητας βλεπω εγω να σου πω την αληθεια και μου χαλαει το μαυρο ειδικα στα παιχνιδια επισης εμενα με κουραζει ολο αυτο!! Οσο για το g sync δεν ειναι 100% συμβατο (black screen lost input το οποιο φτιαχνει βεβαια και αρκετο flickering το οποιο μαλλον δεν φτιαχνει) αν σε καιει αυτο μην το παρεις κατα την ταπεινή μου αποψη παντα. Εγω το τρεχω με 1080ti με τις νεες σειρες 16 και 20 δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με το g sync από οσο εχω διαβασει Κατα τα αλλα ειναι αριστο monitor. Αν το αγορασεις απο dell κατευθειαν που εχει 5 χρονια εγγυηση. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από steve_89
alexcrx Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 19 ώρες πριν, steve_89 είπε Αν το αγορασεις απο dell κατευθειαν που εχει 5 χρονια εγγυηση. και απο το msystems 5 χρονια εχει.............. εγω απο εκει την πηρα.................. εχω rtx 2080 και οταν βαζω g-sync μονο στο μενου του παιχνιδιου κανει ενα σαν χαμηλωμα της φωτεινοτητας..... μεσα στο παιχνιδι ομως δε το κανει.....
steve_89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, alexcrx είπε και απο το msystems 5 χρονια εχει.............. εγω απο εκει την πηρα.................. εχω rtx 2080 και οταν βαζω g-sync μονο στο μενου του παιχνιδιου κανει ενα σαν χαμηλωμα της φωτεινοτητας..... μεσα στο παιχνιδι ομως δε το κανει..... Οκ οποτε το msystems εχει απο την ελληνική αντιπροσωπεία. Στο κάνει λογικά και στα παιχνίδια, μείνε ακίνητος σε ενα μερος αρκετα φωτεινο και αρχισε να κουνας το ποντικι. Ενεργοποίησε και το hdr για να το δεις ακόμα πιο έντονα(αν δεν το εχεις κανει ήδη). Εμενα μου το κανει αρκετα εντονα στα περισσότερα παιχνιδια ειδικα στα 164hz παντα με το HDR ανοικτο. Εγω σημερα την εστειλα πισω για ελεγχο πανω στο θεμα γιατι το κανει και με amd καρτα που δοκιμασα για την πληρη συμβατοτητα. 1
music_lover Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, steve_89 είπε Οκ οποτε το msystems εχει απο την ελληνική αντιπροσωπεία. Στο κάνει λογικά και στα παιχνίδια, μείνε ακίνητος σε ενα μερος αρκετα φωτεινο και αρχισε να κουνας το ποντικι. Ενεργοποίησε και το hdr για να το δεις ακόμα πιο έντονα(αν δεν το εχεις κανει ήδη). Εμενα μου το κανει αρκετα εντονα στα περισσότερα παιχνιδια ειδικα στα 164hz παντα με το HDR ανοικτο. Εγω σημερα την εστειλα πισω για ελεγχο πανω στο θεμα γιατι το κανει και με amd καρτα που δοκιμασα για την πληρη συμβατοτητα. Τα native hz της οθόνης σου είναι τα 144hz, τα 165hz είναι oc, δεν θα συνδύαζα 165Hz+HDR σε αυτήν την περίπτωση.
steve_89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, music_lover είπε Τα native hz της οθόνης σου είναι τα 144hz, τα 165hz είναι oc, δεν θα συνδύαζα 165Hz+HDR σε αυτήν την περίπτωση. το native της οθονης ειναι 60hz απο παιχνιδια απο το CRU και οτι αλλο δοκιμασα native 60 εβγαζαν!!!🤔🤔 και το HDR δεν μου αρεσει το εχω ετσι και αλλιως off γτ με κουραζει.😫😫 απλα το ανεφερα στο φιλο για να το τσεκαρει!!!
triantis7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίδες σας ευχαριστώ πολύ, τελικά την αγόρασα! Είμαι πολύ ευχαριστημένος από χρώματα κτλ, το μόνο αρνητικό είναι το black screen lost input που μου κάνει με gsync (έχω 1080). steve πως το είχες φτιάξει αυτό; Είδα κάτι οδηγίες να την κατεβάσω με custom ανάλυση σε 144 και όχι 165 αλλά δεν είδα διαφορά. Ότι και αν έχω δοκιμάσει, δεν φτιάχνει. Μόνο αν απενεργοποιήσω το Gsync φτιάχνει.. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από triantis7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα