Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, mp123 είπε

Όχι μόνο 50.  200 εγω ήθελα να βάλουμε να είμαστε άνετοι.Συν βάψιμο που θέλει το κτίριο ( 10 χρόνια είναι που έχει χτιστεί ). Συν να γίνονται ολα με αποδείξεις και ΦΠΑ.Συν συν συν ......Αλλά είπαμε.Αμα δεν χαλάσει δεν φτιάχνουμε τίποτα. Τι να λέμε τωρα. Έχουν βγάλει τος μισές λάμπες από το κλιμακοστάσιο να μην καίνε πολύ ρεύμα.

Anyway.Η ουσία είναι πως κανενα δεν συμφαιρει να πιάσω εγω .Μια χαρά .Δεν με χαλάει καθόλου.

Και φαντάζομαι βασίζεσαι στο οτι τσιγουνεύονται για τα βασικά και οτι δεν πληρώσουν δικηγόρο να σε κυνηγήσουν.

Επίσης αν τους πεις οτι αν λάβω την διαχείριση θα βάζω κανονικά λάμπες και θα κάνω ότι μερεμέτια προκύψουν (έχεις το δικαίωμα σαν διαχειριστής για ένα εύλογο ποσό) και όχι γυφτιές θα σε βάλουν blacklist και θα ησυχάσεις.

Τώρα που το σκέφτομαι εσένα ίσως σε συμφέρει να μπεις...τους άλλους δεν συμφέρει!

Επεξ/σία από agnostos13
  • Thanks 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mp123 είπε

Όχι μόνο 50.  200 εγω ήθελα να βάλουμε να είμαστε άνετοι.Συν βάψιμο που θέλει το κτίριο ( 10 χρόνια είναι που έχει χτιστεί ). Συν να γίνονται ολα με αποδείξεις και ΦΠΑ.Συν συν συν ......Αλλά είπαμε.Αμα δεν χαλάσει δεν φτιάχνουμε τίποτα. Τι να λέμε τωρα. Έχουν βγάλει τος μισές λάμπες από το κλιμακοστάσιο να μην καίνε πολύ ρεύμα.

Anyway.Η ουσία είναι πως κανενα δεν συμφαιρει να πιάσω εγω .Μια χαρά .Δεν με χαλάει καθόλου.

Δεν βλέπω πως θα γίνει με τη μήνυση να δώσουν όλοι από 200, ενώ τώρα δεν δίνουν ούτε καν 50. Το ότι εσύ ήθελες 200 δεν λέει κάτι, σημασία έχει μόνο τι θέλει η πλειοψηφία. Βάψιμο ούτε σε 30 χρόνια δεν θα γίνει αν επίσης δεν συμφωνήσει η πλειοψηφία, κοκ.

Ο διαχειριστής πάντως υποτίθεται πως είναι το εκτελεστικό όργανο της πλειοψηφίας της συνέλευσης, δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του.

2 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Και φαντάζομαι βασίζεσαι στο οτι τσιγουνεύονται για τα βασικά και οτι δεν πληρώσουν δικηγόρο να σε κυνηγήσουν.

Το μόνο που μπορεί να τον σώσει... χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Επίσης αν τους πεις οτι αν λάβω την διαχείριση θα βάζω κανονικά λάμπες και θα κάνω ότι μερεμέτια προκύψουν (έχεις το δικαίωμα σαν διαχειριστής για ένα εύλογο ποσό) και όχι γυφτιές θα σε βάλουν blacklist και θα ησυχάσεις.

Τώρα που το σκέφτομαι εσένα ίσως σε συμφέρει να μπεις...τους άλλους δεν συμφέρει!

Ακριβως ετσι.

Δημοσ.

όταν είσαι ιδιοκτήτης ,καλό είναι να μπαίνεις διαχειριστής γιατί ουσιαστικά προστατεύεις την περιουσία σου μέσα απ αυτή τη θέση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...