Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας,εχω ενα προβλημα με τα fps στο fortnite απο κει που τρεχει πχ με 100 ξαφνικα πεφτει πολυ χαμηλα μεχρι και 5 fps.Αυτο γινεται συνεχεια και το παιχνιδι ειναι σχεδον unplayable.Μπορειτε να μου πειτε τι φταιει και πως να το φτιαξω?Το συστημα μου ειναι το εξης: -i3 6100,rx 560 4gb,1x8 gb ram,ssd 240gb Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
pc_for_tech Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 καρτα γραφικων σου μαλλον rx550+560 δεν βγηκαν δυνατες δηλ χαλιες βγηκαν επισης δες το multithreaded rendering στα grafics setings κλιστο η ανοιξε το ανοιχτο θα ειναι λογικα επισης δες τα windows update καντα disable windows update+background integlifiend service+windows search καντα στο services.msc επισης πατα στο start env = edit the system enviroments και πηγαινε >perfomance (setings) >advanced>program files βαλε 8192 mb εικονικη μνημη που οταν γεμισουν μνημες δινει ο σκληρος ενα μερος του που βαζεις εσει και αποφευγεις κρασαρησματα και αλλα τετοια
petran91 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Στις 11/4/2020 στις 1:32 ΜΜ, Επισκέπτης είπε Καλησπερα σας,εχω ενα προβλημα με τα fps στο fortnite απο κει που τρεχει πχ με 100 ξαφνικα πεφτει πολυ χαμηλα μεχρι και 5 fps.Αυτο γινεται συνεχεια και το παιχνιδι ειναι σχεδον unplayable.Μπορειτε να μου πειτε τι φταιει και πως να το φτιαξω?Το συστημα μου ειναι το εξης: -i3 6100,rx 560 4gb,1x8 gb ram,ssd 240gb Ανοιξε Vsync
deedo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Ο υπολογιστης σου δουλευει η ram σε single channel αμα επερνες αλλη μια 8αρα θα εφτιαχνε επισης μην τα παιζεις ολα στο epic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα