Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Ένα τελευταίο που μπορείς να δοκιμάσεις ,άσε μόνο τον nvme κουμπωμένο και δοκίμασε πάλι,αν πάλι δεν τον βλέπει μάλλον πας για αλλαγή (τον nvme).

εφοσον τον ζεστενεται  η θυρα δουλευει ...και λεει οτι εχει δοκιμασει σε ολες ...εε δεν μπορει να ειναι οφ και οι 3 καποια οπως και να εχει θα εμενε ον ....απλα ειναι πεθαμενος ο δισκος ....ειμαι ομοιοπαθεις ....στειλτον πισω 5 χρονια εγγυηση εχει να σου δωσουν αλλο 

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ollandos1980 είπε

...και λεει οτι εχει δοκιμασει σε ολες ...εε δεν μπορει να ειναι οφ και οι 3 καποια οπως και να εχει θα εμενε ον ....

1 m.2 slot έχει το m/b.

edit αν εννοείς 3 m/b ok.

Επεξ/σία από Dark_Nightfall
Δημοσ.

Μπορεί να έχεις πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι τότε. Δεν είναι τόσο απίθανο, μου έχει τύχει 2 φορές σε Samsung M.2 (έναν SATA & έναν NVME).

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

1 m.2 slot έχει το m/b.

edit αν εννοείς 3 m/b ok.

Τον εχω βαλει μονο στον δικο μου υπολογιστη,δυστηχως δεν εχω καποιο αλλο διαθεσιμο.Η μητρικη εχει μονο μια υποδοχη για μ2.Εχω δοκιμασει να κουμπωσω μονο τον μ2, και παλι δεν τον αναγνωριζει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexgr21 είπε

Τον εχω βαλει μονο στον δικο μου υπολογιστη,δυστηχως δεν εχω καποιο αλλο διαθεσιμο.Η μητρικη εχει μονο μια υποδοχη για μ2.Εχω δοκιμασει να κουμπωσω μονο τον μ2, και παλι δεν τον αναγνωριζει.

ε μάλλον έπεσες σε off γύρνα τον πίσω.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

ε μάλλον έπεσες σε off γύρνα τον πίσω.

Αυριο τους παιρνω τηλεφωνο.Τον πηρα για αξιοπιστια,αλλα πεσαμε σε ακυροο.Και το you τελευταια φορα που κοιταξα τον ειχε εξαντλημενο.Επειδη ξενερωσα,θα θελα επιστροφη χρηματων.Και να παρω το wd sn750 που γλυκοκοιταζα....Κατι αλλο.Επειδη πηρα και εναν wd purple και τον εχω ανοιξει (εκοψα με ψαλιδι την αρχη τις σακουλιτσας του) σ αυτον μπορουν να δεχθουν επιστροφη? Η  λογω ανοιχτης συσκευασιας ειναι ακυρη?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alexgr21 είπε

Αυριο τους παιρνω τηλεφωνο.Τον πηρα για αξιοπιστια,αλλα πεσαμε σε ακυροο.Και το you τελευταια φορα που κοιταξα τον ειχε εξαντλημενο.Επειδη ξενερωσα,θα θελα επιστροφη χρηματων.Και να παρω το wd sn750 που γλυκοκοιταζα....Κατι αλλο.Επειδη πηρα και εναν wd purple και τον εχω ανοιξει (εκοψα με ψαλιδι την αρχη τις σακουλιτσας του) σ αυτον μπορουν να δεχθουν επιστροφη? Η  λογω ανοιχτης συσκευασιας ειναι ακυρη?

Όλα χαλάνε αν δεν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε και η εγγύηση.Για τα υπόλοιπα θα μιλήσεις με το κατάστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον παιδες,τους πηρα τηλεφωνο, πηγα στην acs τον εστειλα και μου παν οτι μεχρι 15 μερες θα κανει να φτασει.Χρεωθηκα 5,70 αφου δεν πληρωνει το you.E 15 μερες μεχρι να το παρουν,μεχρι  να το δουν,να το στειλουν σε κανα μηνα θα τον εχω πισω.Ελπιζω αυτη την φορα να ναι λειτουργικως... Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Οταν ερθει θα ξαναεπανελθω.

Επεξ/σία από alexgr21
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

UPDATE: Μου στειλαν τον δισκο, και στο χαρτι γραφουν οτι δεν βρεθηκε κανενα προβλημα, εγκατεστησαν κανονικα τα windows 10. Και να ελεγξω την συμβατοτητα της μητρικης. Ο δισκος δεν αναγνωριζεται. Τι κανω λαθος?? Ειναι κατι που δεν βλεπω? Αναβαθμισα και ρυθμισα το βιος συμφωνα με το μανουαλ της μητρικης, τα windows δεν τον διαβαζουν τι τρεχει??? Να ελεγξω την συμβατοτητα της μητρικης............ Σερβις infoquest!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, alexgr21 είπε

UPDATE: Μου στειλαν τον δισκο, και στο χαρτι γραφουν οτι δεν βρεθηκε κανενα προβλημα, εγκατεστησαν κανονικα τα windows 10. Και να ελεγξω την συμβατοτητα της μητρικης. Ο δισκος δεν αναγνωριζεται. Τι κανω λαθος?? Ειναι κατι που δεν βλεπω? Αναβαθμισα και ρυθμισα το βιος συμφωνα με το μανουαλ της μητρικης, τα windows δεν τον διαβαζουν τι τρεχει??? Να ελεγξω την συμβατοτητα της μητρικης............ Σερβις infoquest!!!

Διάβασε την σελίδα 1.31 του manual. Οταν βισματώσεις m.2, κάποιες άλλες θύρες απενεργοποιούνται. Επίσης πρέπει να ρυθμίσεις κατάλληλα το bios. Λεπτομέρειες εντός.

https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1150/Z97-PRO_GAMER/E10265_Z97-PRO_GAMER_Guide_v2_web_hi_res.pdf

Επεξ/σία από snbblp
  • Like 1
Δημοσ.

Για ένα διάστημα είχα την Ζ97 Pro Gamer για σετάρισμα για ένα φίλο, ένας 60GB Corsair force μια έπαιζε 10 δεν έπαιζε λες κ ήταν φάντασμα τι bios update και Firmware στον SSD τπτ. Με έναν άλλο SSD Crucial BX δούλεψε κομπλέ, στο νετ διάβασα για την μητρική οτι είναι πολύ δύστροπη με κάποιους SSD. Δες τις επιλογές στο Bios και αν στον εμφανίζει σαν Κενό στο Boot priority. Btw το M2 Port της μητρικής σου είναι 10Gbit δλδ χοντρικά 800~1000MB/sec ... το 1/3 της ταχύτητας που πιάνει θα 'χεις.

Δημοσ.

To Z97 δεν υποστήριξε επίσημα NVME. Το Mobo σου μπορεί να πάρει NGFF δλδ. M.2 Sata και όχι NVME. Υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να παίξει με Custom Bios αλλά πρέπει να ψαχτείς...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SaFiS είπε

To Z97 δεν υποστήριξε επίσημα NVME. Το Mobo σου μπορεί να πάρει NGFF δλδ. M.2 Sata και όχι NVME. Υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να παίξει με Custom Bios αλλά πρέπει να ψαχτείς...

Αφού το user manual αναφέρει SATA και PCIe mode. Κανονικά υποστηρίζει, απλά ίσως είναι ιδιότροπη υλοποίηση με περιορισμένη συμβατότητα με συσκευές.

Στο QVL δείχνει τη λίστα των επίσημα υποστηριζόμενων δίσκων. Η πλειοψηφία τους είναι SATA M.2 δυστυχώς.

image.png.22eb0479d3a3e9b81009bcf795cf30b6.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, SaFiS είπε

To Z97 δεν υποστήριξε επίσημα NVME. Το Mobo σου μπορεί να πάρει NGFF δλδ. M.2 Sata και όχι NVME.

Θα πρέπει να κοιτάξει ποιος ακριβώς είναι ο ssd που έχει, 970 EVO Plus 500GB υπάρχουν πολλοί, πχ   MZ-V7S500BW MZ-V7E500BW MZ-V7S500B/AM, δεν είναι όλοι συμβατοί με την μητρική.

Επεξ/σία από htaccess

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...