Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλημερα, εχω γραψει και στην ενοτητα του ssd tips ομωςεπιδη δεν ειχα καμια απαντηση ειπα να δοκιμασω και εδω επειδη καιγομαι.Κουμπωσα λοιπων τον εν λογω m2 στην z97 asus pro gamer.Δεν τον δειχνει στο bios ουτε πουθενα.Εχω συνδεσει επισης και ενα wd purple χωρις κανενα προβλημα. Ελλατωματικη μοναδα μου τυχε? Ευχαριστω.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω διαβασει οτι αυτο συμβαινει και σε αλλους.Να μην τον αναγνωριζει η μητρικη.Η οτι περασαν τα windows και επειτα ειχαν προβλημα, με την μητρικη να μην τον αναγνωριζει.Τι παιζει?Σε κανεναν αν βλεπει το θεμα εχει συμβει κατι τετοιο?Μπορει να ειναι και θεμα της μητρικης μου?Να μην ειναι λειτουργικα τα σλοτ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις περάσει το τελευταίο BIOS? Κάνε αναβάθμιση και ξαναδοκίμασε.

Επεξ/σία από vdanasto
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vdanasto είπε

Το περασα.Θα προσπαθησω ηανα τωρα.Ελπιζω να δουλεψει και αυτο να ταν το εμποδιο.

2 ώρες πριν, vdanasto είπε

Τζιφοςςς.....Παπ@ρι@@@@@@@@............ξενερα παντελωςςς...λες να ναι το m2 socket της μητρικης???

Δημοσ.
16 ώρες πριν, alexgr21 είπε

Το περασα.Θα προσπαθησω ηανα τωρα.Ελπιζω να δουλεψει και αυτο να ταν το εμποδιο.

Τζιφοςςς.....Παπ@ρι@@@@@@@@............ξενερα παντελωςςς...λες να ναι το m2 socket της μητρικης???

Διάβασε την σελίδα 1.31 του manual.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, snbblp είπε

Διάβασε την σελίδα 1.31 του manual.

Κάτσε σε τι αναφέρεσαι? Έρχεται μόνο με ένα installation guide. 

Δημοσ.

κατα πασα πιθανοτητα το εχει πει το ποιημα ο δισκος ....τωρα αμα θελεις να το παλεψεις λιγο ...κοιτα στο bios να ειναι οκ ολα τα settings και Modes .....πριν 3 μερες πειρα στο χερι εναν 970 εβο ...οπου ειχε γραμμενα περιπου 100 απο τα 232 GB ...με 1.5ΤΒ συνολο...περιπου 1.5 ετων ηλικιας ..δηλαδη σχεδον καινουργιος ...εμενα μου εκανε κατι νουμερα το τελευταιο διαστημα ...αλλα δεν την ψιλιαστηκα λογο ιντερνετ...η συνδεσεις λογο καραντινας ηταν για το αναθεμα .....απο 50αρα δουλευε απο 5 εως 15 ..και οτι και να εκανα τρεμοπαιζε και σερνοταν και το εριξα εκει το φταιξιμο .....βεβαια μια δοκιμη σε αλλο υπολογιστη θα σε σιγουρεψει .....αλλα αμα δεν το βλεπει στο bios ...τον ηπιε....αν κανεις κοπο και τον δοκιμασεις ...κοιταξε τουλαχιστον αν ζεστενεται οσο ειναι επανω στην μητρικη .....αν οχι τοτε μπορει να φταινε οι θυρες 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ollandos1980 είπε

κατα πασα πιθανοτητα το εχει πει το ποιημα ο δισκος ....τωρα αμα θελεις να το παλεψεις λιγο ...κοιτα στο bios να ειναι οκ ολα τα settings και Modes .....πριν 3 μερες πειρα στο χερι εναν 970 εβο ...οπου ειχε γραμμενα περιπου 100 απο τα 232 GB ...με 1.5ΤΒ συνολο...περιπου 1.5 ετων ηλικιας ..δηλαδη σχεδον καινουργιος ...εμενα μου εκανε κατι νουμερα το τελευταιο διαστημα ...αλλα δεν την ψιλιαστηκα λογο ιντερνετ...η συνδεσεις λογο καραντινας ηταν για το αναθεμα .....απο 50αρα δουλευε απο 5 εως 15 ..και οτι και να εκανα τρεμοπαιζε και σερνοταν και το εριξα εκει το φταιξιμο .....βεβαια μια δοκιμη σε αλλο υπολογιστη θα σε σιγουρεψει .....αλλα αμα δεν το βλεπει στο bios ...τον ηπιε....αν κανεις κοπο και τον δοκιμασεις ...κοιταξε τουλαχιστον αν ζεστενεται οσο ειναι επανω στην μητρικη .....αν οχι τοτε μπορει να φταινε οι θυρες 

Ο δισκος ειναι ολοκαινουργιος.Ζεσταινεται  και μαλιστα αρκετα.Οποτε λειτουργει η θυρα.

27 λεπτά πριν, tasvar είπε

Δες στο 3ο λεπτό και μετά...

Ισως βοηθήσει.

Δυστηχως δεν βοηθησε.Δεν λεει να φανερωθει....

Δημοσ.

Αυριο θα παρω το you απ οπου τον πειρα.Ελπιζω να γινει κατι και να μην μεινω με τον δισκο στο χερι.

Μόλις τώρα, Dark_Nightfall είπε

Τι δίσκος είναι m.2 τύπου sata η τύπου nvme?

nvme.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexgr21 είπε

Αυριο θα παρω το you απ οπου τον πειρα.Ελπιζω να γινει κατι και να μην μεινω με τον δισκο στο χερι.

nvme.

Υπάρχουν άλλες PCIe κάρτες στις θύρες PCIEX1_1 + PCIEX1_2 (M.2 Socket 3 shares bandwidth with PCIEX1_1 and PCIEX1_2 (in PCIE mode))

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexgr21 είπε

nvme.

δεν ξερω ο επεξαργαστης που εχεις τι δυνατοητες εχει ...ουτε πως συνδιαζει τις θυρες η μητρικη ...ουτε και τι αλλο κουμπωμενο εχεις συνολικα ...αυτα ειναι πιθανες αιτιες ολα εφοσων δεν φταιει ο δισκος ....αλλα κατα πασα πιθανοτητα οπως δειχνει εφοσον ζεστενει κιολας ...ειναι προβληματικος ... εφοσον ειναι ολοκαινουργιος κανονικα δεν θα επρεπε να εχεις απολυτως κανενα θεμα ...οποτε επιστροφη και αλλον ....ασυζητητι 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ollandos1980 είπε

δεν ξερω ο επεξαργαστης που εχεις τι δυνατοητες εχει ...ουτε πως συνδιαζει τις θυρες η μητρικη ...ουτε και τι αλλο κουμπωμενο εχεις συνολικα ...αυτα ειναι πιθανες αιτιες ολα εφοσων δεν φταιει ο δισκος ....αλλα κατα πασα πιθανοτητα οπως δειχνει εφοσον ζεστενει κιολας ...ειναι προβληματικος ... εφοσον ειναι ολοκαινουργιος κανονικα δεν θα επρεπε να εχεις απολυτως κανενα θεμα ...οποτε επιστροφη και αλλον ....ασυζητητι 

15 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Υπάρχουν άλλες PCIe κάρτες στις θύρες PCIEX1_1 + PCIEX1_2 (M.2 Socket 3 shares bandwidth with PCIEX1_1 and PCIEX1_2 (in PCIE mode))

Εχω τον ι5 4690κ και ενα πρασινο μηχανικο 500 σκληρο.       

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, alexgr21 είπε

Εχω τον ι5 4690κ και ενα πρασινο μηχανικο 500 σκληρο.       

Ένα τελευταίο που μπορείς να δοκιμάσεις ,άσε μόνο τον nvme κουμπωμένο και δοκίμασε πάλι,αν πάλι δεν τον βλέπει μάλλον πας για αλλαγή (τον nvme).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...