xristakos95 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Με το budget σου δεν κοιτας για intel δεν συμφερει σε θεμα τιμης-αποδοσης (βασικα σχεδον σε κανενα budget δεν κοιτας πια intel). Σου βγαλαμε καποιες πολυ καλες και οικονομικες προτασεις απο εκει και περα η επιλογη ειναι δικια σου
DKNI Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Ώπα, έβαλες σημαντική παράμετρο Επειδή έχω μείνει πίσω, πήρε κεφάλι η AMD; λέτε να πάω σε Ryzen; Θυμάμαι πριν (αρκετά) χρόνια παίρναμε AMD σαν value for money (καιγω είδατε 2 pc με AMD εστησα) αλλά άμα υπήρχε μπάτζετ λέγαμε ότι η Intel ήταν καλύτερη Συστήνετε να πάμε σε Ryzen 5 ας πουμε
duffyduck Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν εχεις χρημα παρε τον Ryzen 9 3900X ή τον 3950X, αν δεν εχεις χρημα παλι καποιον Ryzen θα παρεις. Δυστυχως η Intel εχει αυτοπυροβοληθει στα ποδια, κατα την γνωμη μου. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από duffyduck 1
xristakos95 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 το μονο που της εχει μεινει αξιολογο της intel ειναι ο 9900κ. Οπουδηποτε αλλου σε σχεση τιμης αποδοσης οι ryzen μονοπωλουν.Υπαρχει κατι που σε προβληματιζει στα build που σου δωσαμε ? Γιατι δεν βρισκω λογο να το συζηταμε ακομα. 1
countass Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Υπ όψιν με 3200g,παίζεις κάτι χαλαρα παιχνιδάκια με τα αυτόνομα γραφικά,είναι σαν gt1030 που σου'πα πιο πάνω,πολλες φορές καλύτερα επίσης από ενσωματωμένα intel.απλα αν πας σε r5 καλύτερα θες κάτι με gpu.ο 2400/3400 δε νομίζω ότι αξίζει ιδιαίτερα στην τιμή που είναι τώρα.
DKNI Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, xristakos95 είπε το μονο που της εχει μεινει αξιολογο της intel ειναι ο 9900κ. Οπουδηποτε αλλου σε σχεση τιμης αποδοσης οι ryzen μονοπωλουν.Υπαρχει κατι που σε προβληματιζει στα build που σου δωσαμε ? Γιατι δεν βρισκω λογο να το συζηταμε ακομα. Όχι ήταν πιο πολύ για μένα, που είχα μείνει στις καλές εποχές της Ίντελ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα