Hamptons Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Προσπαθώ να κάνω format και όταν πάω να επιλέξω διαμόρφωση δίσκου δε με αφήνει, μου γράφει ότι είναι GPT. Το βάζω σε άλλο υπολογιστή για να του κάνω διαμόρφωση σε NTFS, το κάνει, το αναγνωρίζει ως τέτοιο αλλά όταν επανατοποθετώ τον σκληρό στον υπολογιστή που θέλω, μου βγάζει πάλι το ίδιο πρόβλημα, τον δείχνει δηλαδή GPT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Πας σε αυτη τη σελιδα https://neosmart.net/wiki/convert-gpt-to-mbr/ Πηγαινε πιο κατω στο σημειο που λεει Convert GPT to MBR using Command Prompt και ακολουθα τις οδηγιες.Ειναι διαδικασια 1 λεπτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamptons Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δεν μπορώ να μπω στο command prompt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατι ; Πας στην αναζητηση , γραφεις CMD και το εκτελεις ως διαχειριστης. Αλλιως απο το λινκ που σου εστειλα δοκιμασε αλλους τροπους που εχει. Δεν εχεις λειτουργικο και θες να περασεις σε αυτον ; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από leolipop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamptons Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μα δεν έχω πρόσβαση στα windows, θέλω να τα εγκαταστήσω και δε μου το προχωράει. εντιτ: δοκίμασα win+R και δεν κάνει κάτι Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Εν τέλει μπήκα στο cmd prompt! Για όποιον ενδιαφέρεται προτείνω και αυτό το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=26EWlWCQERw Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από Hamptons Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα