sysyfos Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, angelob7 είπε Καλά τα ellinikahoaxes είναι η μεγαλύτερη μούφα (επί πληρωμή). Αν περιμένετε να μάθετε τι είναι αλήθεια από αυτό το site, θα σας φάει το σκοτάδι. Για πες μας τι ξέρεις για να μάθουμε και εμείς από που τα παίρνουν? 1
V3NDETTA Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, AtiX είπε Να κάνω μια ερώτηση τότε...αφού θα ήμαστε μέσα και περιορισμένοι γιατί θα χρειαζόμαστε το 5g??? Δεν χρειαζόμαστε το 5G
AtiX Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Δεν χρειαζόμαστε το 5G Δεν κατάλαβα... μπορείς να εξηγήσεις???
gkok1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, tolstoy είπε Πάλι αυτό το 5g? Αφού είπαμε ρε παιδιά ότι προκαλεί κοροναϊό, 666, βροχή μετεωριτών και δεινόσαυρους. Πέρα απ' την πλάκα αν βγει κανένα σμαρτ με 5g γύρω στα 200 κάτι, το πήρα. Καιρό θέλω να αναβαθμίσω. Μωρέ την είχα υποψιαστεί εγώ τη δουλειά απ’το 3G ακόμη, που μου ‘κανε αυχενικό
nosstrom Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, stafaf είπε Αν τα έγραφες αντίστροφα, δηλαδή πίστευες ότι ο τύπος είναι αλμπάνης και τα honor είναι ποιοτικά τότε θα ήσουν to the point. Είναι η αποψή μου.... μάλλον εσύ δεν εισαι " to the point" απαντώντας μου έτσι, για το τι έπρεπε να πω, να το κοιτάξεις αυτό... και όπως είπα τα πιστευω εν μέρη, επίσης λυπάμαι που δεν έχω την ίδια άποψη μαζί σου Ώς κάτοχος Honor δε είμουν ευχαριστημένο στο ποιοτικό κομμάτι, τι να κάνουμε τώρα...
V3NDETTA Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 19 ώρες πριν, AtiX είπε Δεν κατάλαβα... μπορείς να εξηγήσεις??? Τι να εξηγήσω ρε φίλε, σαν κοινωνία ακόμα το 5G δεν το έχουμε ανάγκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα