Nik1239 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως να βγάλω τον κωδικό πρόσβασης στα windows 10 και γτ μου λένε τα windows περίπου κάθε μήνα να αλλάζω κωδικό Επίσης πως μπορώ να δω ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο και πως να τις απενεργοποιήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Εχεις τοπικο λογαριασμο στα 10, πχ mitsos σκετο, ή microsoft account, πχ mitsos@hotmail ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Ειναι δικο σου λαπτοπ ή εταιρικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, jim_p είπε Εχεις τοπικο λογαριασμο στα 10, πχ mitsos σκετο, ή microsoft account, πχ mitsos@hotmail ? Έχω βάλει τοπικό επειδή είχα κάτι θέματα με το Microsoft account 3 ώρες πριν, jim_p είπε Εχεις τοπικο λογαριασμο στα 10, πχ mitsos σκετο, ή microsoft account, πχ mitsos@hotmail ? 2 ώρες πριν, Talepwros είπε Ειναι δικο σου λαπτοπ ή εταιρικό; Είναι σταθερός υπολογιστής δικός μου τον αγορασα πριν 2-3εις μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Ετσι τοτε https://www.ghacks.net/2014/12/28/sign-in-to-a-windows-10-account-automatically-on-start/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, jim_p είπε Ετσι τοτε https://www.ghacks.net/2014/12/28/sign-in-to-a-windows-10-account-automatically-on-start/ Δουλεύει σίγουρα αυτό έτσι;; Το έχεις δοκιμάσει εσύ ας πούμε ;; Δεν θέλω να κάνω τίποτα και να κλειδωθω έξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Κανε πρωτα ενα δεύτερο account με admin rights. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Ναι, το εχω δοκιμασει σε ολες τις εκδοσεις των windows. Νομιζω οτι δεν δουλευει αν εχεις ms account, μιας και εκει ο κωδικος ειναι απαραιτητος, γιαυτο και σε ρωτησα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα