Nik1239 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Θέλω να πει κάποιος αν ξέρει πως να κάνω εγκατασταση κάποια version του word και του Excel γτ τα χρειάζομαι δεν έχω θέμα στην γλώσσα ή έτος απλά θέλω να αποθηκεύω τα αρχεία μου σε μορφή που αναγνωρίζετε απο τα ποιο παλιά και νεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Υπάρχει το office 2010 starter.Θεωρητικα ειναι δωρεαν μόνο σε έτοιμα branded νέα συστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Θέλω να πει κάποιος αν ξέρει πως να κάνω εγκατασταση κάποια version του word και του Excel γτ τα χρειάζομαι δεν έχω θέμα στην γλώσσα ή έτος απλά θέλω να αποθηκεύω τα αρχεία μου σε μορφή που αναγνωρίζετε απο τα ποιο παλιά και νεα Τα Openoffice και Libreoffice μπορούν να αποθηκεύσουν σε μορφές του Microsoft Office. 5 λεπτά πριν, Crybal είπε Υπάρχει το office 2010 starter.Θεωρητικα ειναι δωρεαν μόνο σε έτοιμα branded νέα συστήματα. Δυστυχώς δεν λειτουργεί σε Windows 10. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από vdanasto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, vdanasto είπε Τα Openoffice και Libreoffice μπορούν να αποθηκεύσουν σε μορφές του Microsoft Office. Δυστυχώς δεν λειτουργεί σε Windows 10. Λειτουργει 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 43 λεπτά πριν, Crybal είπε Λειτουργει 😉 Αν δοκιμάσεις να τρέξεις το installation file βγάζει σφάλμα, δεν μπορείς να κάνεις νέα εγκατάσταση. Τουλάχιστον αυτό είχε συμβεί την πρώτη φορά που το δοκίμασα, δεν έχω ξαναδοκιμάσει έκτοτε. Σε προϋπάρχουσα εγκατάσταση (από upgrade του λειτουργικού) λογικά θα λειτουργεί, όπως και η πλήρης έκδοση του Office 2010. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, vdanasto είπε Τα Openoffice και Libreoffice μπορούν να αποθηκεύσουν σε μορφές του Microsoft Office. Δυστυχώς δεν λειτουργεί σε Windows 10. Μήπως έχεις κάποιο έμπιστο link να τα κατεβάσω Το έχω δοκιμάσει αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω και ούτε σε εμένα έπιασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Από τις επίσημες σελίδες τους: https://www.openoffice.org/ https://www.libreoffice.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, vdanasto είπε Από τις επίσημες σελίδες τους: https://www.openoffice.org/ https://www.libreoffice.org/ Ωραία σε ευχαριστώ Μήπως ξέρεις να μου λύσεις και ένα ακόμη πρόβλημα με το Microsoft store γτ όταν πατάω να ανοίξει ανοίγει και μου βγάζει ότι δεν ήταν δυνατή η φόρτωση της σελίδας και ένα error 0x80131500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Γράψε στο search box wsreset και τρέξτο. Μόλις τελειώσει κάνε επανεκκίνηση των Windows. Λογικά θα παίξει μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 21 λεπτά πριν, vdanasto είπε Γράψε στο search box wsreset και τρέξτο. Μόλις τελειώσει κάνε επανεκκίνηση των Windows. Λογικά θα παίξει μετά. Ποιο search box;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Των Windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, vdanasto είπε Των Windows Αυτό κάνει reset το store γτ το έχω κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το starter λειτουργεί κανονικά απλά έχει 2 ευκολα τρικακια. Το έχω σε 2 pc και λίγο πριν το εγκατέστησα σε virtual machine σε win10 x64. Το προτιμώ διότι τα άλλα που δοκίμασα παλιότερα όταν έχεις αρχεία μορφοποιημενα με office πολλές φορές τα κάνουν... κω@# Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από Crybal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα