Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω win10 από win 7 και όταν τελειώνει η εγκατάσταση μου κολλάει και στην επανεκινηση

μου βγάζει ¨η εγκατάσταση απέτυχε στο στάδιο SAFE_OS με σφάλμα κατά την λειτουργία BOOT".

Απεγκατέστησα το antivirus που βρήκα να το προτείνουν σαν λύση αλλά πάλι τίποτα. 

Επισυνάπτω φώτο με το μήνυμα και τα στοιχεία του υπολογιστή.

Καμία ιδέα?

Χωρίς τίτλο.png

Χωρίς τίτλο1.png

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, atvelos είπε

Υπάρχει τρόπος να το ελέγξω; Έχω έναν πύργο με pentium2 και τα πάει σφαίρα.

Pentium 2 με Windows 10? Κάτι έχεις μπερδέψει.

Όσον αφορά το θέμα του upgrade, δοκίμασε να κάνεις και καθαρή εγκατάσταση. Σε πολλά μηχανήματα έχω δει αποτυχία στο upgrade, λόγω ασυμβατότητας εφαρμογών ή drivers. Με καθαρή εγκατάσταση συνήθως παίζουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, atvelos είπε

Υπάρχει τρόπος να το ελέγξω; Έχω έναν πύργο με pentium2 και τα πάει σφαίρα.

Pentium 2 δεν είναι μήπως είναι 4 α και ποια πάει σφαίρα τα 7 ή τα 10 

Νομίζω θα βρεις κάποια λίστα με τα chipset που υποστηρίζουν τα windows δες αν το δικό σου είναι μέσα σε αυτά

Δημοσ.

έχω προσπαθήσει και καθαρή εγκατάσταση και μόλις ξεκινάει το εικονίδιο των win κολλάει και δεν προχωράει.

Το desktop είναι core(TM2) Duo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, atvelos είπε

έχω προσπαθήσει και καθαρή εγκατάσταση και μόλις ξεκινάει το εικονίδιο των win κολλάει και δεν προχωράει.

Φίλε αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου με τον core i3 να δω αν υποστηρίζει windows 10;; αναλυτικά 

1 ώρα πριν, atvelos είπε

Και κάτι άλλο πως προσπάθησες να τα βάλεις και ποια πηγές να βάλεις τα 32bit ή 64 bit

Φίλε έψαξα λίγο το error που σου έβγαλε 

https://windowsreport.com/fix-0xc1900101-0x20017-anniversary-update-error/ 

Δες αυτό λέει ότι πιθανόν φταίει ένα dimm ραμ οπότε προσπάθησε να βγάλεις το ένα στικ και ξαναπροσπάθησε να τα κατεβάσεις

Ή θα φταίνε οι drivers του wifi ή του Bluetooth του λάπτοπ σου και πηγενε εκεί που σου λέει στο λινκ που σου έδωσα για να διαγράψεις τους "χαλασμένους " drivers ή αλλιώς να μπεις στο bios να κάνεις disable το WiFi

Επεξ/σία από Nik1239
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Φίλε αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου με τον core i3 να δω αν υποστηρίζει windows 10;; αναλυτικά 

Και κάτι άλλο πως προσπάθησες να τα βάλεις και ποια πηγές να βάλεις τα 32bit ή 64 bit

Φίλε έψαξα λίγο το error που σου έβγαλε 

https://windowsreport.com/fix-0xc1900101-0x20017-anniversary-update-error/ 

Δες αυτό λέει ότι πιθανόν φταίει ένα dimm ραμ οπότε προσπάθησε να βγάλεις το ένα στικ και ξαναπροσπάθησε να τα κατεβάσεις

Ή θα φταίνε οι drivers του wifi ή του Bluetooth του λάπτοπ σου και πηγενε εκεί που σου λέει στο λινκ που σου έδωσα για να διαγράψεις τους "χαλασμένους " drivers ή αλλιώς να μπεις στο bios να κάνεις disable το WiFi

επισυνάπτω τα στοιχεια του υπολογιστή.

Έχω προσπαθήσει 32 και 64 bit

cpu.txt

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον φταίνε οι drivers του wifi.  Πάρε ένα wifi stick και κάνε εγκατάσταση με αυτό. Μετά το βγάζεις . Και τα win 10 αναγνωρίζουν τη wifi card του υπολογιστή και συνεχίζουν χωρίς πρόβλημα. Στο δικό μου laptop (hp 4520s) η αναβάθμιση σε win 10 έγινε με αυτό τον τρόπο.

Επεξ/σία από takis1975
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σφάλμα  0x1900101 - 0x20017, στις 9 από τις 10 περιπτώσεις, είναι bluetooth & WiFi drivers.
Απεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης. Επίσης... αφαίρεσέ τα από το device manager, και απενεργοποίησέ τα στο bios του υπολογιστή.

Επεξ/σία από snbblp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...