atvelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Προσπαθώ να εγκαταστήσω win10 από win 7 και όταν τελειώνει η εγκατάσταση μου κολλάει και στην επανεκινηση μου βγάζει ¨η εγκατάσταση απέτυχε στο στάδιο SAFE_OS με σφάλμα κατά την λειτουργία BOOT". Απεγκατέστησα το antivirus που βρήκα να το προτείνουν σαν λύση αλλά πάλι τίποτα. Επισυνάπτω φώτο με το μήνυμα και τα στοιχεία του υπολογιστή. Καμία ιδέα?
Nik1239 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μήπως ο επεξεργαστής δεν υποστηρίζει μαζί με την μητρική σου windows 10;;
atvelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Υπάρχει τρόπος να το ελέγξω; Έχω έναν πύργο με pentium2 και τα πάει σφαίρα.
vdanasto Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, atvelos είπε Υπάρχει τρόπος να το ελέγξω; Έχω έναν πύργο με pentium2 και τα πάει σφαίρα. Pentium 2 με Windows 10? Κάτι έχεις μπερδέψει. Όσον αφορά το θέμα του upgrade, δοκίμασε να κάνεις και καθαρή εγκατάσταση. Σε πολλά μηχανήματα έχω δει αποτυχία στο upgrade, λόγω ασυμβατότητας εφαρμογών ή drivers. Με καθαρή εγκατάσταση συνήθως παίζουν.
Nik1239 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, atvelos είπε Υπάρχει τρόπος να το ελέγξω; Έχω έναν πύργο με pentium2 και τα πάει σφαίρα. Pentium 2 δεν είναι μήπως είναι 4 α και ποια πάει σφαίρα τα 7 ή τα 10 Νομίζω θα βρεις κάποια λίστα με τα chipset που υποστηρίζουν τα windows δες αν το δικό σου είναι μέσα σε αυτά
atvelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 έχω προσπαθήσει και καθαρή εγκατάσταση και μόλις ξεκινάει το εικονίδιο των win κολλάει και δεν προχωράει. Το desktop είναι core(TM2) Duo
Nik1239 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, atvelos είπε έχω προσπαθήσει και καθαρή εγκατάσταση και μόλις ξεκινάει το εικονίδιο των win κολλάει και δεν προχωράει. Το desktop είναι core(TM2) Duo Φίλε αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου με τον core i3 να δω αν υποστηρίζει windows 10;; αναλυτικά 1 ώρα πριν, atvelos είπε έχω προσπαθήσει και καθαρή εγκατάσταση και μόλις ξεκινάει το εικονίδιο των win κολλάει και δεν προχωράει. Το desktop είναι core(TM2) Duo Και κάτι άλλο πως προσπάθησες να τα βάλεις και ποια πηγές να βάλεις τα 32bit ή 64 bit Φίλε έψαξα λίγο το error που σου έβγαλε https://windowsreport.com/fix-0xc1900101-0x20017-anniversary-update-error/ Δες αυτό λέει ότι πιθανόν φταίει ένα dimm ραμ οπότε προσπάθησε να βγάλεις το ένα στικ και ξαναπροσπάθησε να τα κατεβάσεις Ή θα φταίνε οι drivers του wifi ή του Bluetooth του λάπτοπ σου και πηγενε εκεί που σου λέει στο λινκ που σου έδωσα για να διαγράψεις τους "χαλασμένους " drivers ή αλλιώς να μπεις στο bios να κάνεις disable το WiFi Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από Nik1239
atvelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Φίλε αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου πεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου με τον core i3 να δω αν υποστηρίζει windows 10;; αναλυτικά Και κάτι άλλο πως προσπάθησες να τα βάλεις και ποια πηγές να βάλεις τα 32bit ή 64 bit Φίλε έψαξα λίγο το error που σου έβγαλε https://windowsreport.com/fix-0xc1900101-0x20017-anniversary-update-error/ Δες αυτό λέει ότι πιθανόν φταίει ένα dimm ραμ οπότε προσπάθησε να βγάλεις το ένα στικ και ξαναπροσπάθησε να τα κατεβάσεις Ή θα φταίνε οι drivers του wifi ή του Bluetooth του λάπτοπ σου και πηγενε εκεί που σου λέει στο λινκ που σου έδωσα για να διαγράψεις τους "χαλασμένους " drivers ή αλλιώς να μπεις στο bios να κάνεις disable το WiFi επισυνάπτω τα στοιχεια του υπολογιστή. Έχω προσπαθήσει 32 και 64 bit cpu.txt
takis1975 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μάλλον φταίνε οι drivers του wifi. Πάρε ένα wifi stick και κάνε εγκατάσταση με αυτό. Μετά το βγάζεις . Και τα win 10 αναγνωρίζουν τη wifi card του υπολογιστή και συνεχίζουν χωρίς πρόβλημα. Στο δικό μου laptop (hp 4520s) η αναβάθμιση σε win 10 έγινε με αυτό τον τρόπο. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από takis1975
snbblp Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το σφάλμα 0x1900101 - 0x20017, στις 9 από τις 10 περιπτώσεις, είναι bluetooth & WiFi drivers. Απεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης. Επίσης... αφαίρεσέ τα από το device manager, και απενεργοποίησέ τα στο bios του υπολογιστή. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από snbblp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα