Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με ρούτερ ιναλάν.

MarlonBr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα γκάις, πρόκειται να βάλω 200/200 σύνδεση ιναλάν και χθες μίλησα με τον τεχνικό που ήρθε να δει που θα βάλει το κουτί, όταν τον ρώτησα για το ρούτερ αν θα βάλουν κάτι διαφορετικό απ' αυτό που βάζουν στα 100/100 μου είπε όχι δε χρειάζεται, του είπα ότι έχω ακούσει ότι 5g είναι καλύτερα από 2.4 και μου λέει αυτά είναι μαλ...ιες που λένε στο ίντερνετ μερικοί, το ρούτερ στα χαρτιά λέει ότι πιάνει μέχρι 50άρα όμως πιάνει παραπάνω, απλά λέει θα χρειαστώ ένα 1000άρι ethernet και θα είμαι καλυμμένος. Τη σύνδεση τη θέλω για stream και online games, θα βοηθούσε καλύτερο ρούτερ γενικά στα games στο ping για παράδειγμα ή είναι όπως μου τα λέει ο τεχνικός? Όποιος είναι γνώστης αν μπορεί να εξηγήσει λίγο, thanks.

Επεξ/σία από MarlonBr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συνδεθείς με καλώδιο ή ασύρματα; Μόνο στην ασύρματη σύνδεση σε ενδιαφέρει αν το router υποστηρίζει 5GHz.

Δεν γίνεται να σου βάλουν 200άρα γραμμή και να μην σου δώσουν το σωστό router πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο pc μου θα είμαι με καλώδιο και ο αδερφός μου με wifi, άρα να του πω λες για το ρούτερ ξανά.

Edit: Κάτσε, δηλαδή αν είμαι ενσύρματα εγώ δεν θα έχω πρόβλημα?

Επεξ/σία από MarlonBr

Ο αδερφός σου έχει 5Ghz wifi card? Γιατί αν δεν έχει πάλι δεν σε ενδιαφέρει να έχεις router με 5άρα μπάντα.

Ενσύρματα δεν έχεις καμία απώλεια σε ταχύτητα, παίρνεις ότι σου δίνει το router.

1 λεπτό πριν, vdanasto είπε

Ο αδερφός σου έχει 5Ghz wifi card? Γιατί αν δεν έχει πάλι δεν σε ενδιαφέρει να έχεις router με 5άρα μπάντα.

Ενσύρματα δεν έχεις καμία απώλεια σε ταχύτητα, παίρνεις ότι σου δίνει το router.

Δεν έχει όχι αλλά δεν τον νοιάζει βέβαια γιατί ασχολείται μόνο με τα πολύ βασικά χωρίς να παίζει games. Άρα εγώ θα είμαι κομπλέ λες ε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαφώς. Είναι καλός πάροχος, έχω φίλο που την έχει βάλει από όταν πρωτοξεκίνησε τη λειτουργία της και είναι πολύ ευχαριστημένος.

Επεξ/σία από vdanasto

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...