Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει παιξει βεβαια στο παρελθον και σε χαμηλοτερη τιμη, αλλα τωρα φαινεται αρκετα καλη προσφορα για καποιον που θελει επωνημο αξιοπιστο ταμπλετ.

https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/203610-lenovo-tab-m10-2gb-32gb-wifi

Skroutz απο 149ευρω

https://www.skroutz.gr/s/20451772/Lenovo-M10-X505F-10-1-32GB.html

Επεξ/σία από link67
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήταν προσφορά άμα ήταν η έκδοση με fhd οθόνη και τον snap450(που έχει παίξει σε τέτοια τιμή από Γερμανό) , αυτό δεν είναι. 

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greengr21 είπε

Θα ήταν προσφορά άμα ήταν η έκδοση με fhd οθόνη και τον snap450(που έχει παίξει σε τέτοια τιμή από Γερμανό) , αυτό δεν είναι. 

Το ειχα πάρει εγω αυτο απο τον Γερμανό που λες στα 119 ευρώ με full hd οθόνη και τον snapdragon 450 αυτό δεν ειναι προσφορά! 

Επεξ/σία από manthos_27
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτή την εποχή φαίνεται γενικά ότι δε παίζουν προσφορές σε ταμπλετ. Για να πας σε πάνω από 2GB ram πρέπει να ανέβεις στα 200 αν θες κάτι επωνυμο γαι κάποιον που δε ξέρει και πολλά πολλά και να μη μπλέκει με εγγυήσεις της πλάκας κλπ. Και όταν λέω επώνυμο μιλάμε για SAMSUNG, LENOVO, HUAWEI.

Δημοσ.

Το έχω παραγγείλει αλλά ψάχνοντας review βλέπω ότι δε μπορείς να δεις Netflix σε hd οπότε θα ακυρώσω τη παραγγελία. Επισης δε νομίζω να βρω σε αυτή τη κατηγορία τιμής tablet που να παίζει σε hd το netflix, φαίνεται βάζει δύσκολα  λόγω drm, οπότε δεν έχει νοημα. 

Μάλιστα διαπίστωσα οτι ουτε στο κινητό μπορώ να βάλω hd αλλά άλλο 6,κάτι ιντσες (redmi note 8 pro) άλλο 10

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το ταμπλετ για τα σημερινα δεδομενα εχει μια καλη τιμη για  καποιον που θελει ταμπετ αυτες τις μερες, (εκπειδευτικος , μαθητης).

Το εχω γραψει αλλωστε οτι εχει βγει και ποιο φθηνα, δυστυχως οι καταστασεις που ζουμε εχουν επιτρεψει τετοια προιοντα να παρουν την ανηφορα.

Επεξ/σία από link67
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...