mr.angelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 36 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Μια χαρά είσαι! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos1512 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας έχω μια φωτογραφική καινούργια nikon d7200 έβγαλα φωτογραφία τον ήλιο και μετά συο σημείο αυτό φαίνεται ένα άσπρο σημαδάκι διακριτό κύριος στον ουρανό.. Είναι κολλημένα η καμένα τα πιξελ? .. Ευχαριστώ Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από Giorgos1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.angelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Giorgos1512 είπε Καλησπέρα σας έχω μια φωτογραφική καινούργια nikon d7200 έβγαλα φωτογραφία τον ήλιο και μετά συο σημείο αυτό φαίνεται ένα άσπρο σημαδάκι διακριτό κύριος στον ουρανό.. Είναι κολλημένα η καμένα τα πιξελ.. Ευχαριστώ Θα προτεινα να μην βγαζεις τον ηλιο κατευθειαν διοτι μπορει να κανει ζημια στον αισθητηρα. Δοκιμασες να πατησεις καθαρισμο αισθητηρα και να το αφισεις 30sec; αν δεν ενοχλει πολυ μπορεις να το αφισεις και απλα να τα βγαζεις στο edit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Giorgos1512 είπε Καλησπέρα σας έχω μια φωτογραφική καινούργια nikon d7200 έβγαλα φωτογραφία τον ήλιο και μετά συο σημείο αυτό φαίνεται ένα άσπρο σημαδάκι διακριτό κύριος στον ουρανό.. Είναι κολλημένα η καμένα τα πιξελ? .. Ευχαριστώ Ποτέ μην φωτογραφίζεις τον ήλιο απευθείας, χωρίς τη χρήση ειδικών φίλτρων. Όπως δεν κάνει να κοιτάμε εμείς απευθείας στον ήλιο, το ίδιο ισχύει και για την κάμερά σου. Μπορεί να προκληθεί μόνιμη ζημιά στον αισθητήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoinUp Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Το πιο πιθανό να είναι lens flare. Θα βοηθούσε να βλέπαμε και τη φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα