TechnoState Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 ...Τόσο υψηλό μπάτζετ κ μεταχ/νο.... ποτέ! (Καθαρά προσωπική άποψη) Έχω το x2 pro (12/256 EU) σχεδόν απο day-one στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του (11/11 - realme.com/eu) μου κόστισε λιγότερα απο 400€ (συνδυαστικά European sell-off με κουπόνι kimovil) κ ήταν μια πολύ καλή αγορά, μέχρι τώρα. Λύσεις οικονομικές υπάρχουν!
valkon Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Και εγώ ψάχνομαι και έχω σταμπάρει γερά το oneplus 7t. Αποκλείω το 7t pro ή 7 pro καθώς έχουν κυρτή οθόνη και έχουν αντανάκλαση (ότι χειρότερο).
kp1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, valkon είπε Και εγώ ψάχνομαι και έχω σταμπάρει γερά το oneplus 7t. Αποκλείω το 7t pro ή 7 pro καθώς έχουν κυρτή οθόνη και έχουν αντανάκλαση (ότι χειρότερο). Και η αντανάκλαση σε ενωχλει με τον ήλιο τι παίζει ακριβώς; Κινηταρες τα oneplus ειδικά σε λειτουργίκο ότι καλύτερο ίσως το επόμενο κινητό μου
valkon Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, kp1 είπε Και η αντανάκλαση σε ενωχλει με τον ήλιο τι παίζει ακριβώς; Κινηταρες τα oneplus ειδικά σε λειτουργίκο ότι καλύτερο ίσως το επόμενο κινητό μου Δυστυχώς δεν είναι μόνο ο ήλιος, όταν έχεις φώτα από πάνω σου φαίνονται δυο γραμμές δεξιά και αριστερά και είναι πολυ ενοχλητικό. Μπορείς να το διακρίνεις σε όλα τα reviews στο youtube. 1
kp1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 19 λεπτά πριν, valkon είπε Δυστυχώς δεν είναι μόνο ο ήλιος, όταν έχεις φώτα από πάνω σου φαίνονται δυο γραμμές δεξιά και αριστερά και είναι πολυ ενοχλητικό. Μπορείς να το διακρίνεις σε όλα τα reviews στο youtube. Αυτό ισχύει σε όλα τα κινητά που έχουν κυρτή οθόνη δηλαδή και στα Samsung και σε oneplus?
koutsis Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, kp1 είπε Από ψυχολογικης πλευράς και μόνο γιατί μπορεί να έχει κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις σε 10 λεπτά που τσεκάρεις ένα κινητο και να στο βγάλει μετά.. Γενικά θεωρώ πολλά χρήματα για κινητό πια τα 500€ στις μέρες μας πόσο μάλλον για μεταχειρισμένο γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει βγάλει στον άλλον.. Φίλε μου εσύ μπορεί να θεωρείς πολλά λεφτά τα 500€ αλλά σε εμένα πχ μου αρέσει να αγοράζω ναυαρχιδες και τίποτε άλλο. Άρα αν θέλω να πάρω το s20+ ή το xs max και δεν μπορώ να δώσω 1000€, θα τα πάρω μεταχειρισμενα στα 600. Τόσο απλά... 1
valkon Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, kp1 είπε Αυτό ισχύει σε όλα τα κινητά που έχουν κυρτή οθόνη δηλαδή και στα Samsung και σε oneplus? Γενικά ναι, αλλά η Samsung το μειώνει όλο και πιο πολύ με τα νέα μοντέλα κάθε χρόνο. Η oneplus την πάτησε γιατί έχει μεγάλη καμπύλη η κυρτή της οθόνη. 1
George6633 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Ο καθένας επιλέγει με τα δικά του κριτήρια παιδιά αυτό είναι προφανές.Εγω πχ δεν μπορώ με τίποτα από ψυχολογικης πλευράς τα μεταχειρισμένα κινητά,θέλω να κάνω το unboxing να το ανοιξω πρώτη φορά και να το δουλέψω και να ξέρω πως είναι.Ο φίλος πιο πάνω προτιμά μεταχειρισμένα.Ο καθένας επιλέγει ανάλογα την προτίμηση του.Να επιστρέψω λοιπόν στο θέμα,στα 500€ θεωρώ μια τίμια επιλογή το P30 Pro!
ask Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 17 ώρες πριν, George6633 είπε Ο καθένας επιλέγει με τα δικά του κριτήρια παιδιά αυτό είναι προφανές.Εγω πχ δεν μπορώ με τίποτα από ψυχολογικης πλευράς τα μεταχειρισμένα κινητά,θέλω να κάνω το unboxing να το ανοιξω πρώτη φορά και να το δουλέψω και να ξέρω πως είναι.Ο φίλος πιο πάνω προτιμά μεταχειρισμένα.Ο καθένας επιλέγει ανάλογα την προτίμηση του.Να επιστρέψω λοιπόν στο θέμα,στα 500€ θεωρώ μια τίμια επιλογή το P30 Pro! τωρα δε βγαινει και το P40? btw, το εθεσες ωραια, υποκειμενικα ειναι σχεδον ολα!
George6633 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, ask είπε τωρα δε βγαινει και το P40? btw, το εθεσες ωραια, υποκειμενικα ειναι σχεδον ολα! Ναι αλλά είναι ακριβό ακόμα 1
Natha Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, ask είπε τωρα δε βγαινει και το P40? Χωρίς google services απορώ ποιός θα το αγοράσει Ευρώπη. 2
George6633 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Natha είπε Χωρίς google services απορώ ποιός θα το αγοράσει Ευρώπη. Για να το θέσουμε λιγο καλύτερα,χωρίς Google services ποιος θα το αγοράσει σ αυτή την τιμή!!Έχεις την δυνατότητα να περάσεις με κάποιους τρόπους Google Services αλλά δεν θα ήθελα να δώσω 1000€+ για κινητό (ας πούμε το pro) για να παλεύω να του βάλω playstore κ.α. 1
Natha Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, George6633 είπε Για να το θέσουμε λιγο καλύτερα,χωρίς Google services ποιος θα το αγοράσει σ αυτή την τιμή!!Έχεις την δυνατότητα να περάσεις με κάποιους τρόπους Google Services αλλά δεν θα ήθελα να δώσω 1000€+ για κινητό (ας πούμε το pro) για να παλεύω να του βάλω playstore κ.α. για το χιλιαρικο σίγουρα, αλλα προσωπικά και 200 ευρώ να έδινα αν ήθελα google services θα πήγαινα σε άλλη εταιρία. Σε όποια κατηγορία κινητών υπάρχουν τόσες επιλογές που νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθείς. 1
vargas Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 https://www.androidauthority.com/huawei-misleading-dslr-photos-1108865/ το p40 μάλλον πρέπει να ναι εκτός λίστας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα