Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, koutsis είπε

Φίλε μου αν εγώ θέλω να πάρω το xs max και μεταχειρισμενο το βρίσκω στα 500€ με 96% μπαταρία αλλά για καινούργιο θα πρέπει να δώσω 850€ με 100% μπαταρία γιατί ακριβώς να πάρω το καινούργιο; 

Γιατί ίσως να κρατάει 30' παραπάνω η μπαταρία τη μέρα; 

Και πάντα φυσικά μιλάμε για μεταχειρησμενο σε άριστη κατάσταση έτσι; 

Ναι σίγουρα αξίζει ενα κινητό σε τέτοια κατάσταση, τελος παντων θα δω μπορεί τελικά να κανω την αλλαγή και να παω σε Face ID και να αφήσω το home button.

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, koutsis είπε

Φίλε μου αν εγώ θέλω να πάρω το xs max και μεταχειρισμενο το βρίσκω στα 500€ με 96% μπαταρία αλλά για καινούργιο θα πρέπει να δώσω 850€ με 100% μπαταρία γιατί ακριβώς να πάρω το καινούργιο; 

Γιατί ίσως να κρατάει 30' παραπάνω η μπαταρία τη μέρα; 

Και πάντα φυσικά μιλάμε για μεταχειρησμενο σε άριστη κατάσταση έτσι; 

Από ψυχολογικης πλευράς και μόνο γιατί μπορεί να έχει κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις σε 10 λεπτά που τσεκάρεις ένα κινητο και να στο βγάλει μετά.. Γενικά θεωρώ πολλά χρήματα για κινητό πια τα 500€ στις μέρες μας πόσο μάλλον για μεταχειρισμένο γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει βγάλει στον άλλον.. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kp1 είπε

Από ψυχολογικης πλευράς και μόνο γιατί μπορεί να έχει κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις σε 10 λεπτά που τσεκάρεις ένα κινητο και να στο βγάλει μετά.. Γενικά θεωρώ πολλά χρήματα για κινητό πια τα 500€ στις μέρες μας πόσο μάλλον για μεταχειρισμένο γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει βγάλει στον άλλον.. 

Εννοώντας μεταχειρισμένο μιλάμε για ένα κινητό σε άψογη κατάσταση, με όλα του τα παρελκόμενα και εγγύηση όποτε και να συμβεί αυτό θα εχω εγγύηση. Επισης θα εχω κοιτάξει και τις αξιολογήσεις του χρήστη.

• Like 1
Δημοσ.

μεταχειρισμενο κινητο ..ΠΟΤΕ...(αποψη)

αν ειναι να δωσω 500 ευρω και να ειναι και λιγο ..διαφορετικος...θα επαιρνα αυτο

Anmerkung 2020-04-12 162421.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Antilogos1975 είπε

μεταχειρισμενο κινητο ..ΠΟΤΕ...(αποψη)

αν ειναι να δωσω 500 ευρω και να ειναι και λιγο ..διαφορετικος...θα επαιρνα αυτο

Anmerkung 2020-04-12 162421.png

Το κοίταξα να σου πω, αλλά ρε φίλε 64gb το 2020??? Αυτό που εχώ τώρα ειναι 128gb.

Βέβαια έχει φοβερή κάμερα από ότι έχω  δει 

Επεξ/σία από niktroid
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, niktroid είπε

Το κοίταξα να σου πω, αλλά ρε φίλε 64gb το 2020??? Αυτό που εχώ τώρα ειναι 128gb.

Βέβαια έχει φοβερή κάμερα από ότι έχω  δει 

και εγω ετσι ελεγα, πηρα κινητο με 128 gb...το εχω τρεις μηνες βγαζω 5-10 φωτογραφιες την μικρη χαλαρα την ημερα  και ακομα ειμαι στα 14% ...του αποθηκευτικου χωρου.

και ολο λεω να σβησω τις <<διπλες>> και τις λιγο κουνημενες...που τις εβγαλα στον γαμο του καραγκιοζη ...αμα το κανω και αυτο χαλαρα θα πεσω στις μισες...

ασε που τα πιο πολλα ειναι βιντεακια...τα τραβω στο pc και τα σβηνω....

για εμενα προσωπικα τα gb ειναι μυθος...

αλλα ο καθενας μας ειναι διαφορετικος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, niktroid είπε

Στο λεω γιατί σε αυτο που εχω τωρα εχω γεμίσει 80gb. Βέβαια εχω σκεφτεί να βαλω cloud αλλα θα δω.

α, ναι ξεχασα...ειναι και το google fotos που χρησιμοποιω.

εχει την δυαντοτητα απεριοριστου χωρου , και καλα , αν τα αποθηκευει με χαμηλοτερη ποιοτητα.

εγω δεν ειδα διαφορα οταν τις κοιταζω στο κινητο αυτες που αποθηκευσε.

αλλα ειπαμε, εγω ειμαι απλος καθημερινος χρηστης...

στο κινητο που εχω απο την δουλεια μπορω να κανω τα παντα , αλλα το αποφευγω οσο ο διαολος το λιβανι...

(τον ιανουαριο ειχα 44 gb ιντερνετ καταναλωση...)...

😇

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, niktroid είπε

Στο λεω γιατί σε αυτο που εχω τωρα εχω γεμίσει 80gb. Βέβαια εχω σκεφτεί να βαλω cloud αλλα θα δω.

Φίλε φιλικά στο λέω γιατι δεν κοιτάς αξιόλογα κινητά με 400€ καινούρια για να μην δώσεις τόσα πολλά; Φιλικά το λέω πάντα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kp1 είπε

Φίλε φιλικά στο λέω γιατι δεν κοιτάς αξιόλογα κινητά με 400€ καινούρια για να μην δώσεις τόσα πολλά; Φιλικά το λέω πάντα 

Εχω κοιτάξει αρκετά αλλά αφού είμαι διαθέσιμος να δώσω 100€ παραπάνω για να πάρω κάτι καλύτερο γιατί να μην το κάνω.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, niktroid είπε

Εχω κοιτάξει αρκετά αλλά αφού είμαι διαθέσιμος να δώσω 100€ παραπάνω για να πάρω κάτι καλύτερο γιατί να μην το κάνω.

Ναι οκ απλα να ξερεις οι διαφορές είναι ελάχιστες και δεν νομίζω να τις καταλάβεις σε καθημερινή χρήση! Και το βασικό είναι αν ποτέ στο κλέψουν χτυπά ξύλο κλαιες τα € σου αλλά όπως θες! Πάντως σε αυτά τα χρήματα αν κόψεις και τιμολογιο τράκαρε και κάνα oneplus 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kp1 είπε

Ναι οκ απλα να ξερεις οι διαφορές είναι ελάχιστες και δεν νομίζω να τις καταλάβεις σε καθημερινή χρήση! Και το βασικό είναι αν ποτέ στο κλέψουν χτυπά ξύλο κλαιες τα € σου αλλά όπως θες! Πάντως σε αυτά τα χρήματα αν κόψεις και τιμολογιο τράκαρε και κάνα oneplus 

Μπορω να κόψω τιμολόγιο αλλα θα ειναι το δεύτερο κινητο αυτού του χρόνου όποτε δεν ξερω αν επιτρέπει η εφορία

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, niktroid είπε

Μπορω να κόψω τιμολόγιο αλλα θα ειναι το δεύτερο κινητο αυτού του χρόνου όποτε δεν ξερω αν επιτρέπει η εφορία

Πάντως αν σε αφήσει και είσαι οκ τσέκαρε oneplus 7 pro και samsung galaxy note 10 +

Δημοσ.

Ισως να εβλεπες το xr αλλα εχει 570 το 64.. Ειναι ενα θεμα η μνημη.

Μεταχειρισμενο μονο απο γνωστο θα επαιρνα εγω. Παραξενια ειναι αλλα δεν μπορεις να ξερεις αν εχει πεσει ενα ποτηρι νερο (στην καλυτερη) πανω και σε δυο μηνες αρχιζει να βγαζει προβλημα.

Αν μπορεις να κανεις υπομονη ισως πεσει λιγο η τιμη

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, niktroid είπε

μήπως να κάνεις λίγο υπομονή να δεις τι θα λέει και το 4a? λογικά δεν θα αργήσει πολύ να βγει. Εγώ έχω ξεμείνει με ένα s5 mini όταν έσπασα την οθόνη του παλιού μου και γενικά περιμένω τον Μάιο. Επίσης αυτό με τα gb αν όπως είπες ξεκινήσεις να δουλεύεις cloud ή έστω ένα google drive σταματάει νομίζω να είναι θέμα. Και ίσως να σου αρέσει και πιο πολύ ως περισσότερο καθαρή συσκευή, χωρίς δίπλες φωτογραφίες ή άλλες που δεν μπαίνεις στον κόπο να σβήσεις.

Εάν θέλεις pixel με 128 gb παίζει το pixel 3 sta 450 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...