Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε ολα τα μέλη του forum

Λοιπόν εχώ 500€ να δώσω για ένα κινητό το οποίο θα μου βγάλει 3-4 χρόνια. Με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα του και θέλω επίσης να έχω πολλές εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα όποτε θέλω και καλή ραμ. Τώρα το δίλημμα είναι iPhone η Android. Άμα πάω σε Android θα έχω καινούργιο κινητό το οποίο δεν θα έχει την ασφάλεια του iPhone ούτε τις εφαρμογές. Άμα πάω σε iPhone θα έχω κινητό δυο γενιές πίσω όμως θα μπορώ να το συνδέω πιο εύκολα με τις υπόλοιπες Apple συσκευές που έχω και θα έχω και καλύτερο λειτουργικό(κατά την γνώμη μου γιατί με βολεύει πιο πολύ)

Ακούω προτάσεις 

Επεξ/σία από niktroid
  • Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρόσφατα το έψαχνα για τον αδερφό μου και κατέληξα εδω https://www.e-shop.gr/kinito-realmex2-pro-12gb-256gb-ds-neptune-blue-gr-p-TEL.092530

Υπάρχει και στο ισπανικό amazon σε καλύτερη τιμή https://www.amazon.es/Realme-Pro-Smartphone-SuperAMOLED-procesador/dp/B07Z5FB87H/ref=mp_s_a_1_3?dchild=1&keywords=realme+x2+pro&qid=1586564466&sr=8-3

Εγώ το πήρα από e-shop με αποφορολογηση. Σε ερώτηση που έκανα στην smart4all (αυτοί τα φέρνουν Ελλάδα) για το αν η αγορά απο το e-shop καλύπτεται απο εγγύηση της αντιπροσωπεία, προς έκπληξη μου μου είπαν οτι έχει 2 χρόνια εγγύηση κανονικά. 

Δημοσ.

Καλημέρα!

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς γράφοντας ότι αν πας σε Android δε θα έχεις την ασφάλεια  του iPhone.

Προσωπικά, με τα κριτήρια που θέτεις θα πήγαινα προς P30 pro ή S10.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, wolfskinn είπε

Πρόσφατα το έψαχνα για τον αδερφό μου και κατέληξα εδω https://www.e-shop.gr/kinito-realmex2-pro-12gb-256gb-ds-neptune-blue-gr-p-TEL.092530

Υπάρχει και στο ισπανικό amazon σε καλύτερη τιμή https://www.amazon.es/Realme-Pro-Smartphone-SuperAMOLED-procesador/dp/B07Z5FB87H/ref=mp_s_a_1_3?dchild=1&keywords=realme+x2+pro&qid=1586564466&sr=8-3

Εγώ το πήρα από e-shop με αποφορολογηση. Σε ερώτηση που έκανα στην smart4all (αυτοί τα φέρνουν Ελλάδα) για το αν η αγορά απο το e-shop καλύπτεται απο εγγύηση της αντιπροσωπεία, προς έκπληξη μου μου είπαν οτι έχει 2 χρόνια εγγύηση κανονικά. 

Ευχαριστώ φιλε για την βοήθεια, δεν το ειχα κοιτάξει το κινητό πολυ καλη τιμή. Θα παω να δω μια καποια reviews στο you tube.

4 ώρες πριν, efkola είπε

Καλημέρα!

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς γράφοντας ότι αν πας σε Android δε θα έχεις την ασφάλεια  του iPhone.

Προσωπικά, με τα κριτήρια που θέτεις θα πήγαινα προς P30 pro ή S10.

Στα iphone υπάρχει μια παραπάνω ασφάλεια όσο νάνε, τέλος πάντων ευχαριστώ για την βοήθεια αν και το s10 είναι λίγο τσιμπημένο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα σου πρότεινα με τόσα λεφτά που θα δώσεις να μην πας σε κινεζο.

Εγώ στη θέση σου αν δεν μου έφταναν για καινούργιο, θα έψαχνα για μεταχειρησμενο από τις αγγελίες για iPhone Xs ή αν θες android για s10.

Επεξ/σία από koutsis
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koutsis είπε

Εγώ θα σου πρότεινα με τόσα λεφτά που θα δώσεις να μην πας σε κινεζο.

Εγώ στη θέση σου αν δεν μου έφταναν για καινούργιο, θα έψαχνα για μεταχειρησμενο από τις αγγελίες για iPhone Xs ή αν θες android για s10.

Xs υπάρχει σε καλή τιμή μεταχειρισμένο από ότι έχω δει, για το s10 δεν έχω κοιτάξει 

Ευχαριστώ πάντως 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, niktroid είπε

Xs υπάρχει σε καλή τιμή μεταχειρισμένο από ότι έχω δει, για το s10 δεν έχω κοιτάξει 

Ευχαριστώ πάντως 

Εγώ πάντα μεταχειρισμενα αγοράζω.

Αν είναι σε καλή κατάσταση δεν υπάρχει λόγος να πάρεις καινούργιο και μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερη συσκευή με τα ίδια λεφτά!

Αν θες πάντως μεγάλη οθόνη θα σου έλεγα να πας σε xs max ή s10+

Δημοσ.

Γιατί δεν περιμένεις λίγο για το iPhone SE;

Αλλιώς,συμφωνώ με το φίλο παραπάνω για μεταχειρισμένη ναυαρχίδα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mimits είπε

Γιατί δεν περιμένεις λίγο για το iPhone SE;

Αλλιώς,συμφωνώ με το φίλο παραπάνω για μεταχειρισμένη ναυαρχίδα.

Να σου πω την αλήθεια δεν το ειχα σκεφτεί, αυτή την στιγμή εχω το iPhone 7 πιστεύεις θα ειναι ουσιαστική η αναβάθμιση απο το 7 στο SE?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, niktroid είπε

Να σου πω την αλήθεια δεν το ειχα σκεφτεί, αυτή την στιγμή εχω το iPhone 7 πιστεύεις θα ειναι ουσιαστική η αναβάθμιση απο το 7 στο SE?

Φίλε μου το νέο se θα είναι περίπου σαν το iPhone 8.

Δεν νομίζω να δεις διαφορά από το 7 μιας και θα έχει το ίδιο μέγεθος και σχήμα.

Εγώ θα σου έλεγα να πας σε xs αν θέλεις καλύτερη οθόνη ή σε 11 αν θες καλύτερη κάμερα.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, koutsis είπε

Φίλε μου το νέο se θα είναι περίπου σαν το iPhone 8.

Δεν νομίζω να δεις διαφορά από το 7 μιας και θα έχει το ίδιο μέγεθος και σχήμα.

Εγώ θα σου έλεγα να πας σε xs αν θέλεις καλύτερη οθόνη ή σε 11 αν θες καλύτερη κάμερα.

Ναι αλλα έχουν πει αν θα αυξήσουν την Ράμ ή θα την αφήσουν 2gb σαν το 7. Αν την αυξήσουν πιστεύω αξίζει γιατί με βολεύει αρκετά το home button.

• Like 1
Δημοσ.

μην πάρεις μεταχειρισμένο εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει η διάρκεια της μπαταρίας ή αν σκοπεύεις να την αλλάξεις.

Δημοσ.

Πότε μου δεν θα έδινα ένα τόσο μεγάλο ποσό για κινητό και να πάρω μεταχ/νο! Και γενικά νομίζω ειναι πολλά και για κινητό και με 400 € βρίσκεις κινηταρα φίλε! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

μην πάρεις μεταχειρισμένο εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει η διάρκεια της μπαταρίας ή αν σκοπεύεις να την αλλάξεις.

7 ώρες πριν, kp1 είπε

Πότε μου δεν θα έδινα ένα τόσο μεγάλο ποσό για κινητό και να πάρω μεταχ/νο! Και γενικά νομίζω ειναι πολλά και για κινητό και με 400 € βρίσκεις κινηταρα φίλε! 

Φίλε μου αν εγώ θέλω να πάρω το xs max και μεταχειρισμενο το βρίσκω στα 500€ με 96% μπαταρία αλλά για καινούργιο θα πρέπει να δώσω 850€ με 100% μπαταρία γιατί ακριβώς να πάρω το καινούργιο; 

Γιατί ίσως να κρατάει 30' παραπάνω η μπαταρία τη μέρα; 

Και πάντα φυσικά μιλάμε για μεταχειρησμενο σε άριστη κατάσταση έτσι; 

Επεξ/σία από koutsis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...