fotodv7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Καλησπέρα. Στις 10/02 έκανα αίτηση στη Vodafone για μεταφορά γραμμής καθώς μετακόμισα. Από τότε έως και σήμερα δεν έχω υπηρεσίες τηλεφώνου και ίντερνετ. Μου είπαν πως η γραμμή μου έχει θέμα και έχει δηλωθεί βλάβη στο ΟΤΕ. Εδώ και 2 μήνες έρχονται στο σπίτι συνεργεία ΟΤΕ και Vodafone εναλλάξ και απλά ο ένας ρίχνει το φτιάξιμο στον άλλον. Στα πολλαπλά τηλεφωνήματα μου παίρνω αοριστες απαντήσεις και επιπλέον έχω κάνει το λάθος και πλήρωσα και τον πρώτο λογαριασμό... Επειδή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, πως μπορώ να κινηθώ τώρα;
paylidis Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Έμπλεξες κ δε θα ξεμπλέξεις με αυτούς... να ελπίζεις να βγει ανεπίλυτα το τεχνικό για να σπάσεις ατελώς το συμβόλαιο σου και να την κανείς σε άλλη εταιρεία. 1
margaritagr Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Πρόβλημα σε σταθερό της Vodafone?? Αποκλείεται, πρωτη φορά τ ακούω !
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ε ναι. Σε λίγο θα μας πείτε ότι δεν έχει και καλή κάλυψη δικτύου.
fotodv7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Επανέρχομαι καθώς σήμερα η βλάβη "αποκαταστάθηκε" και πλέον παίζω στη φοβερή ταχύτητα των 3,5 Mbps. Ο τεχνικός μου είπε ότι αυτό είναι το ταβάνι και αν θέλω κάτι καλύτερο να πάω σε vdsl. 1ον) Μπορώ να φύγω γιατί δεν μου παρέχουν τις υπηρεσίες που θα έπρεπε ; 2ον) Εάν αλλάξω εταιρεία θα δω διαφορά;
phanispal Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Πες σε ποια περιοχή είσαι μήπως γνωρίζει κάποιος συγκεκριμένα τι καλύτερες επιλογές έχεις. Όσο για τη λύση της σύμβασης, εξαρτάται απ' τους όρους, δε γνωρίζω τι προβλέπει η Vodafone. Μπορείς να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να τους τα χώσεις μήπως σου δώσουν καμια καλή προσφορά για VDSL. Πάντως 3.5Mbps είναι αστεία ταχύτητα για 2020, δε φτάνει ούτε για ζήτω.
paylidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, phanispal είπε Πες σε ποια περιοχή είσαι μήπως γνωρίζει κάποιος συγκεκριμένα τι καλύτερες επιλογές έχεις. Όσο για τη λύση της σύμβασης, εξαρτάται απ' τους όρους, δε γνωρίζω τι προβλέπει η Vodafone. Μπορείς να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να τους τα χώσεις μήπως σου δώσουν καμια καλή προσφορά για VDSL. Πάντως 3.5Mbps είναι αστεία ταχύτητα για 2020, δε φτάνει ούτε για ζήτω. Κολοκυθιά προσφορές κάνουν. Ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και η προσφορές τους είναι αν μη τι άλλο γελοίες και το vdsl τους έως 50 χωρίς να μπορούν να σου δώσουν ένδειξη ταχύτητας στην περιοχή. Να μου λειπει. Ψάχνω να αλλάξω εταιρεία-μακάρι να βρω κάπου καλή προσφορά στον ΟΤΕ που επιβεβαιωμένα κλειδώνει 50 στην οικοδομή μου (και 89 το 100Αρι του που έχει ο διπλανός μου που δουλεύει από το σπίτι εδώ και χρόνια). Εμένα βγήκε ανεπίλυτο το τεχνικό πρόβλημα όποτε σπάω συμβόλαιο ατελώς (το είπαν από μόνοι τους)... Ας δει ο ts μήπως είναι και σε αυτόν ανεπιλυτο Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από paylidis
VonLoutsos Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 18 hours ago, paylidis said: Κολοκυθιά προσφορές κάνουν. Ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και η προσφορές τους είναι αν μη τι άλλο γελοίες και το vdsl τους έως 50 χωρίς να μπορούν να σου δώσουν ένδειξη ταχύτητας στην περιοχή. Να μου λειπει. Ψάχνω να αλλάξω εταιρεία-μακάρι να βρω κάπου καλή προσφορά στον ΟΤΕ που επιβεβαιωμένα κλειδώνει 50 στην οικοδομή μου (και 89 το 100Αρι του που έχει ο διπλανός μου που δουλεύει από το σπίτι εδώ και χρόνια). Εμένα βγήκε ανεπίλυτο το τεχνικό πρόβλημα όποτε σπάω συμβόλαιο ατελώς (το είπαν από μόνοι τους)... Ας δει ο ts μήπως είναι και σε αυτόν ανεπιλυτο Το πρόβλημα είναι οτι αν η περιοχή δίνει μέχρι 3,5Mbps πιστευω οτι δεν θα μπορεί να το δώσει σαν ανεπίλυτο(γιατί τόση είναι η ταχύτητα στην περιοχή). Αν όμως πριν είχε ταχύτητα έστω στα 5Mbps και τώρα έπεσε στα 3,5Mbps μπορεί να τους πιέσει συνεχόμενα για βλάβες μέχρι να το βγάλουν ανεπίλυτο.
paylidis Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Το πρόβλημα είναι οτι αν η περιοχή δίνει μέχρι 3,5Mbps πιστευω οτι δεν θα μπορεί να το δώσει σαν ανεπίλυτο(γιατί τόση είναι η ταχύτητα στην περιοχή). Αν όμως πριν είχε ταχύτητα έστω στα 5Mbps και τώρα έπεσε στα 3,5Mbps μπορεί να τους πιέσει συνεχόμενα για βλάβες μέχρι να το βγάλουν ανεπίλυτο. εμενα βγηκε ανεπιλυτο παντως σε αντιστοιχη κατασταση... μόνη διέξοδος το vdsl Για το οποίο μου ζητάνε κυριολεκτικά διπλασια τιμή σε σχέση με αυτό που πληρώνω τώρα... Αν ειναι να πληρώσω τα διπλα βαζω και κατι παραπάνω και πάω στον οτε να εχω και το κεφάλι μου ησυχο...
VonLoutsos Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Just now, paylidis said: εμενα βγηκε ανεπιλυτο παντως σε αντιστοιχη κατασταση... μόνη διέξοδος το vdsl Για το οποίο μου ζητάνε κυριολεκτικά διπλασια τιμή σε σχέση με αυτό που πληρώνω τώρα... Αν ειναι να πληρώσω τα διπλα βαζω και κατι παραπάνω και πάω στον οτε να εχω και το κεφάλι μου ησυχο... Εμένα έχει βγει ανεπίλυτο (η περιοχή δίνει μαξ 5,5Mbps που επιανα παλιοτερα και πλεον έχει πεσει στα 3Mbps)πήρα έκπτωση για έναν χρόνο(δεν πολυχρειαζόμουν τοτε το Internet) και τώρα πάλι θέλουν 2 χρόνια συμβόλαιο(ενώ τους λέω για έναν) και με ταλαιπωρούν για να πάρω την έκπτωση. Για VDSL θέλουν 6 ευρώ παραπάνω στα 23.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα