G.h.o.s.t Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Καλησπέρα. Μου κάνανε προτάσσει να δοκιμάσω κάτι εφαρμογές επί πληρωμή. Το θέμα είναι το έξεις, μου δίνουν κάποια στοιχειά συνδέομαι στην εφαρμογή και πρέπει να απαντώ σε αυτά τα στοιχειά με βγάζουν μια φωτογραφία έμενα και την ταυτότητα και τελειώνεις. Το θέμα είναι ότι έχω ένα μικρο φόβο για αυτό. Ποια η άποψη σας. Ευχαριστώ πολύ.
Kostasspil Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Για ποιο λόγο φοβάσαι; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από Kostasspil
Joshua21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, G.h.o.s.t είπε Καλησπέρα. Μου κάνανε προτάσσει να δοκιμάσω κάτι εφαρμογές επί πληρωμή. Το θέμα είναι το έξεις, μου δίνουν κάποια στοιχειά συνδέομαι στην εφαρμογή και πρέπει να απαντώ σε αυτά τα στοιχειά με βγάζουν μια φωτογραφία έμενα και την ταυτότητα και τελειώνεις. Το θέμα είναι ότι έχω ένα μικρο φόβο για αυτό. Ποια η άποψη σας. Ευχαριστώ πολύ. Και εγώ τα φοβάμαι τα στοιχειά!
G.h.o.s.t Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Για το ότι σε οποια εφαρμογή δοκιμάσω θα έχουν τα στοιχεία μου.
Kostasspil Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο άντε να δώσεις. Για δουλειά πρόκειται τι φοβάσαι.
G.h.o.s.t Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Ναι το θέμα είναι ότι κάθε εφαρμογή που τεστάρω θα πρέπει να με βγάζει φώτο και εμένα και το διαβατήριο.
christos4 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 που βρηκες τη δουλεια; τι λεφτα σου δινουν και με ποιον τρόπο;
G.h.o.s.t Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Είχα βάλει αγγελία σε ένα site και μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό. Η αμοιβή είναι 25€ το κάθε τεστ και η πληρωμή με μεταφορά στο λογαριασμό είτε με κουπόνι.
ManFromEarth Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Θα κόβεις τίμολογιο ή θα σε προσλάβουν σαν μισθωτο; γιατί για μαύρη μαυριλα ακουγεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα