lminakos Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Παιδια την βοηθεια σας , σας παρακαλω. Χρησιμοποιουσα το photoshop cc2014 (σπαμενο) ξαφνικα σταματησε να λειτουργει. Εκανα καταργηση στο προγραμμα (και σε οτι υπηρχε) ξανα εγκατασταση τα ιδια. οποιο αλλο photoshop κατεβασω δεν λειτουργει τι να κανω SOS 1
micos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Σε μπάναρε η adobe! Δοκίμασες καμία επαναφορά συστήματος;
lminakos Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Οχι δεν εχω κανει επαναφορα συστηματος καταρχην ειμαι ασχετος δεν ξερω καν πως γινετε κ επεισης δεν θελω να κανω φορματ στο υπολογιστη γιατι φοβαμαι οτι τα σβησω φωτγραφιες και βνιτεο που χρειαζομαι και αυτη την στιγμη δεν εχω την δυνατοτητα back up μπορεις να μου εξηγησεις απλα απλα τι μπορω να κανω
micos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δε θα έπρεπε πρώτα να μας πεις τι λειτουργικό έχεις; Στα 7άρια πας από Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Βοηθήματα->Εργαλεία Συστήματος->Επαναφορά συστήματος. Στα 10άρια (αλλά και στα 7άρια) μπορείς να ανοίξεις άμεσα την κονσόλα επαναφοράς δίνοντας για εκτέλεση (WINDOWS+R) το rstrui 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα