Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την παράταση των κλειστών σχολείων θέλω να βάλω ένα πρόγραμμα στα παιδιά στο σπίτι για να μην αποπροσανατολιστούν εντελώς,  να κρατήσουν ένα ρυθμό επαφής με τις σχολικές δραστηριότητες (εδικά ο μεγάλος) και να ελέγξω την τηλεόραση. Έχω δύο αγόρια, ένα 8 και ένα 4.
Οπότε θέλω να βγάλω ένα ημερήσιο πρόγραμμα, για το πότε και πόσο θα ασχολούνται με εργασίες/δραστηριότητες που κάνουν και στο σχολείο/παιδικό, πότε θα παίζουν, πότε θα βλέπουν τηλεόραση, πότε θα κοιμούνται κλπ.
Αυτό θέλω να υπάρχει κάπου οπτικοποιημένο σε μορφή ρολογιού, ώστε να το καταλαβαίνουν και αυτά και να μην έχουμε γκρίνιες κάθε φορά που πρέπει πχ να κλεισει η τηλεόραση, ή να πάνε για υπνο.
Επειδή δεν έχω κάποιο κατάλληλο ρολόι να το μετατρέψω βάζοντας από πίσω ένα φόντο, έψαξα μήπως βρω κάποιο πρόγραμμα ή κάποια εφαρμογή που να κάνει αυτό, και να το βλέπουν σε κάποια οθόνη, λάπτοπ ή τάμπλετ.
Ψάχνω δηλαδή για ένα virtual ρολόι με δείκτες και παραμετροποιήσιμο φόντο. Αν μπορούσε να συνδυαστεί και με ειδοποιήσεις για όταν έρχεται κάποια αλλαγή δραστηριότητας, θα ήταν τέλειο.
Παραδόξως δεν έχω βρει κάτι, μήπως έχει κάποιος κάτι υπόψη του;
Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...