u1243 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω μια επιχειρηματική ιδέα η οποία απαιτεί διασύνδεση υψηλής πρόσβασης με το διαδίκτυο. Βρίσκομαι εντός αστικού ιστού και σε κεντρικό σημείο επαρχιακής πόλης ωστόσο δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε συνδέσεις VDSL/FFTH. Επίσης δεν υπάρχει κάλυψη από κάποιον WISP. Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο περίπου θα μου κοστίσει ένα συμμετρικό κύκλωμα 300Mbit με προοπτικής αναβάθμισης; Απ' όσο ξέρω θα πληρώσω κάποιο ποσό για τα σκαπτικά και την εγκατάσταση και μετά κάποιο μηνιαίο τέλος για την πρόσβαση. Έψαξα στο http://www.otewholesale.gr/ αλλά υπάρχουν πολλά ακρώνυμα τα οποία δεν μου είναι καθόλου ξεκάθαρα. Φαντάζομαι εκτός από τον ΟΤΕ κάτι τέτοιο μπορεί να μου παρέχει και η Vodafone ή Wind. Ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από u1243
AKAKIOS1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Αν δεν υπαρχει ηδη καλυψη.... να υπολογιζεις παρα πολλα χιλιαρικα . Και μετα αρκετα κατοσταρικα καθε μηνα για τις υπηρεσιες. Σε αυτες τις περιπτωσεις πιο πολυ συμφερει η "μετακομιση" του project σε περιοχη με υψηλες ταχυτητες προσβασης. Αλλιως αν υπαρχει οπτικη επαφη με αλλο σημειο δικο σου , που μπορει να εχει υψηλες ταχυτητες , μπορεις ασυρματα να μεταφερεις την ταχυτητα αυτη στο σημειο που θελεις.
poihths Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ένα σύγχρονο κύκλωμα κάπου στα 100Mbit up/down σκέψου κοστίζει κάπου στο 1000αρικο το μήνα σε οτε/vodafone κλπ με άλλα λόγια θες σίγουρα τα 2πλά μην πω 3πλά αρα χοντρικά 2000*12 = 24κ το χρόνο minimum Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από poihths
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα