Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω ενα πρόγραμμα κατα προτήμιση να ειναι δωρεάν με το οποίο να μπορώ να σχεδιάσω διαφορα αντικείμενα ωστε επειτα να προχωρήσω στην κατασκευη τους.

Να μπορώ να περνάω διαστάσεις δηλαδή να βγάλω ενα τελικό σχέδιο με το οποιο επειτα θα μπορώ να κάνω πράξη τα σχέδια,

Απλό, Αν ειναι και 3D ακόμα καλύτερα αλλά εκει φαντάζομαι αυξανετε η δυσκολία εκμάθησης στο πρόγραμμα..

Θελω να ειναι οσο γίνετε ποιο απλο...

Δημοσ.

Στο Inkscape (δωρεάν πρόγραμμα διανυσματικών γραφικών) μπορείς να ορίσεις το μέγεθος των αντικειμένων που σχεδιάζεις σε χιλιοστά ή εκατοστά  ή ίντσες. Δες κι ένα βίντεο για να πάρεις ιδέες.

Δημοσ.

Εκτός από το inkscape μπορείς και στο blender να κάνεις πραγματάκια. Θα χρειαστεί να κοιτάξεις κάνα tutorial όμως και για τα δύο. Αυτό που πρότεινε ο micos δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Απλό, Αν ειναι και 3D ακόμα καλύτερα αλλά εκει φαντάζομαι αυξανετε η δυσκολία εκμάθησης στο πρόγραμμα..

Τι είδους αντικείμενα θέλεις να σχεδιάζεις, αν επιτρέπεται; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε

Τι είδους αντικείμενα θέλεις να σχεδιάζεις, αν επιτρέπεται; 

Γενικά κάνω κατεσκευές, κυρίος ξύλινα πράγματα, ειχα ασχολθει παλιότερα με οργανοποιία ειχα φτιάξει ενα μπουζουκι, πολλές μετρήσεις και κλήσεις τα εκανα με το μέτρο και πρόχειρους υπολογισμους, τελικά βγηκε το οργανο αλλά με μερικά κατεσκευαστικά λάθη θέλω να το κάνω απο την αρχή απλά θέλω να σχεδιάσω πρωτα με ακρίβεια να τα εκτυπώσω και να τα εχω σε χαρτί η ακομα και σε λαπτοπ να τα εχω σαν οδηγό,

Τωρα μπήκε στο μυαλό μου να φτιάξω και ενα επιτραπέζιο το catan για οσους το γνωρίζουν με ξύλο, αποτελειτε απο 5γωνα κομμάτια θελω να φτιάξω αυτα τα κομμάτια να δω τι διαστάσεις πρεπει να τα κόψω για να το ξεκινήσω.θα δοκιμάσω το inkscape για αρχή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...